مصــاحبه اختصاصی با شیوا حقیقی جدیدترین رکوردار وب سایت دکتر کرمانی من شیوا حقیقی 45 ساله از تهران هستم. متاسفانه ۸۲ کیلو بودم و الان موفق شدم ۲۲ کیلو کاهش داشته باشم. به وزن 60 کیلو رسیدم و تصمیم دارم برنامه تثبیت وزن را نیز بگیرم. من در زندگیم یاد گرفتم که اگر نگران چیزی باشم اون رو جذب میکنم. به هر چیزی که فکر کنید جذبش میکنید پس به برگشت وزنم فکر نمیکنم نگران نیستم و فقط به روزهای خوب فکر میکنم. یک زندگی با برنامه مدیریت کردم که عالیه و لذت میبرم از خوردنم و ورزش کردنم و همه ی جوانب دیگر. عاشق پیاده رویم. در خانه حلقه می زنم اما کلا برای ورزش تنبل هستم برای همین، الان که وزن ایده ال رو دارم باشگاه بدن سازی ثبت نام کردم و خوشبختانه شاید مهم ترین دلیلش هم ساعت باشگاهه که ساعت ۷.۵ صبح شروع میشه و آسیبی به ساعت کارم نمی زنه. پشتیبانی کارشناسان عالی بوده و من هرگز نگرانی نداشتم حتی روزهایی که حال روحیم خوب نبوده کنارم بودن و دلداری دادن. توصیه من به کسانی که می خوان رژیم بگیرن اینه که با این کار هم بدن سالم میمونه و هم لذت دنیا و آخرت نصیبتون میشه. کسانی که توانایی رژیم گرفتن در خودشون نمی بینند رو کاملا درک میکنم و بهشون حق میدم. باید حال خوب باشه تا بتونن همچین کار سختی رو شروع کنن و قطعا بدونن که اولین عددهای کاهش وزن رو که ببینن حالشون بهتر میشه. اگر بخوام رمز موفقیتم رو به بقیه هم بگم اینه که به دیوار خونشون آینه بزنن.غذا خوردن یکی از تفریحات منه
اعضای خانواده ام وزن ایده آل دارند و البته همگی مراقب خوراک و فعالیتشون هستن. من هرگز انقدر سنگین نبودم متاسفانه به دنبال فشار روحی و مشکلاتی که حدود ۳ سال درگیر شدم فعالیتم کم شد و دچار پرخوری های عصبی شدم. اگر نمیخوردم عصبی بودم و وقتی می خوردم عصبی تر بودم. دیگه مهمانی نمی رفتم چون هرکس من رو می دید بازخواست و سرزنش می کرد و بسیار عصبی تر می شدم اما تا وقتی به آرامش روحی نمیرسیدم امکان نداشت که بتونم تصمیم درستی برای سلامتیم بگیرم.
درواقع سخت ترین کار دنیا نخوردنه، من به محض اینکه مشکل روحی ای که داشتم رفع شد در سایت آقای دکتر کرمانی ثبت نام و دوباره کوه و پیاده روی را شروع کردم. این دو مورد همیشه جزء ثابت زندگیم بوده .
بزرگترین تغییر یک تجدید نظر کلی روی سبک زندگیم بود. اولین باری که دیدم وزنم کم شده، احساس پیروزی داشتم. البته پیش بینی آقای دکتر خیلی کمتر بود اما من خیلی هم پایبندی نداشتم چون کلا خوردن یکی از تفریحات منه. من ۲۲ کیلو را در مدت ۱۰ ماه کم کردم. کاهش وزن و نخوردن بسیار سخته، مخصوصا اینکه قنادی خونگی داشته باشین. این، خیلی کار رو سخت تر می کرد اما من موفق شدم پس شما هم میتونین فقط کافیه که تصمیم بگیرین.
چیزی که به من انگیزه می داد لباس های تنگ قشنگی بود که در کمد نگه داشته بودم و گاهی نگاهشون می کردم. بسیار سخت بود اما فقط به تصویری که در ذهنم کشیده بودم نگاه می کردم.
وزن اولیه: 82 کیلو گرم
وزن پایانی: 60 کیلو گرم
میزان کاهش وزن: 22 کیلو گرم
در طول رژیم لاغری وسوسه برای خوردن های یواشکی زیاد داشتم اما من تصمیم به زیبایی و سلامتی داشتم و بسیار مصمم بودم و هستم و باید به هدف می رسیدم. چه هدفی زیباتر از زندگی شاد، زیبا و سالم؟! با قدرت پیش میرم و از زندگیم لذت میبرم .
وقتی کار سختی را موفق میشین که انجام بدین حس قدرت و اعتماد به نفس عالیه.
تمام غذاهای موردعلاقم در رژیم هستن و من عاشق خوردنم ولی به دلیل سلامتی خودم و بچه هام سعی میکنم غذاهای سالم درست کنم. سبزیجات و سویا بیشترین مصرف را در خانه من دارند. همیشه در یخچال بادمجان و کدو و گوجه و قارچ پیدا میشه و من معمولا طبق اصول غذا نمی پزم و خودم اختراعات زیاد انجام میدم. کلا آشپزی خیلی دوست دارم. اگر بخوام به خودم یک وعده دلخواه بدم شاید پیتزا یا برگر با پنیر فراوان باشه.
غذای خانواده معمولا از سبزیجات و سویا و گوشت سفید هست و چند سالی هست که به این مورد توجه می کنم. محدودیت های غذایی که برای خودم ایجاد کردم اصلا باعث نشده تا من در زندگیم احساس رضایت نداشته باشم، چون هیچ چیزی رو حذف نکردم و البته به لطف رژیم آقای دکتر در طول رژیم لاغری دارو به هیچ عنوان استفاده نکردم، هم خودم مخالف بودم و هم دلیل انتخاب رژیم دکتر کرمانی این بود که دارو نداشت. فقط روزی یک قرص مولتی ویتامین مصرف کردم.
یکی از کارهایی که انجام دادم و عاشقش هستم این بود که ابتدای رژیم یک دیوار خونه را کامل آینه کردم و الان دائم لباس تنگ و قشنگ می پوشم و جلوی آینه راه میرم و می رقصم. من عاشق طبیعت و حیوانات هستم. به همین دلیل کنار کوه و طبیعت زندگی می کنم و هر روز کوه پیمایی دارم و کنار چشمه مدیتیشن و تمرکز می کنم و شکرگزاری بابت اراده قوی که برای رسیدن به کاهش وزن کمکم کرد. از راه پیمایی و کوه نوردی لذت می برم اگر روزی هم بی حوصله باشم با هندزفری موزیک های شاد گوش می کنم که سختی راه برام دلنشین بشه.
در طول رژیم همه مشوق من بودن و هستن و اگر هم کسی مخالف باشه قطعا ازش دوری می کنم. کلا اجازه نمیدم کسی به من در زندگی انرژی منفی بده. سالها پیش برای بار اول با کمک آقای دکتر ۹ کیلو کاهش داشتم که متاسفانه به خودم مغرور شدم و فکر کردم دیگه بلدم چطور غذا بخورم و وارد برنامه تثبیت نشدم درنتیجه وزنم بیشتر از قبل برگشت. این بار این اشتباه رو تکرار نمی کنم شاید دیگه فرصت ها به دست نیاد.
روزگار داره به سرعت میگذره و ما از فردای خودمون خبر نداریم. زندگی کوتاهه و من باید از این به بعد رو جوری زندگی کنم که از خودم راضی باشم و لذت ببرم.
پیاده روی و کوهنوردی عالیه طبیعت و چشمه و رودخونه.. استخر هم هفته ای یکبار میرم، جدا از بحث کاهش وزن. این ها حالم رو خوب میکنه و وقتی حال خوب باشه آدم میتونه خودش و زندگی رو مدیریت کنه.
در مسیر کاهش وزنم به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نشدم. البته به لطف برنامه کامل و جامع آقای دکتر و همچنین مشاورانشون که مثل کوه پشتم بودن.
در طول رژیم لاغری وسوسه برای خوردن های یواشکی زیاد داشتم اما من تصمیم به زیبایی و سلامتی داشتم و بسیار مصمم بودم و هستم و باید به هدف می رسیدم.
چه هدفی زیباتر از زندگی شاد و زیبا و سالم؟! با قدرت پیش میرم و از زندگیم لذت میبرم .
در مواقع گرسنگی یک کاسه بزرگ سالاد میذاشتم روی پام و انقدر می خوردم که دیگه دهنم از جویدن خسته میشد. در مهمونی ها غیر از پلو همه چیز به مقدار کم می خورم حتی ژله که عاشقشم.
بهترین مشوقین من، خانواده و پسرم هستن که بسیار مراقب خوراکش هستند.
قطعا کاهش وزن روی روابط خانوادگی و اجتماعی من تاثیر گذاشت، چون اعتماد به نفسم بسیار بالا رفت و حالم خوب شد درنتیجه مهمانی ها را شرکت می کنم و بسیار خوشحالم و نگران روابط نیستم. در زمینه ی تصمیم و حرکت خودم در نت مطالعه می کنم. از تعریف آدم ها با سایت دکتر کرمانی آشنا شدم. شروع برنامه بسیار سخت بود و این فقط به خاطر تغییر عادات غذایی بود نه برنامه ی آقای دکتر.
من از لیست دلخواه و بصورت روزمنو استفاده کردم و بسیار راضی بودم چون طبق موجودی و توان تهیه ام و زمان پخت و پز انتخاب می کردم و هیچ آسیبی به کار و زندگیم نمی زد. از طریق تماس مستقیم با کارشناسان برنامه در ارتباط بودم.
1. خوب غذا بخورید
2. خوب غذا بخورید
3. خوب غذا بخورید
صحبت های خانم شیوا حقیقی رو بعد از کاهش وزن و در حین رژیم تثبیت بشنوید:
دیدگاه ها
Notice: Undefined variable: commenter in /home/kermany/public_html/wp-content/themes/kermany/inc/single-heroes-footer.php on line 95
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kermany/public_html/wp-content/themes/kermany/inc/single-heroes-footer.php on line 95
Notice: Undefined variable: commenter in /home/kermany/public_html/wp-content/themes/kermany/inc/single-heroes-footer.php on line 100
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kermany/public_html/wp-content/themes/kermany/inc/single-heroes-footer.php on line 100
دیدگاه های شما
مریم ۰۴ مهر ۱۴۰۱
بانو ماریا ۲۲ دی ۱۳۹۸
کارشناس به اندام ۲۵ دی ۱۳۹۸
نازلارنجفی۲۹مرداد ۰۱ شهریور ۱۳۹۷
r ۳۰ مرداد ۱۳۹۷
کارشناس به اندام ۰۷ خرداد ۱۳۹۸
مینا علیزاده ۲۶ مرداد ۱۳۹۷