آخرین تحقیقات در مورد بهترین ساعت خواب

یکی از موضوعات که بخش مهمی از زندگی ما را دربرمی‌گیرد، مساله‌ی خواب و مهم‌تر از آن بهترین ساعت خواب است. تحقیقات نشان داده‌اند که ساعت خوابیدن ما تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامت عمومی و سلامت قلب ما می‌گذارد. به گزارش بهداشت نیوز محققان دریافتند که خوابیدن قبل از ساعت 10 شب، خطر ابتلا […]

ساعت مرکزی مغز، ریتم شبانه روزی بدن را کنترل می‌کند.
5 از 5

زمان مطالعه 3 دقیقه

تعداد بازدید 1605

تاریخ انتشار

یکی از موضوعات که بخش مهمی از زندگی ما را دربرمی‌گیرد، مساله‌ی خواب و مهم‌تر از آن بهترین ساعت خواب است. تحقیقات نشان داده‌اند که ساعت خوابیدن ما تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامت عمومی و سلامت قلب ما می‌گذارد.

به گزارش بهداشت نیوز محققان دریافتند که خوابیدن قبل از ساعت 10 شب، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا 25% کاهش می‌دهد. یکی از عوامل این مشکل ناشی از تغییر ریتم شبانه روزی بدن است.

سیستم شبانه روزی بدن، ریتم فیزیولوژیکی و رفتاری روزانه را کنترل می‌کند. اختلال در این ریتم، پیامدهای گسترده‌ای دارد که منجر به عملکرد شناختی ضعیف‌تر شده و موجب افزایش ابتلا به بیماری‌های مختلف جسمی و روحی از جمله مشکلات قلبی می‌شود.

ساعت مرکزی مغز و بهترین ساعت خواب

جالب است بدانید که ساعت مرکزی مغز، ریتم شبانه روزی بدن را کنترل می‌کند. این ساعت با قرار گرفتن در معرض نور، مخصوصا نور صبحگاهی که به وسیله‌ی گیرنده‌های چشم شما تشخیص داده می‌شوند، قابل تنظیم است.

زمانی‌که این نور صبح تشخیص داده شود، ساعت بدن دوباره تنظیم می‌شود. به همین دلیل، اگر یک فرد دیر بخوابد، ممکن است به دلیل بیش از حد خوابیدن، نور صبح را از دست بدهد.

وقتی این اتفاق بارها و بارها رخ دهد، ریتم شبانه روزی را دچار اختلال می‌کند و روی ریتم‌های فیزیولوژیکی و رفتاری آثاری خواهد داشت که برای بدن مضر است.

این را هم باید در نظر داشت که این مطالعه اثباتی بر تاثیر زمان خواب بر روی بیمایر قلبی نیست، اما ممکن است یک عامل خطر باشد. به عقیده‌ی محققان، این نتایج نشان دهنده‌ی اهمیت ریتم شبانه روزی و ارتباط بیماری‌های قلبی، چاقی، فشار خون بالا و حتی سرطان با ریتم شبانه روزی بدن است.

منبع: +

5 از 5
    به اشتراک بگذارید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*