قرص منیزیم چیست؟ راهنمای کامل خواص، موارد مصرف و عوارض احتمالی

منیزیم یکی از عناصر مهم بدن است که از طریق تغذیه جذب شده و بر روی عملکرد اندام‌ها اثر می‌گذارد. این ماده معدنی نقش مهمی در عملکرد صحیح سیستم عضلانی- عصبی، تنظیم فشار خون و تقویت سیستم ایمنی دارد. منیزیم در بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است، اما از آنجا که بسیاری از افراد به اندازه کافی منیزیم از رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند، قرص منیزیم می‌تواند کمک کننده باشد.

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 17 دقیقه
تعداد بازدید 2231
تاریخ بروزرسانی
قرص منیزیم
میانگین امتیاز 4.4 از 5

منیزیم یکی از عناصر مهم بدن است که از طریق تغذیه جذب شده و بر روی عملکرد اندام‌ها اثر می‌گذارد. این ماده معدنی نقش مهمی در عملکرد صحیح سیستم عضلانی- عصبی، تنظیم فشار خون و تقویت سیستم ایمنی دارد. منیزیم در بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است، اما از آنجا که بسیاری از افراد به اندازه کافی منیزیم از رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند، قرص منیزیم می‌تواند کمک کننده باشد.

منابع غذایی منیزیم شامل حبوبات، مغزها، دانه‌ها و سبزیجات برگ سبز است. مقادیر کمتری در گوشت و ماهی یافت می‌شود. با این حال، علیرغم اهمیت آن، مطالعات نشان می‌دهد که تقریبا 50٪ از مردم در اروپا و ایالات متحده به اندازه کافی از این ماده معدنی ضروری دریافت نمی‌کنند. علاوه بر این، سطوح پایین منیزیم با تعدادی از شرایط سلامتی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی و بیماری آلزایمر مرتبط است.

منیزیم چیست و چه نقشی در بدن دارد؟

منیزیم یک ماده معدنی ضروری برای بدن است که در بسیاری از فرآیندهای حیاتی نقش دارد. در حقیقت منیزیم چهارمین املاح معدنی فراوان در بدن شماست و بدن شما بدون آن نمی‌تواند به درستی کار کند. این ماده معدنی در استخوان‌ ها، عضلات، بافت‌ های نرم و مایعات بدن یافت می‌شود. منیزیم برای عملکرد صحیح بدن نقش بسیار مهمی ایفا می‌ کند. برخی از مهم‌ ترین نقش‌ های منیزیم عبارتند از:

  • تولید انرژی: منیزیم در فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها نقش دارد.
  • تنظیم عملکرد عضلات و اعصاب: منیزیم می تواند به انتقال پیام‌ های عصبی و انقباض عضلات نیز کمک کند.
  • ساخت پروتئین‌ها و DNA: این ماده معدنی برای ساخت پروتئین‌ ها و مواد ژنتیکی ضروری است.
  • تنظیم فشار خون: منیزیم به گشاد شدن رگ‌ های خونی کمک کرده و از همین طریق فشار خون را کاهش می‌ دهد.
  • تقویت استخوان‌ ها: مصرف منیزیم به همراه کلسیم برای سلامت استخوان‌ ها ضروری است.
  • تنظیم قند خون: از دیگر نقش های منیزیم در بدن این است که به انسولین کمک کند تا گلوکز را به سلول‌ ها برساند.
  • بهبود عملکرد سیستم ایمنی: منیزیم به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می تواند کمک کند.
منیزیم چیست و چه نقشی در بدن دارد؟
منیزیم یک ماده معدنی ضروری برای بدن است که در بسیاری از فرآیندهای حیاتی نقش دارد.

انواع مکمل‌های منیزیم موجود در بازار

منیزیم در اشکال مختلفی مانند سیترات، اکسید، کلراید، لاکتات، مالات، تاورات، ال ترونات، سولفات، گلیسینات و اوروتات موجود است. هر کدام از این اشکال، ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند:

  • سیترات منیزیم: این نوع منیزیم به خوبی جذب می‌ شود و برای درمان یبوست مناسب است.
  • اکسید منیزیم: جذب ضعیف‌ تری دارد و از آن بیشتر برای مشکلات گوارشی استفاده می‌شود.
  • کلراید منیزیم: جذب خوبی دارد و برای درمان کمبود منیزیم و تسکین درد عضلانی مناسب است.
  • لاکتات منیزیم: بیشتر به‌ عنوان افزودنی غذایی استفاده می‌شود و به‌ عنوان مکمل چندان محبوب نیست.
  • مالات منیزیم: این منیزیم نیز جذب خوبی دارد و برای افزایش سطح منیزیم و درمان فیبرومیالژیا مناسب است.
  • تاورات منیزیم: از این نوع منیزیم برای تنظیم قند خون و فشار خون کمک استفاده می شود.
  • ال ترونات منیزیم: ال ترونات منیزیم به‌راحتی جذب می‌ شود و برای افزایش غلظت منیزیم در مغز مفید است.
  • سولفات منیزیم: از سولفات منیزیم برای درمان یبوست و تسکین دردهای عضلانی استفاده می‌شود.
  • گلیسینات منیزیم: این منیزیم نیز همانند منیزیم سیترات جذب خوبی دارد و برای ساخت پروتئین در بدن مفید است.
  • اوروتات منیزیم: این مکمل نیز به‌راحتی جذب بدن شده و برای سلامت قلب مفید است.

توجه: انتخاب بهترین نوع مکمل منیزیم به عواملی مانند دلیل مصرف، شرایط سلامتی فرد و توصیه پزشک بستگی دارد.

قرص منیزیم برای چی خوبه؟ فواید قرص منیزیم

هر فردی لازم است منابع منیزیم را از طریق غذا و یا مکمل‌ها دریافت کند. مصرف قرص منیزیم نیز برای بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است. فواید قرص منیزیم برای بدن عبارتند از:

اینفوگرافیک منیزیم

کاهش قند خون

بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمبود منیزیم دارند. دلیل آن تا حدی ممکن است به این علت باشد که دیابت موجب افزایش دفع منیزیم از طریق ادرار می‌شود. خوشبختانه مصرف قرص منیزیم ممکن است مقاومت به انسولین را بهبود بخشد.

انسولین یک هورمون مهم است که به تنظیم سطح قند خون شما کمک می کند. بنابراین، بهبود مقاومت به انسولین می‌تواند مدیریت بهتر قند خون را به‌ویژه در افراد مبتلا به دیابت افزایش دهد.اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما به نظر می رسد مکمل های غذایی همانند منیزیم در کمک به تثبیت قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است.

کاهش فشار خون

مطالعات نشان می دهد که افراد مبتلا به فشار خون بالا ممکن است در هنگام مصرف قرص منیزیم، بهبودهایی را مشاهده کنند. در واقع، بررسی 34 مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف روزانه 350 میلی گرم منیزیم به طور متوسط ​​به مدت 3 ماه به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک (عدد بالا) را 2 میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک (عدد پایین) را 1.78 میلی متر کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:  همه چیز درباره آمپول ویکتوزا

بهبود سندروم پیش قاعدگی

سندروم پیش از قاعدگی یا PMS دارای طیف گسترده‌ای از علائم و نشانه‌هاست که قبل از شروع دوره قاعدگی با نوسانات خلقی، میل شدید به غذا، خستگی، تحریک پذیری و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است که کمبود منیزیم می‌تواند دلیل بروز علائم PMS باشد، زیرا این ماده برای سنتز دوپامین مغز ضروری است و اگر مقدار ترشح دوپامین در مغز متعادل نباشد، می‌تواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد و منجر به اضطراب شود.

قرص منیزیم برای چی خوبه؟
یکی از فواید قرص منیزیم کاهش اثرات پیش قاعدگی است.

مطالعات نشان می دهد که کاهش غلظت منیزیم در فاز لوتئال (از روز 14 تا 28 سیکل قاعدگی) منجر به بروز علائم سندرم پیش از قاعدگی می‌شود و مصرف مکمل منیزیم می‌تواند به کاهش اثرات آن کمک کند.

باتوجه به اهمیت ایـن سـندرم در بـروز مشـکلات فـردی – اجتماعی در دسـترس بـودن و همچنـین ایمنی مکمل منیزیم و ویتامین B6، برای افرادی که مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی هستند، مصرف روزانه حدود 300 میلی گرم منیزیم B6 از دو هفته قبل از شروع قاعدگی می‌تواند تا حدود زیادی این علائم را بهبود بخشد.

تقویت عضلات

منیزیم همچنین در تنظیم انقباضات عضلانی نقش دارد. درست مانند قلب، منیزیم به عنوان یک مسدود کننده طبیعی کلسیم عمل کرده و به آرامش عضلات کمک می‌کند .در عضلات شما، کلسیم به پروتئین‌هایی مانند تروپونین C و میوزین متصل می‌شود. این فرآیند شکل این پروتئین‌ها را تغییر می‌دهد که باعث ایجاد انقباض می‌شود. منیزیم برای همین نقاط اتصال با کلسیم رقابت می‌کند تا به آرامش عضلات شما کمک کند.

اگر بدن شما منیزیم کافی برای رقابت با کلسیم را نداشته باشد، ممکن است عضلات شما بیش از حد منقبض شوند و باعث گرفتگی یا اسپاسم شوند. به همین دلیل، قرص منیزیم معمولا برای درمان گرفتگی عضلات توصیه می‌شود.

تغییر خلق و خو

برخی از مطالعات سطوح پایین منیزیم را با افسردگی مرتبط دانسته‌اند و این باعث شده که محققان به این فکر بیافتند که مصرف قرص منیزیم می‌تواند به درمان این بیماری کمک کند. منیزیم نقش مهمی ‌در عملکرد مغز و خلق و خو ایفا می‌کند.

مزایای مصرف قرص منیزیم
مصرف قرص منیزیم می‌تواند به بهبود خلق و خو کمک کند.

یک بررسی در سال 2020 نشان داد که استرس ممکن است منیزیم را کاهش و حساسیت به استرس و افسردگی را افزایش دهد. در یک مطالعه کوچک 8 هفته‌ای، مصرف روزانه 500 میلی گرم منیزیم منجر به بهبود قابل توجه علائم افسردگی در افراد مبتلا به کمبود این ماده معدنی شد. به علاوه، یک مطالعه 6 هفته‌ای روی 126 نفر نشان داد که مصرف 248 میلی گرم منیزیم در روز، علائم افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد.

افزایش کیفیت خواب

منیزیم نقش مهمی در کیفیت خواب دارد .افرادی که سطح منیزیم پایینی دارند بیشتر احتمال دارد مشکلات خواب یا مشکلاتی مانند به خواب رفتن یا ماندن در خواب را تجربه کنند. مصرف مکمل منیزیم نشان داده است که خواب را بهبود می بخشد.

یک بررسی اخیر از سه مطالعه کوچک نشان داد که مکمل منیزیم باعث افزایش تولید طبیعی ملاتونین می شود و ممکن است به بزرگسالان مسن مبتلا به بی خوابی کمک کند که سریعتر بخوابند و در طول شب کمتر از خواب بیدار شوند.

www.verywellhealth.com

افزایش انرژی

منیزیم در تولید انرژی نیز نقش دارد. در نتیجه، افزایش مصرف منیزیم می‌تواند سطح انرژی را افزایش دهد. سطح انرژی توسط مقدار ATP در بدن تعیین می شود. منیزیم برای تولید ATP ضروری است.

کاهش وزن

منیزیم ممکن است برای تنظیم قند خون و سطح انسولین در افراد دارای اضافه وزن مفید باشد. سطوح نرمال منیزیم به دفع التهاب و سلامت ضعیف روده کمک می‌کند. عواملی که موجب اضافه وزن در افراد چاق شده و ممکن است کاهش وزن را سخت کند. مصرف مکمل منیزیم در کنار یک رژیم لاغری و اصولی کمک می‌کند تا کاهش وزن خوبی را تجربه کنید.

campaign

رژیم دکتر کرمانی تنها رژیمیه که حسرت هیچ غذایی رو به دلت نمی‌ذاره کافیـه همیـن الان تصمیم بگیری که می‌خـوای وزنت رو کم کنی و به اون اندامی که همیشه آرزوش رو داشتی برسی! از همین لحظه ما کنارتیم تا باهم به هدفت برسیم.

موارد مصرف قرص منیزیم

قرص منیزیم خوراکی در موارد زیر توصیه یا تجویز می شود:

  • پیشگیری و درمان کمبود منیزیم: مهم‌ترین دلیل مصرف مکمل‌ های منیزیم، جبران کمبود این ماده معدنی در بدن است.
  • سلامت قلب و عروق: منیزیم به تنظیم فشار خون، کاهش خطر لخته شدن خون و بهبود عملکرد قلب کمک می‌کند.
  • سلامت استخوان‌ها: منیزیم در کنار کلسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری است و می‌تواند خطر پوکی استخوان را کاهش دهد.
  • تنظیم قند خون: منیزیم به بهبود حساسیت به انسولین نیز کمک می‌کند و می‌تواند در کنترل قند خون در افراد دیابتی مؤثر باشد.
  • سلامت مغز و اعصاب: منیزیم در انتقال پیام‌های عصبی نقش دارد و می‌تواند به بهبود خلق و خو و کاهش اضطراب کمک کند.
  • کاهش سردردهای میگرنی: برخی مطالعات نشان می‌دهند که مصرف منیزیم می‌تواند در کاهش شدت و تعداد حملات میگرن مفید باشد.
  • بهبود عملکرد ورزشی: منیزیم به عملکرد عضلات و بهبود عملکرد ورزشی و کاهش خستگی عضلانی کمک کند.
  • درمان یبوست: برخی از اشکال منیزیم مانند سیترات منیزیم به عنوان ملین استفاده می‌شوند و می‌توانند به درمان یبوست کمک کنند.
بیشتر بخوانید:  بررسی جامع سوماتروپین + مزایا و عوارض مصرف

توجه: قبل از مصرف هرگونه مکمل منیزیم، حتماً با پزشک خود مشورت کنید تا دوز مناسب و نوع مناسب مکمل برای شما تعیین شود. همچنین، مصرف بیش از حد منیزیم می‌تواند عوارضی مانند اسهال، تهوع و ضعف عضلانی ایجاد کند.

منابع طبیعی منیزیم در مواد غذایی

منیزیم یک ماده معدنی ضروری برای بدن است که در بسیاری از فرآیندهای حیاتی نقش دارد. بهترین راه برای تامین منیزیم مورد نیاز بدن، مصرف غذاهای غنی از این ماده معدنی است. ما در مقاله دیگری به بررسی منابع منیزیم پرداخته ایم. در ادامه به طور مختصر برخی از آنها را بیان خواهیم کرد:

  • سبزیجات برگ سبز تیره: اسفناج، کلم پیچ، کاهو و…
  • آجیل و دانه‌ها: بادام، بادام زمینی، تخمه کدو، تخمه آفتابگردان و گردو
  • حبوبات: لوبیا، نخود، عدس و ماش
  • غلات کامل: برنج قهوه‌ ای، نان سبوس‌ دار و جو دوسر
  • میوه‌ها: موز، آووکادو و انجیر خشک و …
  • ماهی‌های چرب: سالمون و قزل‌ آلا
  • شکلات تلخ: شکلات تلخ با درصد بالای کاکائو
منابع طبیعی منیزیم در مواد غذایی
منیزیم در برخی از مواد غذایی همچون شکلات تلخ موجود است.

میزان مجاز مصرف قرص منیزیم

دوز توصیه شده روزانه منیزیم برای نوجوانان و بزرگسالان حداکثر 250 میلی گرم است. نیاز روزانه بستگی به سن و جنسیت دارد. پسران نوجوانان و مردان جوان بین 15 تا 25 سال بیشترین نیاز را به منیزیم دارند.

در زنان، دوز توصیه شده روزانه در دوران بارداری و شیردهی به ترتیب به 310 و 390 میلی گرم افزایش می‌یابد. در مورد کودکان، نیاز روزانه به منیزیم کمتر است. برای جلوگیری از تجاوز دوز روزانه، توصیه می‌شود به عنوان مکمل‌های غذایی حداکثر از منیزیم 250 در روز استفاده شود – بقیه معمولاً از طریق غذا تامین می گردد.

بهترین زمان مصرف قرص منیزیم

در حال حاضر هیچ محدودیت زمانی برای مصرف منیزیم وجود ندارد. شما در هر زمان از شبانه روز می‌توانید مواد غذایی حاوی منیزیم یا قرص‌ها و مکمل‌های مخصوص را میل کنید.

البته اگر پس از مصرف منیزیم شاهد اختلالات گوارشی هستید، بهتر است مکمل‌های منیزیم را همراه با غذا نوش جان کنید. بررسی‌ها نشان داده است که مصرف منیزیم قبل از خواب می‌تواند به بهبود آن کمک کند.

عوارض جانبی قرص منیزیم

اگرچه مکمل های منیزیم به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می‌شوند، اما قبل از مصرف آنها باید با پزشک مشورت کنید، به خصوص اگر بیماری خاصی دارید. به طور کلی مصرف بیش از اندازه مکمل‌ها یا مواد غذایی دارای منیزیم می‌تواند موجب اسهال، استفراغ، نفخ، افت فشار خون، اختلالات کلیوی، افسردگی، اختلالات قلبی و سیستم مرکزی و حتی مرگ شود.

عوارض جانبی قرص منیزیم
قرص منیزیم ممکن است با عوارضی همچون افسردگی همراه باشد.

تداخل دارویی قرص منیزیم

اگر از داروهای نوع تتراسایکلین (مانند دمکلوسایکلین، داکسی سایکلین، مینوسیکلین، تتراسایکلین) استفاده می کنید، زمان دوز را از زمان دوز مکمل منیزیم حداقل 2 تا 3 ساعت جدا کنید.

آنچه از مقاله قرص منیزیم آموختیم:

منیزیم برای حفظ بهترین عملکرد بدن شما ضروری است. مصرف کافی منیزیم با کاهش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سایر شرایط مرتبط است. منابع غذایی منیزیم عبارتند از آجیل، سبزیجات برگ دار، حبوبات و دانه ها. اگر به اندازه کافی این مواد مغذی مهم را از طریق غذا دریافت نکنید، مصرف قرص منیزیم می‌تواند به شما در رفع نیازهای روزانه کمک کند.

قرص‌ های منیزیم می‌توانند به پیشگیری و درمان کمبود منیزیم، بهبود عملکرد عضلات و اعصاب، تنظیم فشار خون و … کمک کنند. با این حال، قبل از مصرف هرگونه مکمل، بهتر است با پزشک مشورت شود تا دوز مناسب و نوع مناسب مکمل برای شما تعیین شود. همچنین، مصرف بیش از حد منیزیم می‌تواند عوارضی مانند اسهال، تهوع و ضعف عضلانی ایجاد کند.

سوالات متداول مقاله قرص منیزیم:

1- چه کسانی باید قرص منیزیم مصرف کنند؟

افرادی که به اندازه کافی منیزیم از رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند، افراد مبتلا به بیماری‌های خاص، زنان باردار و ورزشکاران بیشتر از دیگران به قرص منیزیم احتیاج دارند.

2- چگونه باید قرص منیزیم مصرف کنیم؟

قرص‌ های منیزیم را می‌توان با غذا مصرف کرد تا موجب ناراحتی معده نشود. شما می‌توانید آنها را به طور کامل مصرف کرده و یا نصف کنید و با آب یا آب میوه میل کنید.

3- میزان منیزیم مورد نیاز برای بدن چقدر است؟

دوز توصیه شده منیزیم برای بزرگسالان حداکثر 250 میلی گرم در روز است. با این حال، مقدار مورد نیاز شما بسته به سن، جنسیت، وضعیت سلامتی و سطح فعالیت شما ممکن است متفاوت باشد.

منبع:

قرص منیزیم چیست؟ - - قرص منیزیم - مکمل های غذایی
مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

میانگین امتیاز 4.4 از 5
    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما
- 1403/05/17

سلام منیک با نوی 68 ساله ام طی شش یال دو عمل ینگن دیسک کمر که پروتز گذاشتن چون مهره های کمرم شکسته بود بعد دوسال بعد عمل گوش انجام دادم اسخوان گوشم بر اثر کرونا سیاه شده بود وتراشیدن که باعث شد پرده گوسمرا بردارند وپیوند پرده کردم ووذنم از 53 کیلو به 45 کیلو افت کرد وطبق دستور پزشک معالج باید وزنم به حد نصاب برسه تا پروتز ها لق نشوند چکار کنم که وزنم اضافه شود ایا رژیم خاصی هست که وزنم زیاد بشه ممنون که جواب بدی سپاس

کارشناس به اندام 1403/05/17

سلام عزیزم مولتی ویتامین مینرال باری باز شدن اشتها استفاده کنید تغذیه خیلی کاملتر و بیشتر باید بشه

-منوچهر 1403/04/16

سلام مطالب مفید و خوب و عالی است سلامت و تندرست باشید

کارشناس به اندام 1403/04/16

سلام ودرود بیکران برشما

- 1403/04/07

سلام من برای تقویت عضلات و انقباض شبانه ساق های پا منیزیم مگنیفورت روزی یک عدد میخورم شما به اون اشاره نکردید؟یا اینکه جزء کدوم دسته از منیزیم ها هست ؟

کارشناس به اندام 1403/04/07

سلام عزیزم مگنیفورت برای پوست ومو خوبه منیزیم سیترات میتونین استفاده کنید

-غلامرضا 1403/04/07

ممنون از این همه راهنمایی،خیلی برای من مفید بود،درود بی پایان برای شما.....

کارشناس به اندام 1403/04/07

خوشحالیم که مطالب مورد توجه قرار گرفته تشکر عزیزم

-عبد 1403/04/06

با تشکر کاش منابع طبیعی منیزیم را هم نوشته بود.

کارشناس به اندام 1403/04/06

عزیزم موز دانه چیا اووکادو انجیر برگه زردالو بادام کنجد و... منابع منیزیم هستن

اعظم هاشمی 1403/04/04

سلام در مورد منیزیم خیلی عالی بود چون دکتر برام تجویز کرده دلی،دقیق نمی‌دانستم برای چی هست

کارشناس به اندام 1403/04/04

سلام تشکر از همراهی شما عزیزم

- 1403/04/04

درود ای کاش یه دو تا برند خوب هم که تو بازار موجود نام میبردید متشکر

کارشناس به اندام 1403/04/04

عزیزجان برند و مارک معرفی نمیکنیم

-مینا حقداده 1403/04/04

بسیار عالی و دقیق توضیح دادید .من با توصیه مزشک هر روز منیزیم را به شکل پودر.داخل دهان ریخته و جذب زبان میکنم و تاثیر خیلی خوبی دارد

کارشناس به اندام 1403/04/04

سپاس از بیان تجربتون عزیزم سلامت باشید

-خانم‌حریری‌هستم‌ 1403/04/01

سلام‌من‌ریزش‌مو‌دارم‌‌خوابم‌مشکل‌دارم‌دیر‌به‌خواب‌می‌رم‌وازشما‌راهنمایی‌می‌خواهم‌‌ممنون‌

کارشناس به اندام 1403/04/01

سلام عزیزم استرس تغذیه نامناسب عوارض داروها تغییرات هورمون تغییر فصل و خیلی موارد دیگه روی ریزش مو تاثیر داره چکا بدین در صورت نیاز مکمل مصرف کنید

-سیروس 1403/03/31

عالی

کارشناس به اندام 1403/03/31

تشکر عزیزم

-فواد احمدی 1403/03/30

عالی است

کارشناس به اندام 1403/03/30

درود برشما

- 1403/03/29

سلام ایا یک‌ مکمل منیزیوم شامل همه انواع آن میشود؟

کارشناس به اندام 1403/03/29

سلام تفاوت دارن عزیزم

- M.d 1403/03/29

سلام وقتتون بخیر آیا کسانی ک نارسایی کلیه و فشار خون بلا و قند دارن مفید ناگفته نماند ک ۷۵ ساله هستن

کارشناس به اندام 1403/03/29

سلام عزیزم مصرف فقط با دستور ونظر پزشک معالج باشه چون بیماریهای زمینه ای وجود داره

ی-م 1403/03/29

با سلام و سپاس از توضیحات مشابه این مطالب را که فرمودید از منابع مختلف خواندم اما مسئله مهم اینه که در داروخانه های ایران فقط منیزیم اکساید یا سولفات یا سیترات و یا به ندرت لاکتات وجود داره، که هیچکدام برای هدف اصلی موثر نیستن و به عنوان داروهای جانبی خوبن از فرم هایی که واقعا موثر و عالی هستن، فرمهای ال ترونات، گلیسین، مالات و اوروتات به هیچ وجه وجود نداره، بنده دو ساله که دنبالشون هستم پیدا نکردم. شما داروخانه یا فروشنده معتبر سراغ دارید برای اینها؟

کارشناس به اندام 1403/03/29

سلام ممنون ازشما نه عزیزم اطلاع نداریم

-ناشناس 1403/03/27

سلام وقتتون بخیر. ببخشد منیزیم برای کسایی ک کلیه شون سنگ ساز میتونن مصرف کنن یا خیر ؟

کارشناس به اندام 1403/03/27

سلام وقت بخیر عزیزم بله مصرف منیزیم کافی راهی برای پیشگیری از ایجاد سنگ است از منابع طبیعی حتما استفاده کنید

-منصور 1403/03/27

عالی بود دمتون گرم.

کارشناس به اندام 1403/03/27

ممنون از همراهی شماعزیزم

-جواد شمس 1403/03/27

با سلام خدمت شما خانم مریم اصیلی مطالب بسیار مفید بود سپاس از شما بهترینها را برای شما ارزومندیم

کارشناس به اندام 1403/03/27

سلام بزرگوار تشکر از حسن نظرتون عزیزم

-احمد 1403/03/27

ممنون از زحمات شما خدا قوت.

کارشناس به اندام 1403/03/27

ممنون از لطفی که دارین عزیزم

-فریارسلطانی 1403/03/26

عالی بود حالامن هم اطلاعاتی دارم که سرفرصت بیشترحتمآاراعه خواهم داد

کارشناس به اندام 1403/03/26

ممنون از حسن نظرتون چه عالی عزیزم

- 1403/03/26

سلام من خوابم کم است استرس هم دارم بدنم هم زعیف هست

کارشناس به اندام 1403/03/26

سلام عزیزم استرس میتونه روی سیستم ایمنی افزایش استرس و کیفیت خواب موثر باشه تکنینکهای کنترل استرس و باید یاد بگیرید چون میتونه منشا بیماریهای مختلف باشه