
69- از همان ابتدای کار با یک متخصص تغذیه صحبت کنید ( نه وقتی به بن بست رسیدید) مطمئن باشید این کار یک حرکت عاقلانه است.
70- کنترل وزن نباید روزانه باشد. برای کاهش وزن هر دو هفته یک بار مناسب است و زمانی که به مرحله وزن ایده آل میرسید بهتر است هر هفته وزن خود را چک کنید. وقتی وزن خود را روزانه چک میکنید فقط باعث ایجاد استرس در خود میشوید.
71- هر چیزی که میخورید را یاداشت کنید با این کار به عادات غذایی خود را کشف میکنید. مثل غذا خوردن در زمانهایی که اصلا گرسنه نیستید!.
72- در طول روز تا جایی که میتوانید تحرک داشته باشید. حتی اگر لازم باشد بیشتر از اینکه بشینید بایستید. حتی در حالت نشسته هم میتوانید حرکتهایی انجام دهید نشستن به معنای بی تحرکی نیست.
73- به سلامتی خود فکر کنید نه رژیم گرفتن. خودتان را از غذاها محروم نکنید فقط تصمیم بگیرید به بدن خود غذای سالم و به اندازه بدهید. این طرز فکر به این معناست که فلان غذای سالم را به خاطر اینکه کالری پایین دارد مصرف نمیکنید بلکه به خاطر سلامتی خودتان و لذت بردن از زندگی استفاده میکنید.
74- همیشه همراه خود یک بطری آب داشته باشید. وقتی هیدراته بمانید جلوی خرج اضافی را میگیرید و اسیر نوشیدنی ها و غذاهای قندی نمیشوید.
75- هر گیلاس نوشیدنی الکلی 15 دقیقه پیاده روی لازم دارد تا کالریش سوزانده شود. این مقدار پیاده روی را به خود تحمیل نکنید.
76- هیچ وقت کاری نکنید که خیلی گرسنه شوید. این کار یعنی برویم هر چه گیرمان آمد بخوریم تا سیر شویم. سعی کنید در فواصل زمانی مشخص غذا بخورید و غذاهایی که کالری مناسب داریند و فیبرشان بالا است را انتخاب کنید.
77- رژیم غذایی خود را نیمه کاره رها نکنید. تغییرات بزرگ دوامی ندارند. با تغییرات کوچک شروع کنید. مثلا سعی کنید سه روز در هفته را غذای سالم بخورید یا مثلا دو روز در هفته را ورزش کنید. این روند را میتوانید کم کم بیشتر کنید.
78- اگر در تنگنای کاهش وزن قرار گرفتید کمی به عقب برگردید و برای خود اهداف واقع بینانه در نظر بگیرید. مثلا کاهش تنها 5 کیلوگرم حتی اگر 25 کیلوگرم اضافه وزن داشته باشید.
79- سه وعده اصلی بیشتر نداریم میان وعده های خود را مانند وعده های اصلی نکنید یعنی کالری میان وعده ها را زیاد بالا نبرید.
نظرات