تخفیف یلدا

درمان های خانگی برای از بین بردن خشکی و خارش پوست کف سر

اگر به خاطر خارش و خشکی مزمن پوست کف سرتان کلافه شده اید، راه حلی بدون استفاده از شامپوهای درمانی برای از بین بردن این خشکی و خارش وجود دارد. جالب است بدانید همین حالا هم در خانه خود چیزهایی دارید که می توانید با استفاده از آنها مشکل را حل کنید.دلایل مرتبط با سلامت […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 5 دقیقه
تعداد بازدید 6192
تاریخ بروزرسانی
خارش پوست کف سر

اگر به خاطر خارش و خشکی مزمن پوست کف سرتان کلافه شده اید، راه حلی بدون استفاده از شامپوهای درمانی برای از بین بردن این خشکی و خارش وجود دارد. جالب است بدانید همین حالا هم در خانه خود چیزهایی دارید که می توانید با استفاده از آنها مشکل را حل کنید.

دلایل مرتبط با سلامت فراوانی برای خشکی و خارش کف سرتان وجود دارد، از اگزما گرفته تا برنامه غذایی ناسالم. بدون اینکه بخواهیم به دلایل این مشکل بپردازیم راه حل هایی برای از بین بردن خشکی و خارش پوست سر وجود دارد.
در این مقاله می خواهیم شش درمان خانگی را به شما معرفی کنیم.

1- روغن دانه کنجد

یکی از ساده ترین راه های آرام کردن خارش کف سر، استفاده از روغن دانه کنجد است که نسبتا ارزان بوده و در بیشتر فروشگاه ها هم پیدا می شود.

نحوه استفاده به این شکل است که باید مقداری روغن دانه کنجد گرم شده را قبل از اینکه به رخت خواب بروید، کف سرتان ماساژ دهید. قبل از اینکه به رخت خواب بروید با این روغن منطقه تحت تاثیر قرار گرفته را به مدت 10 دقیقه ماساژ دهید و سپس اجازه دهید روی سرتان بماند ( موهای خود را در یک حوله گرم بپیچید ).

2- آب لیمو

با اینکه ریختن آب لیمو روی منطقه تحریک پذیر پوست سر، به نظر درست نمی آید اما متخصصان آن را به عنوان راهی برای مقابله با خارش پوست کف سر توصیه می کنند (اگر روی سرتان زخم شده از آب لیمو استفاده نکنید، مگر اینکه کمی سوزش برایتان مهم نباشد).

بیشتر بخوانید:  کدامیک بیشتر برای کاهش وزن مهم است؟ کمتر غذا خوردن یا بیشتر ورزش کردن؟

باید دو قاشق غذا خوری آب لیمو را روی پوست کف سرتان بریزید و سپس با آب شستشو دهید. شستشو را با ریختن یک قاشق غذا خوری آب لیمو در یک فنجان آب همراه کنید.

ظاهرا اسیدیته آب لیمو، مواد شیمیایی روی پوست سر را متعادل می کند که به کنترل شوره سر نیز کمک خواهد کرد.

آب لیمو

3- نمک

مالیدن نمک روی پوست با آنچه در ذهنتان دارید متضاد است. با این حال متخصصان، نمک را نیز در لیست درمان مشکلات آزار دهنده پوست کف سر قرار داده اند.

نمک را مستقیم روی پوست خشک شده بریزید و سپس با استفاده از انگشتان خود کاری کنید از بین موها عبور کند و به پوست برسد. سایش نمک به پوست کف سر کمک می کند، پوست های مرده از بین بروند و پوست جدیدی جایگزین شود. در پایان هم می توانید کار را با یک شامپوی مناسب تمام کنید.

4- آلوئه ورا

آلوئه ورا یک درمان کاملا طبیعی است و در خیلی از شامپوها نیز به کار می رود. حتی می توانید خودتان در خانه این گیاه را پرورش دهید و از خواص درمانیش بهره مند شوید.

می توانید از ماده ژله ای که داخل برگ ها رشد می کند برای آرام کردن سوزش پوست کف سر استفاده کنید چون حاوی ترکیبات آنتی باکتریال و ضد قارچ است که می توانند باعث بهبود طولانی مدت پوست شوند. تاثیر خنک کننده آلوئه ورا می تواند تمام سوختگی ها و خارش ها را التیام ببخشد.

آلوئه ورا

5- جوش شیرین

بسیاری از مردم در آشپزخانه خود مقداری جوش شیرین دارند. جوش شیرین اما به غیر از پخت و پز مصارف دیگری نیز دارد و می تواند خارش پوست کف سر را تا حدود زیادی رفع کند.

بیشتر بخوانید:  6 حقیقت مهم در رابطه با پاها

جوش شیرین طبیعتی قلیایی دارد تا به مواد شیمیایی بالای سرتان تعادل ببخشد. با استفاده از مقداری آب و جوش شیرین برای خود خمیر درست کنید و به کف سرتان بمالید. قبل از اینکه موها و کف سر را آب بکشید اجازه دهید این خمیر 15 دقیقه روی پوست بماند.

6- روغن نارگیل

روغن نارگیل را هم به لطف استفاده های زیادش در آشپزی و مراقبت از پوست می توان به راحتی پیدا کرد. این التیام بخش طبیعی را به عنوان راه حلی عالی برای از بین بردن خشکی پوست کف سر می شناسند.

استفاده اش بسیار ساده است، فقط کافی است مقداری از آن را روی پوست کف سر ماساژ دهید. بعد از مالیدن آن به پوست کف سر اجازه دهید مقداری بماند و سپس بشویید. بعد استفاده از روغن نارگیل ممکن است موهایتان کمی چرب شود اما بوی فوق العاده ای می گیرند.

درمان های خانگی برای از بین بردن خشکی و خارش پوست کف سر - 1 - خارش پوست - ورزش و سلامتی

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*