روز پدر

فرق علائم وبا با کرونا چیست؟

به گزارش ایسنا به نقل از سرپوش با توجه به شناسایی سویه جدید امیکرون (BA۴ و BA۵) در ایران، تعداد مبتلایان به بیماری رو به افزایش است و علت این افزایش آمار عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط افراد است. مهرداد حق ازلی درباره علائم بیماری در مبتلایان به سویه‌های جدید یعنی BA۴ و BA۵، بیان […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 4 دقیقه
تعداد بازدید 1772
تاریخ بروزرسانی
فرق علائم وبا با کرونا چیست؟

به گزارش ایسنا به نقل از سرپوش با توجه به شناسایی سویه جدید امیکرون (BA۴ و BA۵) در ایران، تعداد مبتلایان به بیماری رو به افزایش است و علت این افزایش آمار عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط افراد است. مهرداد حق ازلی درباره علائم بیماری در مبتلایان به سویه‌های جدید یعنی BA۴ و BA۵، بیان کرد: اکثر افراد علائم گوارشی اسهال، دل درد و تهوع را دارند و علائم دیگر شبیه سرماخوردگی است که به طور متوسط بین ۳ تا ۷ روز به طول می‌انجامد. درگیری تنفسی در مبتلایان به سویه BA۴ و BA۵ کمتر است. این سویه در سالمندان دارای بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر توانایی ایجاد مرگ و میر دارد. در مورد فرق علائم وبا با کرونا وی اظهار کرد که اسهال در وبا شدیدتر است؛ در حالی که طول مدت اسهال در این سویه امیکرون ۲۴ تا ۴۸ ساعت بوده و تعداد دفعات کمتری دارد اما در وبا اسهال بسیار شدیدتر و آبکی‌تر است.

شرایط فعلی، هشداری برای آغاز پیک هفتم

دبیر بورد داخلی کمیته علمی کرونا درباره احتمال آغاز پیک هفتم کرونا در روزهای آتی،‌ تصریح کرد: شرایط فعلی هشداری جدید برای آغاز پیک هفتم است که اگر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام نشود، احتمال این که ظرف چند هفته آینده وارد پیک دیگری از کرونا شویم، وجود دارد. البته این پیک مشابه شرایطی که با پیک دلتا داشتیم نخواهد بود؛ زیرا واکسیناسیون شکل گرفته است؛ اما احتمال افزایش مبتلایان، بستری و مرگ و میر دور از ذهن نیست.

او با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، گفت: استفاده از ماسک در تجمعات حائز اهمیت است. جامعه عمدتا دچار عادی انگاری شده است که این موضوع سبب افزایش تعداد مبتلایان می‌شود. همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید یک اصل مهم در جامعه باشد.

بیشتر بخوانید:  در سن 35 سالگی باید تغذیه را بیشتر جدی بگیرید

وی در خاتمه تاکید کرد: موضوع مهم دیگر واکسیناسیون است. حدود ۲۰ درصد از جامعه هنوز واکسن نزدند و از طرفی تعداد زیادی از افراد هم واکسن دز سوم را تزریق نکرده‌اند؛ توصیه و تاکید ما تکمیل روند واکسیناسیون است. تعداد تزریق واکسن در طول روز بسیار کاهش یافته است؛ زیرا مردم فکر می‌کنند دیگر نیازی به تزریق واکسن نیست، اما به شکل جدی بویژه با ورود به فصل پاییز و زمستان نیاز است که سیستم ایمنی افراد تقویت شود.

در زیر سویه های جدید کرونا، هر یک نفر می تواند تا ١٨ نفر را درگیر کند!

معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص انتشار کرونا در سطح جهان گفت: حساسیت‌ها نسبت به کرونا از بین رفته است و  سویه‌های جدید از کشورهای آمریکایی و اروپایی در حال انتشار است. وی ادامه داد: سویه‌های جدید در کشورهای منطقه و همسایه ایران از طریق ارتباطات میان ملل و گردشگری در حال پخش می‌شود.

حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: سویه‌های جدیدکرونا ( BA.4 و BA.5) به سرعت در کشور در حال انتشار است به طوری که روز گذشته ۱۷ درصد از مراجعه کنندگان درگیر سویه BA.5 بوده‌اند. بطوریکه در زیر سویه‌های جدید کرونا، هر ۱ نفر می‌تواند تا ۱۸ نفر را درگیر کند. معاون بهداشت افزود: علائم سویه جدید کرونا مثل سویه اُمیکرون است؛ مشکلات گوارشی، علائم سویه جدید کروناست.

همچنین استاد گروه ویروس‌شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: به طور کلی هیچ کشوری نمی‌تواند از انتقال و انتشار ویروس‌های تنفسی جلوگیری کند. او افزود: باید توجه کرد که دو زیرسویه BA۴ و BA۵ از نظر تغییراتی که کرده، حتی با خود ویروس اُمیکرون اولیه هم تفاوت‌هایی دارد. این ویروس هم وارد ایران شده و فعلا در شروع آن هستیم، باید ببینیم که روند ویروس چگونه خواهد بود.

بیشتر بخوانید:  تسکین میگرن فقط با چند دمنوش گیاهی

منبع: +

فرق علائم وبا با کرونا چیست؟ - 1 - فرق علائم وبا با کرونا - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*