فکر سلامتی و تناسب اندام بهم انگیزه می ده - - - رکوردداران

فکر سلامتی و تناسب اندام بهم انگیزه می ده

فکر سلامتی و تناسب اندام بهم انگیزه می ده - 2 - - رکوردداران

مصــاحبه اختصاصی

با روح الله گودرزی

جدیدترین رکوردار وب سایت دکتر کرمانی


تو خانواده ای به دنیا اومدم که اکثرا خوش تیپ بودن و کسی اضافه وزن نداشت. منم از بچگی ورزش می کردم و تا 19 سالگی وزنم خوب بود اما همین که تو دانشگاه قبول شدم، وزنم شروع کرد به بالا رفتن. اینکه چرا با ورودم به دانشگاه وزنم بالا رفت دلیلش این بود که درس رو به ورزش ترجیح دادم و حسابی از باشگاه فاصله گرفتم. انقدر مشغول درس شده بودم که دیگه یادم رفته بود یه کمی به خودم برسم. یه روز رفتم رو ترازو دیدم وزنم 92.5 شده و دیگه چیزی با صد فاصله ندارم.
یهو به خودم اومدم و گفتم “روح الله داری با خودت چکار می کنی؟ حالا گفتن درس و دانشگاه مهمه، اما نه به هر قیمتی. تو قراره بری تو جامعه، قراره با رفیقات بری بیرون، دو روز دیگه می خوای بری سر کار، ازدواج کنی.” خیلی دلم می خواست لاغر بشم. حتی یکی دو بارم وزنمو کم کردم اما باز دوباربرگشتم سر جای اول.
دیگه خیلی نا امید شده بودم و کلا هم به لاغر شدن فکر نمی کردم. بعدشم ازدواج کردم و دیگه افتادم تو روزمره های زندگی. یه بار برای چکاپ رفته بودم دکتر که بهم گفتن کبدت چرب شده و تنها راه درمانش اینه که رژیم بگیری و لاغر کنی وگرنه روز به روز بیماریت پیشرفت می کنه.
داغون و ناامید بودم و هیچ خاطره ی خوبی هم از رژیم نداشتم. به خودم می گفتم: “خوب که چی؟! حالا رژیم گرفتی، وزنتم کم شد، دوباره چاق می شی دیگه.” اما دوباره تو فکر فرو می رفتم و به خودم می گفتم: ” مرد! تو باید به فکر خانواده ت باشی. تو که تنها نیستی. بیماری تو به خانواده تم آسیب می زنه.”


وزن اولیه: 92.5 کیلو گرم

وزن پایانی: 75 کیلو گرم

میزان کاهش وزن: 18 کیلو گرم

وقتی دیدم پشتیبانا انقدر دلسوزانه دارن راهنمایی می کنن و منم انقدر خوب پیش می رم اصلا دیگه دلم نمی خواست پرخوری کنم.

فکر سلامتی و تناسب اندام بهم انگیزه می ده - 4 - - رکوردداران

راستش سایتای زیادی در مورد رژیم و لاغری دیده بودم. با سایت دکتر کرمانی هم کم و بیش آشنا بودم و مطالبشو دنبال می کردم. یادمه یه بار با بی حوصلگی داشتم مصاحبه ی یکی از رکورددارا رو می خوندم که نوشته بود “با رژیم تثبیت دکتر کرمانی دیگه نگران بازگشت وزنم نیستم”.
برق از سرم پرید. رفتم تا آخر مطلبشوخوندم دیدم عجب چیزیه این رژیم تثبیت. انگار هم رژیمی هم رژیم نیستی. یعنی تو اون مصاحبه نوشته بود رژیم تثبیت یه جور تغییر عادتای غذاییه که باعث می شه وزنت بعد از رژیم برنگرده.
همونجا عزممو جزم کردم و گفتم این همون رژیمیه که دنبالش بودم. خلاصه یا علی گفتم و شروع کردم. راستش اولاش چون عادت نداشتم یه کمی سخت بود ولی بعدش مثل آب خوردن شد. لیست دلخواهشو خیلی دوست داشتم. چون همه ی غذاها توش بود و می تونستم غذای مورد علاقه مو انتخاب کنم. اما ماهی آخرین غذایی بود که تو لیست دلخواهم گذاشته بودم.
تو مدتی که رژیم بودم همسرم خیلی کمکم کرد و بهم انگیزه داد. خداییش پشتیبانای رژیم دکتر کرمانی هم خیلی پیگیر بودن. وقتی می دیدم انقدر دلسوزانه دارن راهنمایی می کنن و منم انقدر خوب دارم پیش می رم اصلا دیگه دلم نمی خواست پرخوری کنم. هیچ داروی لاغری هم مصرف نکردم. فقط به پیشنهاد کارشناسای دکتر کرمانی قرصای ویتامین مصرف می کردم. یادمه اولین باری که رفتم روی ترازو و وزنمو دیدم از خوشحالی داد زدم.

جای تو بیـن
رکورد‌ دارهای
مـا خالیـــه
همین الان ثبت نام کن
kermany

انقدر انگیزم زیاد شده بود که ورزشو دوباره شروع کردم. کلا ورزشای هوازی مثل شنا و دو رو دوست دارم، ولی رفتم سراغ کاراته، چون مربی کاراتمو خیلی دوست دارم. ایشون واسه کاهش وزن خیلی بهم انگیزه داد.
تو دوره ی رژیمم هر وقت هوس پرخوری می کردم، به خودم می گفتم: “یادت باشه تو فقط به اندازه ی حفظ سلامتیت به غذا نیاز داری و اگه بخوای دوباره پرخوری کنی سلامتیتو به خطر انداختی.”
الان تو سن 29 سالگی 75 کیلو هستم و تا حالا 18 کیلو وزن کم کردم. 7 ماهه که وزنم ثابت مونده و تکون نخورده. اما دلم می خواد بازم وزنمو پایین تر بیارم. خوشبختانه سلامتیمو به دست آوردم و دیگه خبری از کبد چرب نیست. روحیم خیلی خوب شده و اعتماد به نفسم بالا رفته. فکر می کنم بزرگترین رمز موفقیت من توکل به خدا، تلاش خودم و برنامه ی خوب رژیم دکتر کرمانی بود.


فکر سلامتی و تناسب اندام بهم انگیزه می ده - 7 - - رکوردداران

به همه ی دوستایی که با وجود اضافه وزن هنوز رژیمو شروع نکردن توصیه می کنم که:

  • عزم خودتونو جزم کنید و رژیم بگیرید. مطمئن باشید به هدفتون می رسید و ضرر نمی کنید.
  • پرخوری نکنید و برای اینکه جلوی پرخوریتونو بگیرید حتما میان وعده بخورید.
  • غذاتونو خوب بجوید.

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

دیدگاه های شما

جمیله هستم از خراسان شمالی شهر شیروان 1399/02/24

سلام وقت بخیر من 39سالمه وزنم بالاست ودچار مشکل قلبی هم شدم زیاد میل به غداخوردن ندارم وهیچ داروی هم استفاده نمیکنم ولی متاسفانه روز به روز وزنم بالا میره قدم 164ووزنم الان 93شده لطفا کمکم کنید دیگه خسته شدم ازاین وزن بالا

کارشناس به اندام 1399/02/25

جمیله عزیز، برای ثبت نام رژیم لاغری، روی این لینک کلیک کنید.

سحرم 1399/02/18

سلام من دارم عذاب می کشم از چاقی بخدا غذا م و کم کردم اما فقط تو ۶ماه فقط ۹کیلو کم کردم بخدا دیگه خسته شدم دوستدارم به وزن ایده آل برسم افسردگی گرفتم روح و روانم بهم ریخته ۳۷ سالم ۱۰۲کیلو قد ۱،۷۹از تهران

کارشناس به اندام 1399/02/22

سحر عزیز، شما می تونید با رژیم غذایی وزنتون رو کم کنید و با ورزش از افتادگی پوست در دوران رژیم جلوگیری کنید. سعی کنید در کنار وعده های غذایی حتما سالاد بدون سس یا کم سس استفاده کنید تا حجم معدتون رو پر کنه و باعث بشه غذای کمتری میل کنید. پروتئین ها هم گزینه ی خوبی برای کاهش وزن هستن. مثلا مصرف گوشت مرغ، ماهی، گوسفند، تخم مرغ و … در وعده های اصلی موجب می شه هم سریع تر سیر بشید و هم دیرتر احساس گرسنگی کنید. نوشیدن آب فراوان هم موجب میشه تا بدنتون دچار کمبود آب نشه، چون ما گاهی اوقات تشنگی رو با گرسنگی اشتباه می گیریم. و اما از همه مهمتر برای کاهش وزن باید در خودتون انگیزه ایجاد کنید و اهدافی رو برای خودتون تعیین کنید. چون کاهش وزن یک مسئله ی کاملا روحی هستش، بنابراین باید از نظر ذهنی آمادگی کامل رو داشته باشید. با خوندن مصاحبه ی رکوردداران سایت می تونید در خودتون انگیزه ی کافی برای این کار رو به وجود بیارین. ما و پشتیبان های ما هم در کنار شماییم و تا رسوندن شما به وزن ایده آل همراهیتون خواهیم کرد. امیدواریم هر چه زودتر مصاحبه ی شما رو به عنوان رکورددار کاهش وزن در سایت منتشر کنیم. برای دریافت رژیم لاغری، به این لینک مراجعه کنید.

ارزو حسینی نسب 1399/02/15

سلام و درود ،میخوام شکم و پهلوم وباسنم جمع بشه و سفت

کارشناس به اندام 1399/05/21

سلام و روز بخیر. دوست عزیز هیچ رژیم و ورزشی نمی تونه چربی های یک ناحیه از بدن رو به صورت موضعی آب کنه. البته رعایت برنامه غذایی و عدم مصرف چربی های ناسالم و فست فودها و ورزش در ظاهر بدن بی تاثیر نیست، دوچرخه هم باعث می شه که عضلات باسن و ران ها تقویت و نهایتا عضلانی بشه نه اینکه آب بشه. می تونید ابتدا چند کیلویی وزنتون رو با رژیم کم کنید و اگر بعد از کاهش وزن باز هم از اندامتون ناراضی بودین از روش لاغری موضعی کویتیشن استفاده کنید. البته به شرطی که بیماری خاصی مثل دیابت، چربی خون و یا کبد چرب نداشته نباشید و در دوران بارداری و شیردهی هم نباشید. این روش کاملا غیر تهاجمی، بی خطر و بدون درد هست و مناسب کسانی هست که فقط چاقی موضعی دارن.