دلایل بروز موخوره

محمد رضا برزگر در گفت و گو با فارس موخوره را اختلالی فیزیکی توصیف کرد که انتهای موها به عللی همچون سشوار کردن، بستن زیاد مو، شانه کردن زیاد و در کل رسیدگی بیش از حد به مو گره گره یا دوشاخه می‌شوند. وی با اشاره به امکان رفع درصدی از موخوره بدون توسل به […]

زمان مطالعه 5 دقیقه

تعداد بازدید 1409

تاریخ انتشار

دکتر کرمانی

دکتر کرمانی
توسط کارشناسان تغذیه دکتر کرمانی بررسی و تایید شده است.

دلایل بروز موخوره - 4 - - اخبار
امتیاز کاربرها
دلایل بروز موخوره - 6 - - اخبار محمد رضا برزگر در گفت و گو با فارس موخوره را اختلالی فیزیکی توصیف کرد که انتهای موها به عللی همچون سشوار کردن، بستن زیاد مو، شانه کردن زیاد و در کل رسیدگی بیش از حد به مو گره گره یا دوشاخه می‌شوند.
وی با اشاره به امکان رفع درصدی از موخوره بدون توسل به اقدامات درمانی گفت: این اختلال فیزیکی در تنه مو شکل می‌گیرد که علت ایجاد آن بیشتر تروما یا آسیب به مو است و ارتباطی با کمبود ماده غذایی یا دارویی ندارد و با تقویت پوست سر و ریشه مو نمی‌توان این عارضه را رفع کرد.

این فوق تخصص پوست و مو درمان موخوره را چرب کردن انتهای مو، شل بستن مو، و‌ کمتر شانه کردن مو دانست و افزود: اگر با بکار بستن این روش ها مشکلات حل نشود که معمولاً حل نمی‌شود باید موها را کوتاه کرد.
وی درباره عوامل بالابرنده ریسک ابتلای به موخوره گفت: هر چه مو بلندتر باشد، امکان بروز موخوره بیشتر است زیرا بیشتر موهایشان را شانه می کنند.
پرویز طوسی متخصص پوست و مو نیز درباره عارضه موخوره گفت: موخوره دوشاخه شدن انتهای موهاست که به عللی همچون شامپوزدن زیاد موها به خصوص در موهای خشک، ضربه زدن زیاد به موها (برس زدن زیاد) یا سشوار کشیدن موها ایجاد می‌شود که برای درمان باید ضمن کاهش شست‌و‌شوی موها،‌ شانه کردن موها و سشوار کردن موها، انتهای موها را با روغن زیتون چرب کرد.
این متخصص پوست و مو افزود: در صورت ترمیم نشدن موها یا رفع نشدن این عارضه باید یک سانت از انتهای موها را کوتاه کرد. وی با رد تصور رفع عارضه موخوره با تقویت پوست سر و ریشه مو گفت: در کل تقویت معنا ندارد زیرا علمی نیست و شامپوهایی با تبلیغ پروتئینه بودن دروغین است چرا که پوست و مو قابلیت جذب این مواد را ندارند.
طوسی موخوره را به ضعف ریشه مو مرتبط ندانست و گفت: موهای بلند بیشتر در معرض ابتلا به موخوره هستند چرا که بخش های انتهایی آن مدت زیادی است که رشد کرده است.
این متخصص پوست و مو درباره نحوه شست و شو و تاثیر آن بر خشک شدن و در نتیجه ایجاد موخوره درموها گفت: موهای بالای سر چرب تر و موهای پایینی مو خشک تر است،‌ بنابراین در هنگام شست و شوی مو در دفعات مختلف، فقط یکبار موها را به طور کامل با شامپو بشویند و در دفعات بعدی بخش‌های انتهایی مو را فقط با آب بشویند.

وی درباره نقش مواد آرایشی در ایجاد موخوره موها نیز گفت: اگر موها به دفعات متعدد رنگ یا دکلره شوند بر ایجاد موخوره در مو موثر است؛ بنابراین به طور کل هر صدمه خارجی به مو در ایجاد موخوره موثر است.

دلایل بروز موخوره - 8 - - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

امتیاز کاربرها
تاریخچه ویرایش

نسخه فعلی

1393/04/25

نویسنده: مریم اصیلی

    به اشتراک بگذارید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما
- 1402/12/26

دکتر من موهام فره بهشون میرسم ،ویتامین میخورم ،برس چوبی ،روغن تراپی اینا حتی موخوره گیری هم کردم ولی بازم موخوره دارم من دارم افسردگی میگیرم😭🥲

کارشناس به اندام 1402/12/27

عزیزم باید کمی کوتاه بشه