روز پدر

۱۳ ابرغذای زمستانی برای تقویت سیستم ایمنی کودکان

در این گزارش شما را با چند ابرغذای زمستانی مهم و مفید برای کودکان و نوجوانان آشنا می‌کنیم؛ زیرا با شروع فصل سرما و پوشیدن چند لایه لباس و کت‌های گرم برای فرزندان شما کافی نخواهد بود.علاوه بر این، آنها با لباس‌های بیشتر، بیش از حد احساس ناراحتی می‌کنند و کنترل آنها در چنین موقعیتی […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 5 دقیقه
تعداد بازدید 1241
تاریخ بروزرسانی
مصرف چند ماده غذایی در فصل پاییز و زمستان موجب تقویت بدن کودکان در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا خواهد شد.
میانگین امتیاز 5 از 5

در این گزارش شما را با چند ابرغذای زمستانی مهم و مفید برای کودکان و نوجوانان آشنا می‌کنیم؛ زیرا با شروع فصل سرما و پوشیدن چند لایه لباس و کت‌های گرم برای فرزندان شما کافی نخواهد بود.

علاوه بر این، آنها با لباس‌های بیشتر، بیش از حد احساس ناراحتی می‌کنند و کنترل آنها در چنین موقعیتی دشوار می‌شود. خوردن غذاهای زمستانی سالم به کودک شما کمک می‌کند تا بدن خود را عاری از بیماری و گرم نگه دارد.

توصیه متخصص طب سنتی درباره تغذیه کودکان در فصل زمستان

به گزارش خبرگزاری مهر، منیره سادات مطهری فرد، متخصص طب ایرانی، درباره غذاها و نوشیدنی‌های فصل سرما برای کودکان می‌گوید: به طور کلی در فصول سرد سال باید از نوشیدنی‌های سرد پرهیز کنیم و نباید آب سرد یخچال به کودکان بدهیم.

وی افزود: برخی نوشیدنی‌ها به تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان کمک می‌کند که از جمله می‌توان به شیربادام، شربت عسل که مخلوطی از عسل رقیق شده با آب به همراه کمی آب لیموی تازه است اشاره کرد. همچنین دمنوش بابونه و شربت تخم بالنگو هم مناسب است.

مطهری فرد در خصوص شربت تخم بالنگو توضیح داد: در این فصل می‌توان گاهی اوقات به جای آب این شربت را به کودکان داد که حاوی یک قاشق چایخوری تخم بالنگو، دو سوم آب و یک سوم گلاب است که می‌توان آن را با کمی شکر یا عسل نیز شیرین کرد.

وی با اشاره به غذاهای مناسب کودکان در این فصل گفت: سوپ و آش که داخل آن جعفری و گشنیز باشد از غذاهای مناسب این فصل هستند.

بیشتر بخوانید:  با روغن شحم گاو، کبد را پاکسازی کنید!

یک ابرغذای زمستانی عالی برای فرزند دلبند شما، انواع سوپ است؛ به ویژه سوپ سبزیجات.

همچنین خوردن شلغم و کدو حلوایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی کودکان می‌شود.

بادام شیرین هم به دلیل ترکیبات مغذی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان می‌شود و می‌توان به صورت خام، بو داده و یا پودر شده با نبات به کودکان بدهیم.

مطهری فرد به عناب به عنوان خوراکی مناسب دیگری در این فصل اشاره کرد و توضیح داد: عناب طبیعت معتدلی دارد و سرشار از ویتامین C، روی و آنتی اکسیدان است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود که می‌توان به عنوان تنقلات به کودکان داد.

در تکمیل مطالب فوق، ماده غذایی زیر را نیز در رژیم غذایی کودک خود بگنجانید:

مرکبات و کیوی از جمله میوه‌های مغذی و تقویت کننده سیستم ایمنی کودکان در زمستان است.

جگر

جگر به عنوان یک درمان عالی برای سرفه، سرماخوردگی یا عفونت ریه عمل کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.

تخم مرغ

آیا می‌دانستید مصرف به اندازه یک تخم مرغ، فرزند شما را از پزشک دور نگه می‌دارد؟ خوردن تخم مرغ نیازهای پروتئین و دیگر مواد مغذی را در فصول سرد سال تامین می‌کند.

چندین دستور غذا وجود دارد که در بین مادران محبوب شده است، مانند املت سبزیجات، تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ آب پز و تخم مرغ همراه با سبزیجات سرخ شده هویج، چغندر، کلم بروکلی و شلغم.

این سبزیجات را می‌توان به اشکال مختلف مانند پوره، سرخ شده یا به صورت سالاد مصرف کرد زیرا همه آنها سرشار از ویتامین A هستند که از کودک شما در برابر عفونت و آلرژی محافظت و هضم غذا را تقویت می‌کنند.

۱۳ ابرغذای زمستانی برای تقویت سیستم ایمنی کودکان - 1 - ابرغذای زمستانی - اخبار

پرتقال و کیوی

میوه‌های غنی از ویتامین C بسیار برای کودکان در زمستان توصیه می‌شود زیرا بسیار مغذی هستند و می‌توانند سیستم ایمنی آنها را تقویت کرده و برای درمان آنفولانزای رایج فصلی و مبارزه موثر با کووید-19 ثمربخش باشند.

بیشتر بخوانید:  بروز بیماری با قلیان ۲برابر سیگار است

آجیل

آجیل یکی از بهترین غذاهایی است که در زمستان فرزند شما را گرم و پرانرژی نگه می‌دارد. مقداری بادام هندی، بادام درختی، بادام زمینی، پسته و گردو به عنوان میان‌وعده به فرزندتان بدهید تا در کل فصل سالم بماند.

بچه‌ها آجیل را دوست دارند و گنجاندن آن در رژیم غذایی، متابولیسم آنها را بهبود می‌بخشد. مصرف تمام مواد غذایی به اندازه مورد نیاز برای کودکان و نوجوانان ضروری است؛ با این حال برخی مواد غذایی در فصل سرد سال مانع ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی می‌شوند.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*