دکتر کرمانی » مجله » ورزش و سلامتی
همه ما می خواهیم به صورت مرتب ورزش کنیم اما وقتی زمان ورزش با شغل، خانه داری، انواع مناسبت ها، خانواده، دوستان و حتی زمان خواب و استراحت تقابل می کند به حقیقت رساندن این هدف تبدیل به کاری دشوار می شود. با داشتن ذهنیتی درست و مقداری برنامه ریزی و زمان بندی می توانید […]
تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.
همه ما می خواهیم به صورت مرتب ورزش کنیم اما وقتی زمان ورزش با شغل، خانه داری، انواع مناسبت ها، خانواده، دوستان و حتی زمان خواب و استراحت تقابل می کند به حقیقت رساندن این هدف تبدیل به کاری دشوار می شود. با داشتن ذهنیتی درست و مقداری برنامه ریزی و زمان بندی می توانید مطمئن شوید ورزشتان را انجام خواهید داد.
1- ورزشی را پیدا کنید که دوست دارید. اگر از دویدن وحشت دارید یا پیلاتس ورزش مورد علاقه تان نیست ایرادی ندارد. در عوض به دنبال فعالیتی باشید که هر روز خودتان به دنبالش باشید و آن را انجام دهید. پیدا کردن ورزش مورد علاقهT نیمی از نبردتان است، پس تسلیم نشوید. کلاس های مختلف را امتحان کنید و یا به توصیه دوستان خود عمل کنید.
2- با دوستانتان ورزش کنید. گروهی تشکیل دهید که به همراه آنها به گشت و گذار در طبیعت یا پیاده روی های روزانه بروید. حتی می توانید با دوستانتان در یک کلاس ورزشی نام نویسی کنید.
3- با مربیانی کلاس بردارید که الهام بخشتان هستند. وقتی می دانید مربی ای دارید که خوب بلد است شما را به سمت اهداف تناسب اندامتان ببرد، همه چیز خیلی هیجان انگیزتر می شود. کار کردن با مربی ای که شما و بدنتان را خوب می شناسد نیز کمک می کند ساده تر به تناسب اندام دلخواهتان برسید.
4- بهترین زمان برای ورزش را پیدا کنید و به آن پایبند باشید. آن زمان و روز را به عنوان زمان ورزشتان تعیین کنید. این کار کمک می کند ورزش تبدیل به یکی از بخش های معمول زندگی تان شود. تغییر خوب است اما وقتی موضوع ورزش است حتما باید زمانی ثابت برای آن پیدا کنید تا تبدیل به یک عادت شود.
5- وسایل مربوط به ورزش را یک شب قبل آماده کنید. اگر همه وسائل آماده باشد دیگر بهانه ای نخواهید داشت، فقط کافیست آنها را بردارید و بروید. اگر می خواهید خیلی آماده باشید، یک کیف ورزشی آماده در ماشینتان نگهداری کنید. اگر هم لباس ورزشی تان راحت و آزاد است چرا اصلا هنگام خواب آن را نپوشید؟!
6- لباس ورزشی هایی بپوشید که دوست دارید. لباس ورزشی های خود را تغییر دهید و سعی کنید لباسی انتخاب کنید که از پوشیدنش لذت می برید و خوشتیپ تان می کند. این کار از نظر روانی تاثیر بسیار مثبتی روی فرد می گذارد و باعث می شود احساس قدرت و تناسب اندام کند.
7- یک پلی لیست ورزشی برای خود درست کنید که به هیجان بیایید.
شاید تا به حال هم آهنگ هایی هنگام ورزش کردن گوش می دادید که تاثیرگذار بوده اند، اما به روزرسانی آهنگ ها می تواند باعث تقویت روحیه و انگیزه تان برای ورزش شود. لیستی از آهنگ درست کنید که با ورزشتان هماهنگ باشد. آهنگ های سریع و بلند، برای ورزش های هوازی و آهنگ آرام و آرامش بخش برای بخش سرد کردن.
8- برای خود هدف گذاری کنید. در یک ماراتن نام نویسی کنید و یا در مسابقات خیریه شرکت کنید. اگر هدفی داشته باشید که با انگیزه به سمتش بروید، دیگر ورزش کردن و آماده کردن وسایل مربوط به آن، برایتان ساده تر خواهد شد.
9- ورزش های کوتاه و شدید را امتحان کنید. حتی 10 دقیقه ورزش هم می تواند راضی کننده باشد. می توانید از ورزش های هوازی با شدت بالا و یا ورزش های ترکیبی استفاده کنید. چنین ورزش هایی در زمانی بسیار کوتاه، میزان کالری بالایی را می سوزانند و بعلاوه تمام عضلات بدن را درگیر می کنند. تا زمانی که تحرک دارید باید به خود افتخار کنید.
10- به خود پاداش دهید. بعد از رسیدن به یکی از اهداف ورزش خود، ارزش پاداش گرفتن را دارید. پس به کاری بپردازید که مدت ها دوست داشتید آن را انجام دهید و یا خیلی ساده برای خودتان هدیه بخرید.
نویسنده: سوفیا جف مربی ورزشی و نویسنده کتاب های انگیزشی
از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزهی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزهی کلمات باور دارم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نظر شما
نام *
ایمیل
برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامینشماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم