پوکی استخوان زنان باردار

یکی از بیماری‌هایی که خانم‌ها به خصوص در سنین 45 سالگی و بالاتر بهش مبتلا می‌شن پوکی استخوان هست. پوکی استخوان زنان باردار و شیرده، می‌تونه به مراتب برای مادر و نوزاد خطرناک باشه. همه ما می‌دونیم که کمبود کلسیم یکی از دلایل اصلی پوکی استخوانه. وقتی به اندازه کافی شیر، ماست و لبنیات دیگه […]

زمان مطالعه 3 دقیقه

تعداد بازدید 5353

تاریخ انتشار

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

پوکی استخوان زنان باردار
میانگین امتیاز 5 از 5

یکی از بیماری‌هایی که خانم‌ها به خصوص در سنین 45 سالگی و بالاتر بهش مبتلا می‌شن پوکی استخوان هست. پوکی استخوان زنان باردار و شیرده، می‌تونه به مراتب برای مادر و نوزاد خطرناک باشه. همه ما می‌دونیم که کمبود کلسیم یکی از دلایل اصلی پوکی استخوانه. وقتی به اندازه کافی شیر، ماست و لبنیات دیگه رو استفاده نکنیم، بدن ما دچار کمبود کلسیم و در نتیجه پوکی استخوان می‌شه. اون وقت کافیه یه روز بارونی که دارید با خانواده قدم می­زنین تا از هوای پاک لذت ببرین، خدایی نکرده یک­ دفعه لیز بخورین. اون جاست که استخوان‌­های لگنتون به راحتی می‌شکنه و به این زودی‌ها هم ترمیم نمی‌شه. این یعنی فاجعه!

مادر‌های عزیز همیشه نگران سلامتی فرزندانشون هستن. نگران این که بچه‌ها چی بخورن و چی نخورن، چی بپوشن، یه وقت سرما نخورن یا یه وقت گرسنه نمونن. بلایی سرشون نیاد و ناراحت نشن. همه‌­ی این‌ها انقدر ذهن مادر‌ها رو درگیر می‌کنه که از خودشون غافل می‌شن. یکی از رکوردارهامون که رژیم شیر­دهی گرفته بود و توی هفت ماه تونسته بود 20 کیلو وزن کم کنه، می‌گفت “الان فهمیدم تا مادر سالمی نباشم، نمی‌تونم فرزند سالمی تربیت کنم.” واقعا هم همینه.

مادرهای عزیز تو دوران بارداری و شیردهی دچار کمبود کلسیم و خیلی از ویتامین­‌های دیگه می‌­شن؛ اما این که این مشکل چطوری باعث پوکی استخوان می‌­شه رو دکتر کرمانی توی ویدئو زیر توضیح می‌­دن.

پوکی استخوان زنان باردار - 3 - پوکی استخوان زنان باردار - ویدیو

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

بیشتر بخوانید:  برنامه تثبیت وزن بعد از کاهش وزن
میانگین امتیاز 5 از 5
تاریخچه ویرایش

نسخه فعلی

1399/07/28

نویسنده: مریم اصیلی

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما
-پری 1403/01/10

ببخشید شما تو یکی از ویدیو هاتون گفتید لبنیات خوردن یا نخوردنش فرقی نداره ولی اینجا گفتید اگه شیر و ماست و لبنیات به اندازه کافی خورده نشه بدن دچار کمبود کلسیم میشه نتیجه چیه؟

کارشناس به اندام 1403/01/11

نتیجه این هست لبنیات غذای اصلی نیست وبه مقدار موردنیاز بدن وسهم مجاز روزانه باید استفاده بشه زیاد از حدش توصیه نمیشه