روز پدر

جوش‌های چرکی و التهابی نباید تخلیه شوند

یک متخصص پوست و مو درباره راه‌های درمان اثرات جوش بر روی صورت اظهار داشت: درمان جای جوش بر اساس شدت آن متفاوت است و در برخی موارد به جراحی‌های زیبایی، تراش عمقی پوست و لیزرهای مختلف نیاز دارد. امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو در گفت‌و‌گو با فارس گفت: اگر جای جوش بر […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 3 دقیقه
تعداد بازدید 5211
تاریخ بروزرسانی
جوش‌های چرکی و التهابی نباید تخلیه شوند - 2 - - اخبار
جوش‌های چرکی و التهابی نباید تخلیه شوند - 3 - - اخبار یک متخصص پوست و مو درباره راه‌های درمان اثرات جوش بر روی صورت اظهار داشت: درمان جای جوش بر اساس شدت آن متفاوت است و در برخی موارد به جراحی‌های زیبایی، تراش عمقی پوست و لیزرهای مختلف نیاز دارد.

امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو در گفت‌و‌گو با فارس گفت: اگر جای جوش بر روی بدن یا صورت به شکل نقاط قرمز یا قهوه ای باشد، با درمان دارویی و لایه برداری شیمیایی بهبود می یابد اما اگر فرورفتگی عمیق باشد، این روش ها پاسخگو نیست و باید به جراحی های زیبایی، تراش عمقی پوست و لیزرهای مختلف متوسل شد.
احسانی با اشاره به اینکه آکنه یا جوش پس از سن بلوغ به علت ترشح هورمون‌های جنسی از غدد جنسی و فوق کلیوی در افراد ظاهر می شود، گفت: چربی زیاد پوست، التهابات پوستی، وجود میکروب روی پوست، اختلال در پوسته ریزی و همچنین برخی عوامل محیطی از جمله تغذیه، استرس، سیگار، مصرف زیاد لوازم آرایش و چرب کردن زیاد پوست می تواند از دیگر فاکتورهای موثر در بروز جوش باشد.
احسانی خاطرنشان کرد: اثرات جای جوش بر روی صورت یا بدن در بسیاری از موارد به دلیل دستکاری جوش ها باقی می ماند اما در برخی موارد نیز به دلیل التهابات زیاد و عمق تخریب بافت های زیرین پوست، جوش ها به خودی خود بر روی پوست جا می گذارند.
به گفته این متخصص پوست و مو، جاهای ناشی از جوش می تواند صاف، فرورفته و یا به صورت گوشت اضافه باشد که براساس شدت آکنه (خفیف، متوسط و یا شدید بودن آن) متفاوت است.

بیشتر بخوانید:  اپلیکیشن اندرویدی به اندام به روز رسانی شد

وی افزود: معمولا جوش هایی که التهاب، ترشح و چرک زیادی دارد بافت های زیرین را تخریب می کند که باعث ایجاد فرو رفتگی می شود و درمانش نیز بسیار دشوار است اما برخی جوش ها زیر پوستی هستند یا التهاب کمی دارند که معمولا با برجای گذاشتن قرمزی یا تغییر رنگ قهوه‌ای روی پوست به صورت نقطه ای که بسیار راحت تر به درمان جواب می دهند، بهبود می یابند.
احسانی با تاکید بر لزوم خودداری افراد از تخلیه جوش های زیرپوستی گفت: این جوش ها باید توسط پزشک تخلیه شود؛ حال آنکه برای جوش های چرکی و التهابی باید بطور جدی از تخلیه آن خودداری کرد.
این متخصص پوست و مو در آخر تصریح کرد که ریسک جای گذاشتن جوش ها معمولا روی بدن، سینه و پشت می تواند حتی بیشتر از صورت باشد که درمان ان نیز به مراتب سخت تر از درمان آکنه های روی صورت خواهد بود.

جوش‌های چرکی و التهابی نباید تخلیه شوند - 4 - - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*