مراقبت های بهداشتی آنفولانزا؛ افراد دارای علائم آنفولانزا یک هفته در خانه بمانند

دوباره فصل سرماست و بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا خودنمایی می‌کنند. بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها پر شده از بیمارانی که مدام سرفه می‌کنند و از پزشک می‌پرسند چه بخوریم تا سریع‌تر خوب شویم. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان معاون وزیر بهداشت گفت: افرادی که مستعد باید مراقبت های بهداشتی آنفلوانزا را دریافت کنند. سعید کریمی، معاون […]

زمان مطالعه 5 دقیقه

تعداد بازدید 1508

تاریخ انتشار

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

مراقبت های بهداشتی آنفولانزا
میانگین امتیاز 4.7 از 5

دوباره فصل سرماست و بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا خودنمایی می‌کنند. بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها پر شده از بیمارانی که مدام سرفه می‌کنند و از پزشک می‌پرسند چه بخوریم تا سریع‌تر خوب شویم. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان معاون وزیر بهداشت گفت: افرادی که مستعد باید مراقبت های بهداشتی آنفلوانزا را دریافت کنند. سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت: اخیرا به تدریج تعداد بیماران مبتلا به آنفلوانزا افزایش یافته است.

به گفته ایشان میزان مراجعه به بیمارستان در زمینه بیماری آنفلوانزا نسبت به قبل حدود ۵۰ درصد افزایش داشته است.

ایشان گفت: وضعیت کشور از نظر همه گیری بیماری کرونا نگران کننده نیست. زنان باردار، بیماران قلبی، کلیوی و زمینه‌ای که نقص ایمنی دارند و سالمندان، مستعد ابتلا به بیماری آنفلوآنزا هستند و باید واکسن را دریافت کنند. بیماری آنفلوانزا قدیمی است و واکسن‌ها اثر‌بخش هستند؛ اما ضرورتی ندارد تمام افراد واکسن را تزریق کنند. در هفته گذشته ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا در کشور توزیع شده است.

تاثیر عدم مراقبت های بهداشتی در سال‌های اخیر

به گفته ایشان در حال حاضر بیماری آنفلوانزا که در کشور شیوع  پیدا کرده، همان سویه قدیمی است. در ۲ سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا مردم ماسک زده و به خاطر محدودیت‌ها، ویروس زیاد نمود پیدا نکرد؛ اما امسال با کاهش رعایت شیوه نامه‌ها مانند زدن ماسک خودش را نشان داده است.

سعید کریمی افزود: افراد مبتلا به آنفلوانزا باید پنج تا یک هفته استراحت کنند. این افراد باید حتما ماسک بزنند و فاصله گذاری اجتماعی را به همراه شستن دست و خودمراقبتی رعایت کنند.

بیشتر بخوانید:  روش های خانگی برای درمان تبخال

علائم آنفولانزا

آنفولانزا به طور معمول علائمی ایجاد می‌کند که باعث درگیری و بروز اختلالات تنفسی (بینی، گلو و ریه) می‌شود. اصلی‌ترین علائم آنفولانزای تنفسی عبارتند از:

  • تب
  • لرز
  • سردرد
  • بدن درد
  •  احساس پر بودن بینی
  • گلو درد
  • سرفه خشک

آنفولانزای گوارشی توسط نوع دیگری از ویروس آنفولانزا ایجاد می‌شود که شامل علائم زیر است:

  • لرز
  • تب
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • درد معده و اسپاسم
  • اسهال

آنفولانزا همچنین می‌تواند با فعال کردن دیگر عفونت‌های ویروسی و باکتریایی در نواحی دیگر بدن باعث بروز عوارض بیشتری همچون ذات الریه، برونشیت، سینوزیت، عفونت گوش و آنسفالیت (التهاب حاد بافت مغزی) شود.

روش‌های درمان آنفولانزا

در هنگام ابتلا به آنفولانزا، نوشیدن آب و مایعات دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار است. این مسئله در هر دو مورد آنفولانزای تنفسی یا آنفولانزای گوارشی لازم است.

آب به مرطوب نگه داشتن بینی، دهان و گلو کمک می‌کند. این رطوبت به بدن کمک می‌کند تا از جمع شدن مخاط و خلط رها شود. اگر به طور کلی به صورت عادی غذا نمی‌خورید یا مایعات نمی‌نوشید، بدن‌تان به کم آبی مبتلا خواهد شد.

اسهال و تب (دو علامت شایع آنفولانزا) نیز می‌توانند باعث از دست دادن آب و دهیدراته شدن بدن شوند.

منبع: +

مراقبت های بهداشتی آنفولانزا؛ افراد دارای علائم آنفولانزا یک هفته در خانه بمانند - 3 - مراقبت های بهداشتی آنفولانزا - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

بیشتر بخوانید:  آلو برای پوکی استخوان معجزه می‌کند!
میانگین امتیاز 4.7 از 5
تاریخچه ویرایش

نسخه فعلی

1401/08/03

نویسنده: مریم اصیلی

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*