- از اینکه 52 کیلو وزن کم کرده ام به خودم افتخار می کنم
- در دوران بارداری، وزن بالا تهدیدی جدی برای خودم و فرزندم بود
- تنوع عالی غذایی باعث شد بیش از یک سال رژیم دکتر کرمانی را رعایت کنم
- به خواهرم گفتم در همایش سال بعد روی سن هستم و همینطور هم شد
- در شبکه های مجازی، همیشه دکتر کرمانی را برای کاهش وزن معرفی می کنم
- قبل از پیر شدن، خوش تیپی خودتان را در جوانی تجربه کنید
از اینکه 52 کیلو وزن کم کرده ام به خودم افتخار می کنم
خانم شیوا شفیعی؛ 31 ساله
وزن اولیه: 127کیلوگرم
وزن پایانی: 75 کیلوگرم
چاقی من از نوجوونیم شروع شد به سن بلوغ که رسیدم همین طور اضافه وزن داشتم. دیگه کنترل وزن از دستم در رفته بود یعنی اصلا نمیدونستم چند کیلو هستم. کلا خانوادگی چاقی مون ارثیه. خانم های خانواده کلا همه چاق هستن.
من ولی با ورزش و رژیم های سرخود همیشه وزنم رو پایین می آوردم اما دوباره برمی گشت.
خیلی مشکلات داشتم. میگرن و سردرد های شدیدی داشتم که امانمو بریده بود و دکترم می گفت باید وزنت رو کم کنی و الان با کاهش وزن دیگه اثری ازش نیست
زانو و کمر درد، مشکلات عصبی،کبد چرب و مشکل زنان پیدا کرده بودم و چندتا پله بالا، پایین میرفتم خسته می شدم و نفسم بند میومد و دکترا بهم میگفتن که تو با این وزن باردار نمیشی و یا اگه بشی بچه ات خفه میشه.
خرید لباس که اصلا معضلی بود، دیگه داخل مغازه نمی شدم و نمی دونستم اصلا سایزم چنده؟. از دم مغازه می پرسیدم سایزم دارید یا نه؟ که اکثرا نداشتن اگر هم داشتن لباس های بی ریخت بود که حداقل 20 سال بالاتر از سنم مجبور بودم بخرم، کارهای خونه و سرکارم هم که انجام دادنش برام مشکل بود و تبدیل شده بودم به آدمی که همش امر و نهی می کنه و همیشه عصبانی هست و توقع داشتم دیگران برام کارامو بکنن و همه جا به چشم آدم بیچاره و درمانده ای نگاهم می کردن و در صدد نصیحت بودن چه مستقیم و چه با تیکه و کنایه که خیلی رنجم می داد.
کل اون سالهایی که چاق بودم همش تلخ و ناراحت کننده بود کلا زیاد رضایت به مهمونی و عروسی رفتن نمیدادم چون لباس مناسب گیر نمیاوردم و معذب بودم ولی تلخ ترین خاطره ام این بود که دکتر زنانم بهم گفت تو باردار نمیشی با این وزن و اگه هم بشی بچه ات خفه میشه.
در دوران بارداری، وزن بالا تهدیدی جدی برای خودم و فرزندم بود
بین اينهمه چربی ولی به خواست خدا بعد مدتی باردار شدم و معجزه بود با اون وزن ولی کل دوران بارداری حرف دکتر منو خیلی ترسوند و نگران بچه ی توی شکمم بودم و رژیم داشتم که وزنمو کنترل کنم و بالاتر نره و برای زایمانم کلی هزینه دکتر و اتاق عمل دادم بیشتر از همه چون وزن بالا تهدید جدی بود هم برای خودم و هم برای بچه، بعد عمل حالم خیلی بد بود و تکون نمی تونستم بخورم و جای بخیه هام خیلی دیر خوب شد و آمپولهایی برای لخته نشدن خون تو پاهام باید میزدم و اینها بخاطر چاقی بود.
دخترم چند ماهه بود و شبها اصلا نمی خوابید شوهرم هی می چرخوندش تا گریه نکنه یه شب خیلی گریه می کرد و من حال بلند شدن از سرجامو نداشتم شوهرم بیدار شد و یهو بهم گفت: اونقد بشین تا بشی 500 کیلو !!! من خیلی ناراحت شدم از حرفش تا قبل اون هیج وقت هیچ وقت بهم حتی نگفته بود چاقی و این حرف جرقه ای بود برای کاهش وزنم.
از خیلی سال پیش اقای دکتر کرمانی رو میشناختم و خیلی از آشناهامون و دوستام به نتیجه رسیده بودن. منم امیدوارم بودم که موفق بشم و تمام تلاشمو کردم.
شروع برنامه عالی بود و هر هفته با کاهش وزنم انگیزه ام بیشتر و بیشتر می شد و چون تنوع غذایی زیاد بود رژیم تکراری نمی شد و براحتی می تونستم پیش برم.
تنوع عالی غذایی باعث شد بیش از یک سال رژیم دکتر کرمانی را رعایت کنم
بهترین و موثرترین موردی که باعث شد من یکسال و خورده ای رژیم دکترو رعایت کنم و کم نیارم همین تنوع عالی رژیم بود که ولع و حرص غذا رو در من از بین برد و چون چیزی رو حذف نمی کردیم خیلی خوب بود و مشکلی نداشتم و ندارم.
همیشه از لیست انتخابی استفاده میکردم و غذای مورد علاقه مو کدش رو انتخاب میکردم. و مقدارش رو دکتر مشخص میکردن.
در دوره رژیمم هیچ گونه دارویی استفاده نکردم، چون وقتی که رژیم می گرفتم و کنارش هم ورزش می کردم کاهش وزن رو داشتم نیازی به دارو نبود، مخصوصا چون در دوران شیردهی بودم، هر چی استفاده می کردم روی دخترم تاثیر میذاشت و برای همین هم اصلا نمیتونستم دارویی استفاده کنم.
حتی چای سبز هم که در دوران شیردهی استفاده میکردم، طبق سفارش کارشناسان کم استفاده کردم چون روی دخترم تاثیر می گذاشت.
به خواهرم گفتم در همایش سال بعد روی سن هستم و همینطور هم شد
پارسال که در همایش دکتر شرکت کردم، دی ماه 93، روی صندلی که نشسته بودم و دکتر رکوردداران رو دعوت میکرد و اومدن روی سن به خواهرم گفتم من سال دیگه روی سن هستم و من همون موقع تصمیمم رو گرفتم که تموم تلاشم رو بکنم همین طور هم شد امسال تماس گرفتن و ازم خواستن که بیام همایش. و به آقای دکتر هم گفتم که بیاین یه عکس یادگاری بگیریم من میخام رکورددار بشم، اون موقع 12 کیلو کم کرده بودم و دیگه بعدش سفت تر و مصمم تر شدم تا اینکه موفق شدم 52 کیلو کم کنم.
مسلما خب بعد از کاهش وزن آدم اعتماد به نفسش بیشتر میشه و اینکه وقتی چاقی همش نگرانی که دیگران چه تصوری ازت دارن و اینکه جدا از اینکه خب لباس میری بخری از در مغازه که داخل میرفتی سریع میگفتن خانم سایزت نیست یا رگال هایی نشونت میدادن که برای سن بالاها بود ولی الان میتونی لباس مناسب سنت بخری. و اینکه بعد از کاهش وزنم این نظر همه است که میگن حداقل ده سال جوون تر شدی.
مشوق اصلی من برای کاهش وزن خودم بودم و خودم به خودم امید و انگیزه می دادم. مخالف هم نداشتم چون انقدر چاق بودم که همه بهم میگفتن چقدر خوبه که کاهش وزن داری، آفرین خودتو لاغر کن، خواهرم هم چون خودش قبلا کاهش وزن داشت و اطلاعات خوبی داشت راهنماییم می کرد و بهم کمک می کرد.
البته ده کیلو دیگه میخوام کم کنم و هنوز در برنامه آقای دکتر کرمانی هستم و بعدش تثبیت و نگهداشتن وزن که مهم تر هستش
در شبکه های مجازی، همیشه دکتر کرمانی را برای کاهش وزن معرفی می کنم
بهترین اتفاقی که برای من در حین کاهش وزنم افتاد این بودش که من در شبکه اینستاگرام دیدم خیلیا که دارن وزن کم میکنن پیج دارن، من هم یه پیج اونجا درست کردم و با خانم ها همه با هم همراه شدیم.
اونجا همه از من سوال میکنن که چطور وزن کم کردم و من آقای دکتر رو بهشون معرفی میکنم.
عکس العمل بقیه بعد از اینکه یه مدت منو ندیده بودن و ماتشون میبره و هنگ میکنن خیلی لذت بخشه برام و همه میخوان بدونن که چیکار کردم و ازم راهنمایی میخوان.
تشکیل گروه کاهش وزن برای خانم ها و کمک به بقیه و نتیجه دیدن از راهنمایی ها و تشویق کردن بقیه و کاهش وزن خانم های گروه و پیج اینیستاگرامم شیرین ترین بخش ماجرای کاهش وزنم بوده.
در رژیم کامل دکتر کرمانی، حسرت خوردن هیچ غذایی را ندارید
واقعا رژیم آقای دکتر یه رژیم کاملیه، هیچ وقت در طول رژیم حسرت خوردن هیچ غذایی رو نداری، و همه غذاها رو خودت میتونی برای خودت انتخاب کنی فقط آقای دکتر میزان و مقدار مصرف اون غذا رو بهت میگه، خیلی کامله به خاطر همین من تونستم تا اینجا ادامه بدم وگرنه من بارها رژیم گرفته بودم و دوباره ول کرده بودم.
قبلا خیلی خیلی عرق میکردم به قول اطرافیان حرفم میزدم عرق میریختم چه برسه که یه تکون میخوردم خصوصا وقتی مهمون داشتم و میخواستم پذیرایی کنم بنده خداها چندششون می شد از بس عرق می کردم ولی حالا خیلی خوبه و خوشحالم از این بابت که فقط موقع ورزش عرق میکنم.
قبل از پیر شدن، خوش تیپی خودتان را در جوانی تجربه کنید
من در تلگرام گروه دارم که الان دویست نفر خانم هستیم، داریم باهم ادامه میدیم کمک می کنیم راهکار بهم میدیم. بیشترشون هم از مراجعین آقای دکتر هستن. اونجا آقای دکتر رو بهشون معرفی می کنم و راهنمایی شون می کنم.
کانال دکتر کرمانی هم هست که مطالبش واقعا مفید و راهگشاست و اونها رو به اشتراک میذاریم .
هم تو پیج اینستاگرامم @calorie_forbiden (کالری ممنوع) و هم تو کانال تلگرامم، مطالب ایشون رو میذاریم و خیلی به دردمون میخوره، ازشون ممنونیم.
الان که 52 کیلو از وزنم کم کردم، به خودم افتخار میکنم که بالاترین و والاترین احساسه .با خودم میگم چه ظلمی می کردم به بدنم که اين همه چربی و بار اضافه رو باخودم اینور و اونور میکشوندم. الان احساس سبکی و اسودگی دارم برای انجام همه کارهام.
همیشه پیگیر سایت دکتر کرمانی هستم و تمام قسمتهاش عالی هستن خصوصا قسمت رکوردارها و مصاحبه ها رو خیلی دوست دارم.
توصیه من به کسانی که اضافه وزن دارند اینه که تا زمانی که هی دست دست کنین و امروز و فردا کنید و منتظر یه روز خاص و ویژه باشید اون روز هرگز نمیاد از همین لحظه و حالا شروووع کنید
واقعا حیفه یه آدم پیر بشه در حالی که خوش تیپی و مانکنی خودش رو در جوانی تجربه نکرده باشه
لاغری خیلی فاز میده امتحان کنید هرکس بخواد و براش تلاش کنه حتما موفق میشه اونایی که تونستن خونشون از شما رنگین تر نیست فقط خواستن و تلاش کردن.
دیدگاه های شما
رها 1401/03/25
کارشناس به اندام 1401/04/01
زهرا 1400/10/18
کارشناس به اندام 1400/10/19
سایه 1399/07/11
کارشناس به اندام 1399/07/14
Barana 1398/12/29
کارشناس به اندام 1399/01/06