
بیماری آلزایمر خیلی غم انگیزه. چه برای کسانی که به این بیماری مبتلا میشن و چه برای اطرافیان اونها. اینکه یه روزی همه خاطرات قشنگی که توی زندگی داری رو به یاد نیاری یا کسانی که دوسشون داری رو نشناسی آدم رو غمگین میکنه. از اون طرف وقتی تصور میکنی مادربزرگت یا مادرت یه روزی حتی اسم تو رو هم به یاد نمیآرن خیلی سنگین و ناراحت کننده است. برای همینه که بهتره هرچی توی چنته داریم رو بیرون بیاریم و بهشون عمل کنیم تا از این بیماری در امان بمونیم.
فراموشی افراد و خاطرات مرحله اول بیماری آلزایمره. زمانی که این بیماری پیشرفت کنه فرد مبتلا ممکنه حتی کنترل ادرار و مدفوع خودش رو از دست بده. توی تکلم و حرف زدنش مشکل ایجاد بشه. این امکان وجود داره که مبتلایان به این بیماری توانایی حرکتی خودشون رو از دست بدن. توی این مرحله باید بیشتر مواظب افراد آلزایمری باشیم. چون هرآن تعادلشون رو از دست میدن و به زمین میخورن.
متاسفانه تا حالا هیچ روش درمانی برای آلزایمر پیدا نشده. راههایی هست که میشه با کمک اونها از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد و یا روند پیشرفت بیماری رو با اونها کندتر کرد. افرادی که سابقه خانوادگی بیماری آلزایمر دارن، تحصیلات و سواد ندارن، فعالیت ذهنی کمی دارن و از مغز برای یادگیری و حل مسائل استفاده نمیکنند، روابط اجتماعی مناسبی با دیگران ندارن، غذاهای سالم نمیخورن و برنامه غذایی ناسالمی دارن، تحرک و فعالیت جسمانی حداقلی دارن و در آخر به دیابت و فشارخون بالا مبتلا هستن در بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستن.
بیماریها رو از خودت دور کن
با یه برنامه غذایی سالم از همه بیماریها دور بمون

همونطور که گفتیم برای پیشگیری از این بیماری راههایی وجود داره. بیشتر این راهها برمیگرده به تمرین و ورزشهای مغز مثل حل جدول سودوکو یا انجام محاسبات ریاضی. اما بعضی از خوراکیها هم هستن که خوردنشون بهتون کمک میکنه تا از این بیماری در امان بمونید. توی ویدئو امروز دکتر کرمانی برامون از همین خوراکیها میگن. ویدئو رو ببین تا از ابتلا به آلزایمر در امان باشی. یادت نره خواب کافی و مناسب، یادگیری زبان دوم و پیاده روی تند و ورزش میتونه به پیشگیری از آلزایمر کمک زیادی بکنه.
نظرات شما
صدیقه اسحاقی ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
گفتگوی اقای دکتر درباره الزایمر عالیمچکر از اقا دکتر کرمانی