کاهش خطر آلزایمر با مصرف قهوه‌ی فراوان

طبق تحقیقات جدید مصرف زیاد قهوه می‌تواند موجب کاهش خطر آلزایمر شود. به گزارش سالم خبر از سایکولوژی، قهوه با کاهش سطح پلاک‌های آمیلوئید در مغز مرتبط است و تصور می‌شود که این پلاک‌ها کلید آلزایمر هستند؛ آلزایمر شایع‌ترین شکل زوال عقل است. در این تحقیق نشان داده شد، افرادی که قهوه می‌نوشیدند، دارای عملکرد شناختی […]

زمان مطالعه 4 دقیقه

تعداد بازدید 981

تاریخ انتشار

دکتر کرمانی

دکتر کرمانی
توسط کارشناسان تغذیه دکتر کرمانی بررسی و تایید شده است.

کاهش خطر آلزایمر با مصرف قهوه‌ی فراوان
میانگین امتیاز 5 از 5

طبق تحقیقات جدید مصرف زیاد قهوه می‌تواند موجب کاهش خطر آلزایمر شود. به گزارش سالم خبر از سایکولوژی، قهوه با کاهش سطح پلاک‌های آمیلوئید در مغز مرتبط است و تصور می‌شود که این پلاک‌ها کلید آلزایمر هستند؛ آلزایمر شایع‌ترین شکل زوال عقل است.

در این تحقیق نشان داده شد، افرادی که قهوه می‌نوشیدند، دارای عملکرد شناختی بهتری نسبت به دیگران بودند.

چگونه چای و قهوه باعث کاهش خطر آلزایمر می‌شود؟

نتایج مطالعه دیگری نیز نشان داد که نوشیدن چای یا قهوه ممکن است خطر سکته مغزی و زوال عقل را حدود یک سوم کاهش دهد.

سامانتا گاردنر، محقق ارشد این تحقیق گفت: ما به این نتیجه رسیدیم شرکت‌کنندگانی که در شروع مطالعه هیچ اختلالی در حافظه نداشتند و قهوه بیشتری مصرف کردند، کمتر در معرض خطر انتقال به اختلال شناختی خفیف که اغلب قبل از بیماری آلزایمر مشاهده می‌شود یا ابتلا به بیماری آلزایمر در طول مطالعه بودند.

دکتر گاردنر بیان کرد: نوشیدن قهوه می‌تواند راهی ساده برای به تاخیر انداختن بیماری آلزایمر باشد، روشی ساده که افراد می‌توانند استفاده کنند و می‌تواند به ویژه برای آنهایی که در معرض خطر زوال شناختی هستند اما هیچ علامتی ایجاد نکرده‌اند مفید باشد.

ممکن است بتوانیم برخی از دستورالعمل‌های روشنی را ایجاد کنیم که افراد بتوانند در میانسالی از آنها پیروی کنند و امیدواریم که این امر تأثیری پایدار داشته باشد. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد، فردی که یک فنجان قهوه در روز می‌نوشد، ممکن است ارزش افزایش آن به دو فنجان در روز وجود داشته باشد.

دکتر گاردنر بیان کرد: اگر متوسط ‌فنجان قهوه‌ای که در خانه تهیه می‌شود ۲۴۰ گرم باشد، افزایش آن به دو فنجان در روز می‌تواند به‌طور بالقوه کاهش شناختی را تا ۸درصد پس از ۱۸ ماه کاهش دهد همچنین می‌توان شاهد کاهش ۵ درصدی تجمع آمیلوئید در مغز در همان دوره زمانی باشیم.

با این حال، این مطالعه نتوانست حداکثر تعداد فنجان قهوه مفید را تعیین کند یا اینکه آیا کافئین یا اضافه کردن شیر تفاوتی ایجاد می‌کند یا خیر.

دکتر گاردنر گفت: ما باید به این تیجه برسیم که آیا مصرف قهوه می‌تواند روزی به‌عنوان یک عامل سبک زندگی با هدف به تاخیر انداختن شروع بیماری آلزایمر توصیه شود یا خیر.

منبع: +

کاهش خطر آلزایمر با مصرف قهوه‌ی فراوان - 3 - - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

میانگین امتیاز 5 از 5
تاریخچه ویرایش

نسخه فعلی

1402/04/12

نویسنده: مریم اصیلی

ویراستار: مریم اصیلی

1401/05/27

نویسنده: مریم اصیلی

    به اشتراک بگذارید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*