دکتر کرمانی » مجله » اخبار
چرا بعضیها کرونا نمیگیرند؟ این سوالیست که این روزها برای بسیاری از افراد پیش آمده است. بسیاری از افراد به دنبال این موضوع هستند که ببینند چه عاملی موجب ایمنی و عدم ابتلای برخی از افراد به کرونا میشود.به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات پیشین محققان نشان داده بود میکروبیوتای روده حاوی یک سری باکتری خوب است […]
تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.
چرا بعضیها کرونا نمیگیرند؟ این سوالیست که این روزها برای بسیاری از افراد پیش آمده است. بسیاری از افراد به دنبال این موضوع هستند که ببینند چه عاملی موجب ایمنی و عدم ابتلای برخی از افراد به کرونا میشود.
به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات پیشین محققان نشان داده بود میکروبیوتای روده حاوی یک سری باکتری خوب است که برای سیستم ایمنی بدن مفید هستند. در این میان تعادل ظریفی بین باکتریهای مفید و بد وجود دارد که برای عملکرد و تنظیم سیستم ایمنی مهم است.
باید در نظر داشت که عارضه دیس بیوز وضعیتیست که به عدم تعادل در جامعه میکروبی روده اشاره دارد که افراد را در برابر عفونتها بسیار آسیب پذیر میکند. نتایج مطالعات انجام شده در این زمینه نشان داده است که دیس بیوز روده در بیماران مبتلا به کرونا نیز شایع است زیرا بسیاری از باکتریهای مفید در روده آنها وجود ندارد.
در نگاه نخست به نظر میرسد که با کمک پروبیوتیکها بتوان این مشکل را حل کرد اما از بسیاری از مکملهای پروبیوتیک که برای بهبود سیستم ایمنی طراحی شدهاند، دارای معایب بالقوهای هستند. به عنوان مثال، تعداد زیادی از پروبیوتیکها توسط اسید معده، رطوبت و درجه حرارت بالا از بین رفته و ماندگاری کوتاهی دارند. علاوه بر این، همه پروبیوتیکها نمیتوانند ایمنی را در برابر عفونت ها و همچنین بیماری کرونا ویروس تقویت کنند.
پروفسور فرانسیس چان، نویسنده همکار این مطالعه، در رابطه با موضوع فوق گفت: سلامت روده بر سیستم ایمنی بدن ما حاکم است. ما باید ترکیب باکتریهای روده را شناسایی کنیم که به حفظ سیستم دفاعی ما کمک میکند. این یک رویکرد جدید در مبارزه با کرونا خواهد بود.این تیم تحقیقاتی با مقایسه طیف وسیعی از میکروارگانیسمهای موجود در روده آنها با افراد سالم، باکتریهای خوب از دست رفته را در بیماران مبتلا به کووید ۱۹شناسایی کردند.
آنها سپس فرمول پروبیوتیکی را ایجاد کردند که به دیس بیوز روده رسیدگی میکند تا دفاع ایمنی در برابر عفونتهای ویروسی مانند کووید ۱۹ را تقویت کند. پژوهشگران این تیم مطالعاتی انتظار دارند که این فرمول به زودی به عنوان مکمل روزانه برای کمک به بدن در مبارزه با عفونتها در بازار عرضه شود.
پروفسور پل کی شونگ چان، یکی از محققان این تیم مطالعاتی در رابطه با مساله فوق گفت: این اولین مطالعه در جهان است که متوجه میشود دیس بیوز روده در بیماران کرونایی وجود دارد. برخی از طی همزیستیهای مشترک، عموماً باکتریهای خوب، از دست رفته بودند در حالی که سایر عوامل بیماری زا در روده بیماران افزایش می یابند. این وضعیت حتی پس از ترخیص بیماران نیز مشاهده شده است.
در خاتمه گفتنی است این تیم تحقیقاتی یک روش پردازش برای فرمول پروبیوتیک طراحی کرده اند تا مقدار باکتریهای زنده روده افراد را افزایش و همچنین پایداری آنها را بهبود بخشد.
منبع: +
از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزهی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزهی کلمات باور دارم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نظر شما
نام *
ایمیل
برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامینشماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم