مصــاحبه اختصاصی با وحید رحمانی زاده جدیدترین رکوردار وب سایت دکتر کرمانی وزن من از دوره تحصیلی راهنمایی، رو به افزایش رفت. حدود ۸ ماه پیش بود که هم از نظر روحی و هم جسمی چاقی برای من معضل شده بود و فشارها و کمبودهایی که به دلیل چاقی برایم ایجاد شده بود، باعث شد که برای کاهش وزن اقدام کنم. بعد از کاهش وزن، کارهایی را که در زمان چاقی برایم دشوار بود به راحتی انجام می دهم و دید دیگران نیز نسبت به من تغییر کرده است. . من علاقه ی زیادی به همه غذاها داشته و دارم. هر چیزی که بود را می خوردم و با دستور پخت عادی مصرف هر وقت ناامید می شوم وضعیت بدی که زمان چاقیم داشتم را به یاد می آوردم و دوباره برای کاهش وزن مصمم می شدم.هدفم برای امسال، ادامه و پیگیری رژیمم است و رژیم دکتر فقط چند روز اول، کمی سخت بود ولی بعدا بسیار آسان شد.همه غذاها عالی بود، چون از هیچ غذایی محروم نمی شدم و همه را می توانستم مصرف کنم. رمز موفقیتم رژیم خوب و حساب شده دکتر کرمانی و اراده خودم بود
اولین باری که دیدم وزنم کم شده، احساس بسیار خوبی داشتم و فهمیدم که اگر بخواهم می توانم.البته باید برنامه ریزی باشد که با کمک رژیم به اندام موفق شدم.
رژیم دکتر کرمانی بسیار بسیار راحت است و فقط اراده می خواهد. حدود ۸ ماه طول کشید تا به وزن فعلی رسیدم و الان، ۱ ماه است که برنامه تثبیت وزن از سوی کلینیک به اندام دریافت کرده ام و با توجه به کالری پیشنهاد شده در روز، وزنم بدون هیچ گونه سختی ثابت شده است.
وزن اولیه: 142 کیلو گرم
وزن پایانی: 83 کیلو گرم
میزان کاهش وزن: 59 کیلو گرم
می کردم.
غذای مورد علاقه ام زرشک پلو با مرغ است و اگر بخواهم یک وعده غذای دلخواه به خودم بدهم، هر غذایی که با مرغ باشد و یا هر غذای کبابی است.
شرایط بسیار عالی الانم به من انگیزه می دهد این سبک زندگی را ادامه دهم و با توجه به اینکه ورزش به سلامتی ام کمک می کند، آن را ادامه می دهم.
قبلا هم رژیم گرفته ام ولی مناسب وزن و شرایط من نبوده، ولی مجموعه به اندام پس از بررسی شرایطم به من، برنامه غذایی پیشنهاد داد. آسان تر و مناسب تر بودن این برنامه غذایی باعث شد با دفعات قبل تفاوت داشته باشد.
در باشگاه ورزش می کنم و ورزش مورد علاقه ای که بیشتر اوقات انجام می دهم، شنا و پیاده روی است که از بچگی دوست داشتم.
هیچوقت وسوسه نشدم رژیمم را بشکنم چون برنامه به پیشنهاد نوع غذایی خودم بوده و آن چیزی که دوست داشتم را می خوردم.
سه توصیه ام برای غذا خوردن:
غذا را به موقع بخورید.
آهسته و آرام غذا بخورید.
از خوردن مایعات بین غذا خودداری کنید.
رمز موفقیتم رژیم خوب و حساب شده دکتر کرمانی و اراده خودم بود.
دیدگاه ها