دکتر کرمانی » مجله » اخبار
موسسه بهداشت جهانی بارسلونا در یافتههای اخیر خود، ارتباط معناداری بین ساعت خوردن صبحانه و ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 پیدا کرده است. محققان تاکید کردهاند بهترین ساعت برای صبحانه قبل از 8 صبح است. بر اساس این گزارش، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که بعد از ساعت 9 صبح صبحانه […]
تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.
موسسه بهداشت جهانی بارسلونا در یافتههای اخیر خود، ارتباط معناداری بین ساعت خوردن صبحانه و ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 پیدا کرده است. محققان تاکید کردهاند بهترین ساعت برای صبحانه قبل از 8 صبح است. بر اساس این گزارش، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که بعد از ساعت 9 صبح صبحانه میل میکنند 59 درصد بیش از کسانی است که ساعت خوردن صبحانه ایشان دیرتر از 8 صبح نیست.
تحقیقات تغذیهای در سالهای اخیر ثابت کرده است که نه تنها نوع تغذیه، بلکه ساعت غذا خوردن نیز میتواند در تاثیر آن بر روی سلامتی و به خصوص ایجاد بیماریهایی نظیر دیابت موثر باشد.
به گزارش سلامت نیوز و سینا پرس، اختلال در تنظیم قند خون در سیستم سوخت و ساز بدن موجب دیابت میشود. در این حالت قند خون بیش از حد معمول در جریان خون باقی میماند و انسولین کافی جهت جذب قند در سلولها تولید نمیشود و تداوم این حالت موجب ابتلای فرد به دیابت نوع 2 خواهد شد.
یکی از عوارض دیر صبحانه خوردن و یا حذف این وعدهی حیاتی، اختلال در تنظیم قند خون بدن است.
مازاد قند در جریان خون میتواند منجر به اختلال در سیستم عصبی، سیستم گردش خون و سیستم ایمنی فرد شود. رفتارهای پرخطر نظیر سیگار کشیدن، عدم تحرک و رژیم لاغری ناسالم نیز موجب بالا رفتن قند خون و افزایش ریسک ابتلا به دیابت خواهد شد.
تحقیقات زیادی در مورد زمان مصرف وعدههای غذایی و ریتم کنترل چربی و قند خون صورت گرفته است اما رابطهی بین دیابت و زمان خوردن صبحانه در تحقیقات اخیر بیش از همه جالب توجه بوده است.
تیم تحقیقاتی تاکید کردهاند که رابطهی مستقیمی بین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و خوردن صبحانه دیرتر از ساعت 9 صبح وجود دارد و بهترین ساعت برای صبحانه را 8 صبح قلمداد کردهاند.
نخوردن صبحانه میتواند بر کنترل چربی و قند خون تاثیر منفی گذاشته و همچنین سطح انسولین خون را دچار نوسان کند و نهایتا منجر به بیماری دیابت نوع 2 گردد.
محققان همچنین در مورد زمان مصرف وعدههای دیگر غذایی نیز این موضوع را صادق دانسته و بهترین ساعت خوردن شام را تا 7 غروب گزارش دادهاند. مصرف شام و غذای سنگین بعد از ساعت 10 شب تاثیر منفی بر کیفیت خواب، سطح چربی و قند خون خواهد گذاشت.
همانطور که خوردن صبحانه در ساعات اولیهی صبح حائز اهمیت است، نوع تغذیه و کیفیت مواد غذایی دریافتی در اولین وعدهی روز نیز بسیار مهم است و میتواند بر کیفیت عملکرد بدن در کل روز تاثیر بگذارد.
شروع روز با غذاهای مفید مثل تخم مرغ، جوی دو سر، غلات و منابع حاوی پروتئین و فیبر میتواند در عملکرد بدن ما، میزان بازدهی آن و همچنین سوخت و ساز تاثیر خوبی بگذارد. میوههای حاوی فیبر مثل خانوادهی توتها، منابع غنی از کلسیم و چربیهای سالم مثل کره بادام زمینی گزینههای خوبی برای شروع یک روز خوب و پر انرژی هستند.
از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزهی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزهی کلمات باور دارم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نظر شما
نام *
ایمیل
مرسی مفید و بدرد بخور بود
لطف دارین عزیزم
مرسی واقعا مفید و بدرد بخور بود 👌🏼 مرسی ک بی ریا و مردمی هستین و حقیقت ب اشتراک میگذارید
سپاس از پیام پرمهرتون عزیزم
برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامینشماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم