پکیج پشتیبانی پلاس

علت لاغری بیش از حد اگر لاغر هستید بخوانید!

لاغری بیش از حد، که اغلب نادیده گرفته می‌شود، می‌تواند به اندازه چاقی برای سلامتی مضر باشد و با افزایش خطر مرگ و میر مرتبط است. تحقیقات نشان می‌دهد که وزن پایین ممکن است توانایی بدن در بهبودی پس از آسیب‌ها و بیماری‌ها را مختل کند، بنابراین توجه به حفظ وزن سالم در تمام طیف‌ها اهمیت دارد.

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 15 دقیقه
تعداد بازدید 156588
تاریخ بروزرسانی
لاغری بیش از حد
میانگین امتیاز 5 از 5

ما می‌توانیم جمعیت جهان را از نظر تناسب اندام افراد آن ‌به 3 قسمت تقریباً مساوی تقسیم کنیم: یک سوم دارای اضافه وزن، یک سوم لاغر و یک سوم دارای اندام مناسب. بنابراین پدیده اضافه وزن یا لاغری پدیده‌ای طبیعی به حساب می‌آید. با این حال برخی از افراد به لاغری بیش از حد دچارند که این عارضه قابل بررسی است.

لاغری بیش از حد می‌تواند علل بسیاری داشته باشد از ابتلا به بیماری هایی همچون اختلالات تیروئید، مشکلات گوارشی و سوء‌ تغذیه گرفته تا سبک زندگی و نوع تغذیه ی افراد. در این مقاله به بررسی علل و راهکارهای درمان آن خواهیم پرداخت. تا انتها با ما همراه باشید.

تعریف لاغری بیش از حد

در بیشتر مواقع با استفاده از شاخص توده بدن یا BMI می‌توان وضعیت بدنی یک فرد از نظر وزن را تشخیص داد (لاغر، متناسب، دارای اضافه وزن و چاق) چون این شاخص وزن فرد را با قد او مقایسه می‌کند. برای مثال فردی با وزن 77 کیلوگرم اگر قد خیلی بلندی داشته باشد چاق به حساب نمی‌آید اما فرد با همان وزن و قدی کوتاه ممکن است دچار اضافه وزن باشد.

شاخص توده بدنی (BMI) یک فرد با وزنی عادی چیزی بین 18.5 تا 24.9 است اگر شاخص توده بدنی مقداری از 18.5 کمتر شود آن فرد باید به فکر تغییر سبک تغذیه باشد تا کمی وزن اضافه کند اما اگر فاصله عددی که بدست می‌آورید با وزن نرمال زیاد باشد دچار لاغری بیش از حد شده اید و در اسرع وقت باید به دنبال علت باشید.

اگر فردی دچار کمبود وزن باشد بدنش قادر نیست مواد مغذی کافی برای ساختن استخوانها، پوست و مویی سالم را جذب کند. مواردی که گفته شد فقط ظاهری بود این افراد ممکن است از مشکلات جدی نظیر پوکی استخوان، کم خونی و … رنج ببرند. شما همین الان می‌توانید با محاسبه BMI آنلاین سایت دکتر کرمانی وضعیت وزن خود را بسنجید.

علت لاغری بیش از حد

لاغری بیش از حد نمی‌تواند فقط یک علت داشته باشد و با توجه به شدتش باید مورد بررسی قرار بگیرد. در ادامه به بررسی مهمترین علل لاغری بیش از حد می‌پردازیم:

اختلالات هورمونی و تیروئید

اختلالات هورمونی و تیروئید می‌توانند به شکل های مختلف روی کاهش وزن شدید تاثیر بگذارند. تولید بیش از حد هورمون‌های تیروئید (T3/T4) سوخت و ساز بدن را تسریع می‌کنند و باعث می‌شوند کالری زیادی بسوزد. اگر با وجود اشتهای طبیعی یا حتی افزایش اشتها وزنتان کم می‌شود و یا دائما دچار تعریق، تپش قلب و اضطراب هستید ممکن است چنین مشکلی داشته باشید.

آیا تیروئید بر روی وزن تاثیر دارد؟ از زبان دکتر کرمانی بشنوید:

نارسایی آدرنال

مورد بعدی نارسایی آدرنال یا بیماری آدیسون است که در آن سطح پایین کورتیزول موجب اختلال در تنظیم انرژی و متابولیسم می‌شود و در نتیجه کاهش وزن ناخواسته اتفاق می افتد. اگر دچار ضعف عضلانی، خستگی و کاهش اشتها شده اید ممکن است دچار چنین مشکلی شده باشید.

اختلالات غدد درون ریز و متابولیک

بیماری های زیر از جمله اختلالات متابولیک هستند که می توانند روی لاغری بیش از حد موثر باشند:

  • دیابت: سطح قند خون کنترل نشده منجر به کاهش وزن می‌شود
  • پرکاری تیروئید: تیروئید پرکار سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و باعث کاهش وزن می‌شود.
  • بیماری آدیسون: بر تولید هورمون تأثیر می‌گذارد و منجر به کاهش وزن می‌شود.

بیماری های دستگاه گوارش

تعدادی از بیماری‌های دستگاه گوارش می‌توانند منجر به لاغری بیش از حد (کاهش وزن ناخواسته و قابل توجه) شوند. این عارضه معمولاً به دلیل اختلال در جذب مواد مغذی (سوء جذب)، کاهش اشتها، افزایش متابولیسم ناشی از التهاب یا از دست دادن مواد مغذی از طریق اسهال یا خونریزی رخ می‌دهد.

علت لاغری بیش از حد
یک علت لاغری بیش از حد می تواند مشکلات گوارشی باشد.

مهم ترین بیماری های دستگاه گوارش که موجب لاغری بیش از حد می شوند عبارتند از:

  • بیماری التهابی روده یا IBD: بیماری کرون یا کولیت اولسراتیو جذب مواد مغذی را مختل می‌کند.
  • بیماری سلیاک: عدم تحمل گلوتن موجب آسیب رسیدن به پوشش روده می‌شود در نتیجه سوء جذب اتفاق می‌افتد.

بیماری های بدخیم

بیماری‌های بدخیم (سرطان‌ها) می‌توانند به طرق مختلف بر وزن بدن تأثیر بگذارند. در حالی که برخی سرطان‌ها و درمان‌های آن‌ها می‌توانند منجر به افزایش وزن شوند، کاهش وزن ناخواسته و قابل توجه یکی از علائم هشدار دهنده مهم بسیاری از انواع سرطان است. این سرطان ها عبارتند از:

  • سرطان های دستگاه گوارش: مانند سرطان معده، پانکراس، روده بزرگ
  • سرطان ریه، لنفوم و لوسمی
بیشتر بخوانید:  صبحانه های چاق کننده کدامند؟

بیماری های عفونی

یکی از عوارض برخی بیماری های عفونی، کاهش وزن شدید است. هرچند این تأثیرات به نوع عفونت، شدت آن، پاسخ ایمنی بدن و وضعیت سلامت فرد بستگی دارد. بیماری های عفونی که بر روی وزن تاثیر دارند، عبارتند از:

  • اچ آی وی / ایدز: عفونت مزمن و اختلال عملکرد سیستم ایمنی
  • سل، عفونت های انگلی یا عفونت های قارچی مزمن

بیماری های روانی

بیماری‌های روانی متعددی وجود دارند که می‌ توانند به طور قابل توجهی بر وزن افراد تأثیر بگذارند. این تأثیرات می‌توانند ناشی از خود بیماری، عوارض جانبی داروها یا تغییرات در سبک زندگی و رفتارهای مرتبط با غذا خوردن باشند.

بیماری های روانی منجر به لاغری
برخی از بیماری های روانی همچون افسردگی، موجب لاغری بیش از حد می شود.

بیماری های روانی که منجر به لاغری بیش از حد می شوند، عبارتند از:

  • افسردگی و اضطراب: کاهش اشتها و تغییر عادات غذایی
  • اختلالات تغذیه ای: همچون بی اشتهایی عصبی
  • بی اشتهایی عصبی: محدودیت شدید در مصرف غذا
  • اختلال دوقطبی: کاهش شدید میل به غذا

مشکلات جذب و سوء‌ تغذیه

سندروم سوء جذب یا سوء تغذیه به تعدادی از اختلالات اشاره دارد که در آنها روده کوچک نمی‌تواند به اندازه کافی از مواد مغذی و مایعات خاص جذب کند. عوامل زیادی می‌توانند منجر به سندرم سوء جذب شوند، از بیماری های خاص گرفته تا عفونت ها یا مشکلات رشدی.

علل احتمالی عبارتند از:

  • آسیب به روده بر اثر عفونت، التهاب، تروما یا جراحی.
  • استفاده طولانی مدت از آنتی بیوتیک ها.
  • سایر بیماری ها مانند بیماری سلیاک، بیماری کرون، پانکراتیت مزمن یا فیبروز کیستیک.
  • کمبود لاکتاز یا عدم تحمل لاکتوز.

برخی از ناهنجاری های مادرزادی مانند آترزی صفراوی، زمانی که مجاری صفراوی به طور طبیعی رشد نمی‌کنند و از جریان صفرا از کبد جلوگیری می کنند.

اگر لاغری بیش از حدتان با مواردی مانند اسهال مزمن، کمبود مواد مغذی و کاهش وزن قابل توجه علیرغم داشتن یک رژیم غذایی متعادل همراه بود به احتمال زیاد مبتلا به مشکلات جذب و سوءتغذیه هستید.

بی اشتهایی عصبی

بی اشتهایی عصبی یا anorexia یک نوع اختلال تغذیه قابل درمان است که فرد وزنش نسبت به حالت عادی بسیار کمتر است. بیشتر افرادی که دچار بی اشتهایی عصبی هستند ظاهری به شدت لاغر دارند اما ممکن است فردی با وزن طبیعی یا حتی مبتلا به اضافه وزن نیز از این مشکل رنج ببرد.

بی اشتهایی عصبی
بی اشتهایی عصبی یک نوع اختلال تغذیه است که فرد وزنش نسبت به حالت عادی بسیار کمتر است.

افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی ترس شدیدی از اضافه شدن وزن دارند و ممکن است فکر کنند وقتی لاغر هستند نیز چاق به نظر می آیند، بنابراین میزان یا نوع غذاهایی که می‌خورند را کاهش می‌دهند. این تلاش ها به مرور زندگیشان را مختل می‌کند.

این اختلال تغذیه ای اگر درمان نشود ممکن است فرد تا جایی وزن کم کند که دچار آسیب های جدی و حتی مرگ شود. بی‌اشتهایی عصبی دومین میزان مرگ و میر بالا را در بین بیماری های روانی دارد و تنها مصرف بیش از حد مواد افیونی از آن پیشی می‌گیرد. بیشتر مرگ و میرهای مرتبط با بی‌اشتهایی عصبی ناشی از بیماری‌های قلبی و خودکشی است.

روش های درمان لاغری بیش از حد

برای درمان لاغری بیش از حد ابتدا باید ریشه یابی کرد تا مشخص شود دلیل اصلی چیست و سپس به درمان آن پرداخت. معمولا این مشکل از طریق داروها، تغییرات رژیم غذایی، فعالیت بدنی و رفتار درمانی قابل حل شدن است. اما یک مورد هست که در تمام موارد باید مورد توجه قرار بگیرد و آن هم رژیم غذایی است.

توجه داشته باشید بیشتر این افراد وزن زیادی را از دست داده اند بنابراین برای پیشرفت در درمان باید به دنبال یک رژیم غذایی مناسب باشند. خوشبختانه رژیم غذایی دکتر کرمانی شامل برنامه هایی برای افزایش وزن نیز هست. بسیاری بر این باورند که افزایش وزن نسبت به کاهش ساده تر است در صورتی که اصلا اینطور نیست و بدون داشتن یک برنامه اصولی ممکن است به بدنتان آسیب برسانید.

در رژیم غذایی دکتر کرمانی اولین چیزی که مد نظر است رسیدن به افزایش وزنی سالم است. اضافه کردن وزن و درمان لاغری بیش از حد فقط با افزایش میزان وعده های غذایی مقدور نیست. یک فرد ممکن است با زیاد غذا خوردن وزن اضافه کند اما آیا وزن اضافه شده سالم است؟ به همین منظور در برنامه افزایش وزن دکتر کرمانی فرد افزایش وزنی تدریجی و سالم را تجربه خواهد کرد.

چه زمانی لاغری بیش از حد نگران کننده است؟

لاغری بیش از حد به همان اندازه اضافه وزن بالا می‌تواند سلامت را به خطر بیندازد. لاغری بیش از حد زمانی نگران کننده می‌شود که این مشکلات را تجربه کنید:

  • پوکی استخوان: این مشکل مخصوصا در زنان زیاد اتفاق می‌افتد و در آن استخوان ها مستعد شکستگی می‌شوند.
  • مشکلات پوست، مو یا دندان : اگر فردی مواد مغذی کافی در رژیم غذایی روزانه خود دریافت نکند، ممکن است علائم جسمی مانند نازک شدن پوست، ریزش مو، خشکی پوست و ضعیف شدن دندان ها را تجربه کند.
  • بیماری مکرر: اگر فردی انرژی کافی از رژیم غذایی خود برای حفظ وزن سالم بدن دریافت نکند، ممکن است مواد مغذی کافی برای مبارزه با عفونت‌ها را نیز نداشته باشد. در نتیجه بیشتر از حد معمول بیمار خواهد شد و طول درمانش نیز طولانی تر است.
  • احساس خستگی مداوم : کالری معیاری برای اندازه ‌گیری انرژی است که یک غذای خاص می‌تواند به فرد بدهد. عدم دریافت کالری کافی برای حفظ وزن سالم می‌تواند باعث شود فرد احساس خستگی کند.
  • کم خونی: افراد مبتلا به این مشکل معمولا بیشتر دچار سرگیجه، سردرد و خستگی خواهند شد.
  • قاعدگی‌های نامنظم : زنانی که دچار کمبود وزن هستند ممکن است قاعدگی منظمی را تجربه نکنند و حتی ممکن است دچار توقف قاعدگی شوند، یا اولین قاعدگی یک نوجوان ممکن است به تأخیر بیفتد یا اصلاً اتفاق نیفتد.
  • زایمان زودرس: زنی که باردار است و وزن کمی دارد، بیشتر در معرض خطر زایمان زودرس است به این معنی که قبل از ۳۷ هفته زایمان می‌کند.
  • رشد آهسته یا مختل : افراد جوان برای رشد و توسعه استخوان‌های سالم به مواد مغذی نیاز دارند. کمبود وزن و عدم دریافت کالری کافی می‌تواند به این معنی باشد که فرد ممکن است آنطور که انتظار می‌رود رشد نکند.

بر اساس مطالعه‌ای که در مجله BMC Public Health منتشر شده، لاغری بیش از حد در مقایسه با افراد دارای شاخص توده بدنی (BMI) متوسط، با افزایش خطر مرگ و میر مرتبط است. محققان بر این باورند که لاغری بیش از حد ممکن است فرآیندهای بهبودی فرد پس از حادثه یا ضربه را در مقایسه با فردی با BMI متوسط مختل کند.

www.medicalnewstoday.com

در صورتی که این موارد را در خود مشاهده کردید و تلاش هایتان برای افزایش وزن نیز حاصلی نداشت باید حتما موضوع را جدی بگیرید و برای درمان به پزشک مراجعه کنید.

نتیجه گیری:

لاغری بیش از حد به اندازه ابتلا به اضافه وزن بالا خطرناک است و در صورت عدم رسیدگی می‌تواند مشکلات بسیاری را برای سلامت بدن به وجود بیاورد. علل لاغری بیش از حد زیاد است، گاهی به خاطر مشکلات روحی روانی اتفاق می افتد و گاهی هم یک بیماری مانند پرکاری تیروئید، دیابت و غیره موجب آن می‌شوند.

بهترین روش مقابله با این مشکل در ابتدا مشورت با یک پزشک است و در ادامه پیروی از یک رژیم غذایی مناسب.

سوالات متداول مقاله لاغری بیش از حد:

1- چه زمانی برای لاغری بیش از حد باید به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر شاخص توده بدنی شما زیر محدوده وزن سالم است، بدون تلاش برای کاهش وزن، وزن کم می‌کنید یا در افزایش وزن مشکل دارید، باید به پزشک مراجعه کنید.

2- آیا بیماری ها در رژیمی که برای افزایش وزن رعایت می‌کنیم تاثیری دارند؟

مسلما بیماری ها روی آنچه می‌خوریم تاثیر گذار هستند، در یک برنامه غذایی اصولی همیشه باید جایگزین هایی وجود داشته باشد تا فرد به مشکل برنخورد درست مانند رژیم غذایی دکتر کرمانی.

علت لاغری بیش از حد - - لاغری بیش از حد - رژیم چاقی
مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

میانگین امتیاز 5 از 5
    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما
-یونس 1404/02/27

سلام عزیز بنده 28سالمه قدم 192وزنم55خیلی لاغرم ولی خورد وخوراکم خوبه آزمایش تیروئید هم دادم ولی گفتن مشکلی ندارد و نرماله نمیدونم دیگه چیکار کنم

کارشناس به اندام 1404/02/27

سلام موارد دیگه مانند کم خون بودن ناراحتی گوارش و..‌ هم بررسی شده باشه و موردی نباشه برای وزن گرفتن رژیم بگیرید و ورزشم باید شروع کنید مخصوصا که تغذیه خوبی دارین مشکلی هم با اشتها نیست

-فاطمه دوستی 1404/02/06

سلام ببخشید من هر کاری میکنم هی لاغر میشم ولی تیروییدم نا منظم ی بار پرکار ی بار کم کار اشتهامم خوبه ولی نمیدونم واسه چی همش لاغر میشم روز ب روز

کارشناس به اندام 1404/02/06

سلام عزیزم تیروئید باید تحت نظر متخصص داخلی دارو استفاده کنید دوره ای دو تا سه ماهه چکاب بدین تا بررسی بشه و کاملا تنظیم میشه پزشک عوامل دیگه ای رو هم باید بررسی کنن

-امیر 1404/01/13

سلام ۱۶ سالمه قدم ۱۸۰ وزنم ۴۷ باید چیکار کنم

کارشناس به اندام 1404/01/13

سلام چکاب وآزمایش بدین مشکل داخلی نبود رژیم بگیرید بامتخصص داخلی مشورت کنید

-امیرعلی 1403/11/25

سلام امیر علی هستم ۱۵سالمه قدم ۱۷۷ و وزنم ۶۲ به نظرتون خوبه

کارشناس به اندام 1403/11/25

سلام بله عزیزم وزن شما مناسبه

علی 1403/11/19

سلام و عرض ادب بنده برادر ۱۰ ساله دارم که بسیار لاغره بیماری هم نداره اینم بگم تا الان ازش ازمایش نگرفتم ولی در کل منظورم اینکه خودش تا الان هیچ گونه علائمی نداشته اشتهاش هم خوبه‌، وقتی فست فود بخوره پیش از اندازه هم میخوره گاها لطف میکنید آقای دکتر راهنمایی بفرمایید

کارشناس به اندام 1403/11/19

سلام عزیزم بهتره چکاب کاملی بدن تا اگر مانعی هست رفع بشه فست فود ارزش غذایی نداره

-رحمان 1403/10/26

سلام جناب من ۱۷ سالمه قدم ۱۷۴ وزنم ۵۶ بنظرتون وزنم خوبه یه باید بیشتر بشه؟

کارشناس به اندام 1403/10/26

سلام عزیزم به نسبت سن وزن خوبه

-‌ 1403/10/17

سلام دخترم ۱۴سالشه ۱۶۰قد و۴۰وزنشه اندامش به شدت لاغر هستن ازمایش هم انجام داد گفتن مشکلی نداره ولی مچ دست و دور کمرش و مخصوصا پاهاش لاغر و باریکن

کارشناس به اندام 1403/10/17

سلام مشکلی ندارند عزیزم میتونین ازطریق لینک برای رژیم چاق ثبت نام کنید

-لیلا 1403/09/19

سلام پسرم ۱۴ سال و نیمه هست و قدش ۱۶۶ و وزنش ۵۲ کیلو هست .چقدر کمبود وزن داره؟ آزمایش های قند و تیرویید و ...انجام دادیم و همه چی نرمال هست و کم خون هم نیست

کارشناس به اندام 1403/09/19

سلام عزیزم به نسبت سن وزنش خوبه

MMAD 1403/09/04

سلام من 15 سالمه وزنم 46 و قدم 169 مچ های دستم + کمرم خیلی کوچیک و لاغر نسبت به هم سن سال هام خیلی هم در طول روز غذا میخورم ( 4 الی 5 وعده ) از وقتی بچه بودم تا الان همیشه کم خونی داشتم و فعلا هم دارم ولی دکتر بهم گفته شدید نیست و با خوردن غذا ها و سبزیجات خون ساز حل میشه شما نظر تون چیه ؟

کارشناس به اندام 1403/09/04

سلام عزیزم برای اینکه وزن بگیرید کم خونی کامل باید رفع بشه موضعی هم یک قسمت خاصی و نمیشه پر و چاق کرد حتما باتوجه به شرایط بدنی ورزشم انجام بدین

هونیا 1403/09/01

سلام ، من ۱۷ سالمه قدم ۱۶۴ و وزنم ۴۳ ، سه ساله وزنم از این بالاتر نمیره هر چقدر می خورم چاق نمیشم جوانه گندم هم استفاده کردم ولی اثری نداشت یه سال پیش آزمایش تیروئید هم دادم‌ ولی نداشتم لطفا بهم بگید چیکار کنم ممنون

کارشناس به اندام 1403/09/01

سلام عزیزم نسبتا وزن خوبه وقتی مشکلی نیست با رژیم میره بالا جوانه به تنهایی کاری نمیکنه روی لینک کلیک کرده وثبت نام انجام بدین

-مائده 1403/08/04

سلام وقت بخیر من 17 سالمه و وزنم 34و قد 148 هست از لاغری کلافه شدم راهی هست به وزن نرمال بریم؟

کارشناس به اندام 1403/08/04

سلام عزیزم برای رژیم چاقی و افزایش وزن باید چکاب و ازمایش انجام بدین مشکلی مثل کم خون بودن میتونه مانع وزن گرفتنتون بشه

-ایوب 1403/06/22

سلام وقت بخیر ، خیلی عالی از راهنمایی شما

کارشناس به اندام 1403/06/22

سلام ممنون لطف وتوجه شما هستیم عزیزم

-امیرعباس 1403/05/20

سلام وقت بخیر من ۱۶ سالمه وزنم ۴۶ و قدم ۱۶۱ از لاغری دارم کلافه میشم آیا راهی هست ؟

کارشناس به اندام 1403/05/20

سلام بله عزیزم مشکل خاصی نداشته باشید مثل استرس زیاد اختلال هورمون کم خون بودن مشکل گوارش و...با رژیم غذایی میشه وزن وبالا برد اشتهای خوبی دارین ؟ برای افزایش وزن هم میتونین روی لینک کلیک کرده وثبت نام انجام بدین

جمیل 1403/05/13

سلام بر شما من بچه 16 ساله هستم وزنم ۶۲ و قدم۱۸۵ است آیا وزن من نورمال است تشکر از شمل

کارشناس به اندام 1403/05/13

سلام بله عزیزم وزن خوبه

فری 1403/05/07

درود بر شما پسرم سنش دقیقا ۱۳ سال و ۴ ماه هست وزنش کمه ۳۶ کیلو هست قدش تقریبا خوبه جای رشد داره الان دقیقش نمیدونم چقدره برای افزایش وزن هر نوع دارویی دادم تاثیرش موقتی بوده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کارشناس به اندام 1403/05/07

ممنون از شما عزیزم داروها تاثیر موقت واشتها اور و دارن باید رژیم غذایی داشته باشن کم خونی یا مشکل گوارش نداشته باشن برای رژیم میتونین روی لینک بزنیدوثبت نام کنید

رحیمه اکبری 1403/05/01

سلام علیکم رحیمه هستم از کابل قدم ۱۶۵ و وزنم ۴۵ نمی دانم چکار کنم اصلا وزنم زیاد نمی شه و سن ۲۲ است و کم خوت هستم داروی کم خونی استفاده میکنم کم خونی ام رفع نمیشه میشه رهنمای کنید

کارشناس به اندام 1403/05/01

سلام عزیزم تا زمانیکه کم خونی درمان نشه وزن بالا نمیره

-احسان 1403/04/29

سلام من ۱۴ سالمه وزنم ۴۵ هست قدم ۱۶۵ میشه کمکم کنید ممنون

کارشناس به اندام 1403/04/29

سلام اقا احسان به 55 کیلو برسید عالیه کم خونی مشکل گوارش ندارین ؟اشتهای شما خوبه ؟ برای رژیم میتونین روی لینک کلیک کرده وثبت نام انجام بدین

-ناشناس 1403/04/23

باسلامو درود به کارشناس عزیز وبزرگوار بنده پنجاه سالمه قدم 185 هست ولی وزنم با اینکه خوراکم زیاده از 60کیلو تکون نمیخوره میشه راهنما این کنید مرسی سپاسگزارم

کارشناس به اندام 1403/04/23

سلام عزیزم به احتمال مشکل گوارشی و متابولیسم بالا باشه

-سمیه 1403/04/17

سلام من ۱۸سالمه قدم ۱۵۰و وزنم ۴۰کیلو هست خیلی لاغر هستم دکتر هم رفتم آزمایش کامل دادم مشکلی نداشتم کمکم کنید تا پنجاه کیلو بشه وزنم

کارشناس به اندام 1403/04/17

سلام عزیزم تا 50 زیاده شما حدود 5 کیلو هم به نسبت قد اضافه کنید کافیه برای رژیم چاقی میتونین از طریق این لینک اقدام کنید

حمادی 1403/04/17

دکتر حالا من علائم کم کاری تیروئید دارم ولی لاغرم چجور؟

کارشناس به اندام 1403/04/17

عزیزم چون تاثیر کم یا پرکاری روی افراد مختلف متفاوت هست با وجود کم کاری احتمالش هست وزن کم باشه