دکتر کرمانی » مجله » اخبار
محققان به این نتیجه رسیدهاند که ارتباط بین پیاده روی و زوال عقل یک ارتباط کاملا منطقی است. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، این تحقیق آخرین مورد از یک سری تحقیقات در سال جاری است که ورزش را به عنوان راهی برای تقویت سلامت مغز عنوان میکند. برای رسیدن به سلامتی […]
تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که ارتباط بین پیاده روی و زوال عقل یک ارتباط کاملا منطقی است. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، این تحقیق آخرین مورد از یک سری تحقیقات در سال جاری است که ورزش را به عنوان راهی برای تقویت سلامت مغز عنوان میکند.
برای رسیدن به سلامتی مطلوب، پیاده روی ۱۰۰۰۰ قدم در روز مد نظر است. نتایج یک مطالعه جدید عنوان میکند که بین ۳۸۰۰ تا ۹۸۰۰ قدم در روز نیز میتواند خطر زوال عقل را کاهش دهد، مخصوصا اگر این پیادهروی سریع باشد.
این تحقیق، اطلاعات بیش از ۷۸۰۰۰ فرد بین ۴۰ تا ۷۹ سال را که از شتابسنج استفاده میکردند، مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. محققان شرکت کنندگان را به دو دسته تقسیم کردند: کسانی که کمتر از ۴۰ قدم در دقیقه برداشتند و کسانی که ۴۰ قدم یا بیشتر در دقیقه برداشته بودند.
این دانشمندان ۷ سال بعد شرکت کنندگان را پیگیری کردند و هر گونه زوال عقل را در آنان مورد بررسی قرار دارند.
برخی از نتایج این آمار عبارت بودند از:
محققان توصیه میکنند افراد به جای طول مسافت پیادهروی یا تعداد قدمها دریک روز، روی سرعت پیادهروی خود تمرکز کنند و هدفشان ۱۱۲ قدم در دقیقه باشد. دانشمندان خاطرنشان میکنند که حتی پیاده روی ۳۸۰۰ قدم در روز خطر ابتلاء به زوال عقل را کاهش میدهد. این مقدار برای افراد کم تحرک نیز قابل انجام است.
منبع: +
از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزهی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزهی کلمات باور دارم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نظر شما
نام *
ایمیل
برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامینشماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم