داروهای لاغری چه خطراتی دارند؟

فکر می کنید برای کاهش وزن باید از دارو استفاده کنید؟ اگر شما هم جزء افرادی هستید که راه های مختلفی را برای کاهش وزن تجربه کرده اید و می خواهید سریع به هدف تان برسید به سراغ داروهای لاغری رفته اید باید این قرص ها عوارض جانبی بسیاری دارد که در این مقاله هفت […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 6 دقیقه
تعداد بازدید 5627
تاریخ بروزرسانی
داروهای لاغری چه خطراتی دارند؟ - 1 - داروهای لاغری - خواص مواد غذایی
میانگین امتیاز 5 از 5

داروهای لاغری

فکر می کنید برای کاهش وزن باید از دارو استفاده کنید؟ اگر شما هم جزء افرادی هستید که راه های مختلفی را برای کاهش وزن تجربه کرده اید و می خواهید سریع به هدف تان برسید به سراغ داروهای لاغری رفته اید باید این قرص ها عوارض جانبی بسیاری دارد که در این مقاله هفت خطر استفاده از داروهای لاغری را برای شما مطرح خواهیم کرد تا با استفاده از آنها بدانید تا پا در چه راهی می گذارید و این دلایل تقریبا در بین تمام این داروها مشترک است.


ثبت نام رژیم اینترنتی به اندام دکتر کرمانی

هیچ تضمینی وجود ندارد

داروهای رژیمی قبل از فروش عمومی نیازی به گرفتن تایید از مرکز غذا و دارو ( FDA ) ندارند. برای همین بسیاری از کمپانی های تولید کننده این داروها راه را برای محبوب شدن هموار می بینند به همین دلیل مواد ناسالم در داروها یافت می شود. عوارض این داروها تا به سازمان جهانی غذا و داروی آمریکا ( FDA ) گزارش داده نشود نا مشخص است.

داروهای لاغری ریسک حمله قلبی و سکته مغزی را بالا می برند

مواد تشکیل دهنده بسیاری از داروهای رژیمی خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افرایش می دهند. در اغلب موارد این داروهای محرک به صورت نسخه و در بازار ممنوع هستند.تولید کنندگان راه این مواد را با ادعای دروغین شان در خصوص کاهش وزن دوباره به بازار وارد می کنند.

بیشتر بخوانید:  مضرات سوسیس و کالباس

داروهای لاغری ممکن است اعتیادآور باشد

داروهای رژیمی اغلب حاوی آمفتامین، ضد اضطراب و داروهای ضد افسردگی هستند که این ترکیب نه تنها بسیار خطرناک است بلکه بسیار اعتیاد آور هستند.

داروهای لاغری عارضه جانبی دارند

برخی داروهای رژیمی حاوی مسدود کننده های چربی هستند. مسدوده کننده های چربی جذب مواد مغذی را کاهش و باعث ناراحتی معده می شوند. دیگر عوارض جانبی گزارش شده حاصل از استفاده ی داروهای رژیمی شامل یبوست، سردرد و بهم خوردن خلق و خو می شوند.

برچسب های پر از ادعاهای دروغین داروهای لاغری

هر ادعایی که روی بسته های داروهای رژیمی نوشته شده است را باور نکنید. در گزارشی که توسط وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا داده شد 127 داروی کاهش و افزایش وزن مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شده است که روی بسته بیشتر این محصولات ادعاهای دروغین مطرح شده بود.

داروهای لاغری بی اثر هستند

بسیاری از داروهای لاغری ترکیبی ساده از کافئین و دیورتیک ها هستند، که باعث از دست دادن آب بدن می شوند. شاید با استفاده از این نوع داروها طی چند روز اول ببینید که عقربه های ترازو رو به پایین می روند اما این فقط به خاطر وزن آبی است که بدن از دست می دهد و دوباره باز خواهد گشت. علاوه بر این، از دست دادن شدید آب بدن و کم آب شدن آن عوارضی نیز برای فرد در پی خواهد داشت.

داروهای لاغری عادات را تغییر نمی دهند

کاهش وزن طولانی مدت نیازمند تغییر در عادات غذا خوردن و ورزش است تا سبک زندگی سالم را پایه ریزی کنید. خوردن یک قرص و انتظار برای حل تمام مشکلات راه درستی نیست و هیچ مفهومی از تاثیر ورزش و درست غذا خوردن را برای شما به همراه نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید:  کالری غذاهای نذری + ترفندهای جلوگیری از افزایش وزن در ماه محرم

اگر فکر می کنید که این داروها همه کارها را انجام می دهند دیگر به اطلاعات تغذیه ای غذاها دقت نخواهید کرد و مواظب غذایی که می خورید نیستید و ورزش را هم کنار می گذارید. حتی اگر این داروها تاثیر گذار هم باشند تا ابد از آنها استفاده نخواهید کرد و به محض کنار گذاشتنشان روز از نو روزی از نو!

داروهای لاغری چه خطراتی دارند؟ - 2 - داروهای لاغری - خواص مواد غذایی

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

میانگین امتیاز 5 از 5
    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*