رژیم کتوبالانس دکتر کرمانی

9 علت توقف کاهش وزن در رژیم و درمان آن

فرض کنید به‌تازگی رژیم غذایی را آغاز کرده‌اید و به‌شدت هیجان‌زده‌اید. در ابتدا همه‌چیز عالی به‌نظر می‌رسد. به‌صورت هفتگی و حتی روزانه وزن کم می‌کنید. اما پس از مدتی متوجه توقف کاهش وزن می‌شوید. روند کاهش وزن‌تان کُند یا حتی متوقف شده و هر کاری می‌کنید عقربه‌ی ترازو از جایش تکان نمی‌خورد. احتمالا مأیوس می‌شوید. […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 17 دقیقه
تعداد بازدید 46902
تاریخ انتشار
علت توقف کاهش وزن در رژیم به عوامل مختلفی بستگی دارد که می‌توان آن‌ها را برطرف کرد
میانگین امتیاز 4.7 از 5

فرض کنید به‌تازگی رژیم غذایی را آغاز کرده‌اید و به‌شدت هیجان‌زده‌اید. در ابتدا همه‌چیز عالی به‌نظر می‌رسد. به‌صورت هفتگی و حتی روزانه وزن کم می‌کنید. اما پس از مدتی متوجه توقف کاهش وزن می‌شوید. روند کاهش وزن‌تان کُند یا حتی متوقف شده و هر کاری می‌کنید عقربه‌ی ترازو از جایش تکان نمی‌خورد. احتمالا مأیوس می‌شوید. شاید هم آن‌قدر دلسرد شوید که تلاش‌های‌تان را نیمه‌کاره رها کنید. اما دست نگه دارید! علت توقف کاهش وزن در رژیم ممکن است عوامل مختلفی باشد، مثلا استپ وزن. با آگاهی از آن‌ها راحت‌تر می‌توانید مشکل‌تان را حل کنید. با ما با همراه باشید.

توقف کاهش وزن در رژیم علتهای مختلفی دارد

9 علت برای متوقف شدن کاهش وزن

1- نداشتن خواب کافی

کمبود خواب ممکن است مانع کاهش وزن شما شود. نداشتن خواب کافی متابولیسم شما را کند می‌کند و هورمون گرسنگی لپتین و گرلین را تحت تاثیر قرار می‌دهد. لپتین به مغز دستور می‌دهد خوردن را متوقف کند. معده گرلین را تولید می‌کند. این هورمون عامل تحریک حس گرسنگی است. تحقیقات نشان می‌دهد خواب ناکافی سطح لپتین را پایین و سطح گرلین را بالا می‌برد و باعث افزایش وزن می‌شود.

تلفن همراه و لپ تاپ خود را خاموش کنید. روی داشتن خواب کامل تمرکز کنید. زود به تخت بروید. مطمئن شوید اتاق کاملا تاریک است و دمای مناسبی دارد. قبل از خواب از مصرف سیگار الکل و داروهای خواب آور بپرهیزید.

2- مصرف قندهای پنهان

قندهای پنهان همه جا هستند. متهمان اصلی غلات صبحانه، نوشیدنی‌های انرژی زا و سس‌هایند. حتی بعضی از مارک‌های کره بادام زمینی نیز حاوی قندند. اضافه شدن قند در غذاهای روزانه خطر بیشتری برای سلامتی ایجاد می‌کند تا چربی‌ها. قندهای پنهان موجب بروز مشکل‌های نظیر پوسیدگی دندان، دیابت، بیماری‌های قلبی و چاقی می‌شود. مشخصه‌های غذایی که می‌خرید را بخوانید و از خرید محصول‌هایی بپرهیزید که قند فراوان دارند.

3- محاسبه کالری

شکی نیست که با کاهش کالری وعده‌های غذایی وزن نیز پایین می‌آید. اما بعضی مواقع انقدر در کنترل کالری‌ها غرق می‌شویم که خوردن مواد مغذی از ذهنمان می‌پرد. همین باعث می‌شود استفاده از مواد مغذی را فراموش کنیم و نبینیم چه چیزی استفاده می‌کنیم.

درست فکر کنید و فقط روی کالری‌ها تمرکز نکنید. غذاهای مغذی را انتخاب کنید تا در طول رژیم بدنتان از نظر ویتامین مینرال‌ها و آنتی اکسیدان‌ها تامین شود. این مواد را می‌توان در سبزی‌ها و میوه‌ها پیدا کنید.

با رژیـــــم و
ورزش، بهترین
خودت بـاش
همین الان ثبت نام کن
kermany

4- نشستن بیش از اندازه

نشستن پای سریال‌های تلوزیونی، شغل کم‌تحرک و دائما کار کردن با گوشی ما را به نسلی بی‌تحرک تبدیل کرده است. فکر می‌کنیم خیلی سرمان شلوغ است و نمی‌توانیم ورزش کنیم. اما مشکل اصلی اینجاست که ما به بی‌تحرکی عادت کردیم. برای سوزاندن کالری بیشتر پاهایتان را حرکت دهید. خودتان را کش بدهید. گاهی وقت‌ها از جای خود بلند شوید و بایستید. عادت کنید هر نیم ساعت به بدن خود حرکت دهید تا بدنتان به خواب زمستانی نرود.

5- وقت کافی نداشتن برای آشپزی

با زندگی پرمشغله‌ای که برای خود درست کرده‌ایم بیشتر اسیر فست فودها شده‌ایم و کمتر غذای خانه را می‌خوریم. این روند به هیچ وجه برای سلامت و تناسب اندام مناسب نیست. سعی کنید غذاهای خانه را به صورت بسته بندی با خود به سر کار ببرید. یا روزی که زمان کافی دارید غذا بپزید و آن را توی فریزر ذخیره کنید. هر موقعی که فرصت آشپزی کردن نداشتید از ذخایر غذای خود استفاده کنید.

6- مشکلات هورمونی

مشکلات هورمونی مانند کم‌کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک و مقاومت به انسولین می‌تواند باعث افزایش وزن و مقاومت بدن در برابر کاهش وزن شود. با پزشک خود صحبت کنید و آزمایش‌های لازم را انجام دهید. اگر مشکل هورمونی داشتید، رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند. حذف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و بالا بردن میزان پروتئین، سبزی‌ها و اسیدهای چرب ضروری می‌تواند کمک کند.

7- به اندازه مصرف نکردن چربی

مدت‌ها بود که چربی هنگام کاهش وزن به عنوان دشمن شناخته می‌شد. اما جالب است که بعد از معرفی محصول‌های کم‌چرب بازهم چاقی را در سراسر دنیا می‌بینیم. نگرش منفی خود به چربی‌ها را کنار بگذارید و مقداری چربی مفید به وعده‌های خود اضافه کنید. اسیدهای چرب ضروری در روغن بذر کتان، روغن ماهی، آجیل و دانه‌ها نه تنها به ایجاد احساس سیری کمک می‌کنند؛ بلکه روند تجزیه چربی‌های بدن را نیز تسهیل می‌کنند.

8- تبلیغات دروغ

گاهی وقت‌ها روی بسته بعضی غذاها نوشته شده منبع کلسیم یا بدون رنگ مصنوعی؛ اما این شعار به معنای نبود قند در آن‌ها نیست. جدول اطلاعات تغذیه‌ای محصولی که می‌خرید را بخوانید. اگر میزان قند آن بالا بود، بهتر است آن را نخرید.

9- بدن شما نقطه ایست دارد

یعنی بدن در یک وزن مشخص می‌ایستد و در برابر کاهش وزن بیشتر مقاومت نشان می‌دهد. این اتفاق به ما می‌گوید که چرا کم کردن کالری نمی‌تواند به خودی خود باعث کاهش وزن شود. شما می‌توانید با رژیم لاغری مناسب و ورزش بدون توقف کاهش وزن به وزن ایده‌آلتان برسید. هدف رژیم باید کم کردن یک تا دو کیلو در هر هفته باشد تا بدن زمان کافی برای تنظیم خود داشته باشد.

چگونه از توقف کاهش وزن جلوگیری کنیم؟

برای بازگشت به روند قبلی لاغری باید ابتدا علت توقف کاهش وزن در رژیم خود را بررسی کنید. سپس به دنبال راه حل باشید. روش‌های زیر می‌تواند شما را به روند قبلی بازگرداند:

1- هدفتان را تعریف کنید

بنویسید که هدف کاهش وزنتان واقعا چه معنایی برای‌تان می‌دهد و چه مزایایی برای زندگی‌تان دارد. نوشتن این چیزها روی یک کاغذ می‌تواند یاد آور روزانه خوبی برای‌تان باشد.

2- تغییر ایجاد کنید

تمرین‌های ورزشی خود را عوض کنید. مثلا می‌توانید کلاس‌های جدید را در باشگاه امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:  کنترل غذا خوردن احساسی را در دست بگیرید

برای رفع توقف کاهش وزن در رژیم بهتر است از محیط‌های جدید ورزشی مثل باشگاه‌ها استفاده کنیم

3- یک هدف کوتاه مدت برای خود بگذارید

برای خود یک مسابقه دو ترتیب دهید. مثلا ۵ کیلومتر دویدن. زمانی را برای مسابقه تعیین کنید. برای اینکه در این مسیر پیروز شوید تمرین کنید. این کار باعث می‌شود برای ورزش هدف داشته باشید.

4- کالری‌ها را چک کنید

ببینید آیا به اندازه‌ای که باید کالری مصرف می‌کنید؟ مسلما این اندازه باید از آنچه بدن نیاز دارد، کمتر باشد. ممکن است خیلی کمتر از آنچه که باید، کالری دریافت می‌کنید. این کار باعث می‌شود بدن به حالت قحطی برود. وقتی چنین اتفاقی بیافتد، کاهش وزن کاملا متوقف می‌شود. اگر با توقف کاهش وزن مواجه شدید، مهم‌ترین چیز این است که بدانید اعداد روی ترازو که شما را تعریف نمی‌کنند، آن‌ها فقط چند شماره‌اند. در پایان تنها چیزی که مهم است سلامتی شماست.

برای رفع توقف کاهش وزن در رژیم چه چیزهایی بخوریم؟

هر بار که شکل غذا خوردن خود را تغییر می‌دهید و کمتر غذا می‌خورید، شروع به کاهش وزن می‌کنید. اما همین که وزن کم می‌کنید برای ادامه این روند کالری دریافتی‌تان نیز باید کمتر شود. نتیجه نهایی: باید کمتر غذا بخورید یا بیشتر کالری بسوزانید تا بتوانید به کاهش وزن ادامه دهید. در کنار چیزهایی که روی کاهش وزنتان تاثیر می‌گذارد از جمله، خواب، استرس، و ورزش، گزینه‌هایی نیز وجود دارد که خوردنشان باعث می‌شود از این مرحله دشوار نجات پیدا کنید. در ادامه این غذاها را به شما معرفی خواهیم کرد.

1- خرما و گیلاس

این طبیعت انسان است که چیزی را بخواهد که نمی‌تواند داشته باشد. محرومیت کامل باعث می‌شود بدن بیشتر هورمون کورتیکوتروپین ترشح کند. این هورمون مربوط به استرس است و می‌تواند انگیزه‌تان به خوردن غذاهای سالم را نابود کند. مغزمان این محرومیت را به شکل استرس می‌خواند و بدن برای راضی کردن مغز، هوس غذاهای ناسالم می‌کند. این یعنی باید به برنامه غذایی خود شکلات، چیپس و نوشابه اضافه کنید.

به جای این کار سعی کنید قبل از اینکه هوس غذایی‌تان از کنترل خارج شود، از میان وعده‌های سالم استفاده کنید. مانند خرما پر شده با کره بادام یا گیلاس آغشته به کاکائو. این کار باعث می‌شود به خاطر خوردن یک کوکی کل بسته را خالی نکنید. همچنین تحقیق‌ها نشان داده اضافه کردن انواع مختلف غذاهای سالم به برنامه غذایی باعث کاهش هوس غذایی می‌شود. پس سعی کنید تنوع در برنامه غذایی را بالا ببرید.

بیشتر بخوانید:  متفورمین برای لاغری - آنچه از عوارض آن باید بدانید!

علت توقف کاهش وزن می‌تواند تنوع نداشتن برنامه غذایی باشد.

2- تخم مرغ، بادام، مرغ و ماست

تحقیق‌ها نشان داده برنامه‌های غذایی با پروتئین بالا جلوی از بین رفتن بافت عضلانی را می‌گیرد (بافت عضلانی سرعت سوخت و ساز را افزایش می دهد) مخصوصا در طول کاهش وزن در مدت زمان کوتاه. این یعنی اگر در طول برنامه غذایی ورزش می‌کنید باید مقدار پروتئین دریافتی خود را نیز افزایش دهید تا بافت عضلانی ترمیم و ریکاوری شود. می‌توانید یک عدد تخم مرغ آب پز را به ظرف صبحانه خود اضافه کنید. ۱۵ عدد بادام برای میان وعده صبح میل یا در سالاد از تکه‌های مرغ نیز استفاده کنید. برای بعد از شام نیز به جای اینکه به سراغ غذاهای بی‌ارزشی بروید که خالی از مواد مغذی‌اند، می‌توانید ماست میل کنید که سرشار از پروتئین و کلسیم است.

3- تمشک، سیب، بروکلی و کنگر فرنگی

فیبر کلید احساس سیری است. این ماده مغذی زمان بیشتری برای شکسته شدن نیاز دارد. پس در کنار کمک به سیستم گوارشی، برای مدت طولانی‌تری سیر نگه‌تان می‌دارد. شاید این را ندانید اما فیبر حساسیت به انسولین را بالا می‌بردکه باعث می‌شود بدن قندها را به عنوان چربی ذخیره نکند. به صبحانه خود میوه‌های سرشار از فیبر نظیر تمشک، سیب یا گلابی اضافه کنید. از سبزی‌هایی مانند بروکلی و کنگر فرنگی نیز می‌توانید در وعده‌های ناهار و شام استفاده کنید که مقدار زیادی مواد مغذی به همراه خود دارد.

4- گریپ فروت

اگر مدتی است که روی یک وزن گیر کرده‌اید، می‌توانید از گریپ فروت به عنوان وعده قبل از شام استفاده کنید. خوردن میان وعده‌ای با آب فراوان و کالری پایین، مانند گریپ فروت، باعث می‌شود مقدار کالری مصرفی در وعده بعدی کاهش بیابد. یک تحقیق نشان داد خوردن گریپ فروت یا نوشیدن آب گریپ فروت، باعث شد داوطلبان ۲۵ درصد کمتر غذا بخورند و ۷ درصد وزن کلی بدنشان را از دست بدهند. خوردن نصف یک گریپ فروت قبل از هر وعده را تبدیل به عادت کنید. حتی می‌توانید روی این میوه مقداری دارچین بریزید و سپس میل کنید تا خواص آن دوچندان شود.

5- پودر فلفل

کپسایسین از مواد تشکیل دهنده پودر فلفل است که تندی را به آن اضافه می‌کند. تحقیق‌ها نشان داده کپسایسین چربی سفید را به چربی قهوه‌ای تبدیل می‌کند. چربی قهوه‌ای، از چربی سفید بهتر است. چون بدن از آن به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کند نه مکانی برای ذخیره چربی بیشتر. داشتن چربی قهوه‌ای حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد که از ذخیره کردن چربی بیشتر جلوگیری می‌کند و انرژی‌تان را برای انجام ورزش بالا می‌برد. روی تخم مرغ صبحانه‌تان مقداری پودر فلفل بریزید. به غذاهای سرخ کردنی اضافه‌اش کنید یا حتی می‌توانید به ترکیب آب و آبلیمو مقداری از این پودر را اضافه کنید.

بدانید که همیشه توقف در کاهش وزن به این معنی بدی ندارد. گاهی شما به جای وزن کم کردن دارید سایز کم می‌کنید. برای اینکه توقف کاهش وزن در رژیم را رفع کنید، ابتدا باید علت آن را بشناسید. با دکتر مشورت کنید تا علت توقف کاهش وزن شما را مشخص کند و برای آن راه حل بدهد.

9 علت توقف کاهش وزن در رژیم و درمان آن - 1 - توقف کاهش وزن - رژیم تناسب اندام
مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

میانگین امتیاز 4.7 از 5
    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما
-ناشناس 1403/08/14

سلام خسته نباشید . من ۱۵ سالم هست . طی سه ماه با رژیم و باشگاه از وزن ۸۵ رسیدم به ۶۶ ولی الان مدتی هست که وزنم هیچ تغیری نکرده . با وجود اینکه مقدار کالری دریافتیم رو کم کردم و فعالیت بدنی بیشتری دارم باز هم‌ وزنم کمتر نشد‌ . لطفا راهنمایی کنید‌

کارشناس به اندام 1403/08/14

سلام سلامت باشید عزیزم در مدت زمان کم کاهش وزن بالایی داشتین این کند شدن واستپ طبیعیه مقدار غذا از یه حدی نباید کمتر بشه متابولیسم به شدت کاهش پیدا می‌کنه کمبود ویتامین هم عامل استپ وزن هست

-خانم کرمانی 1403/08/08

سلام من خانمی ۶۶ساله کبدم گرید ۳ بای پلارم دارو برای بیماری هام میخورم در حال رژیم هستم ولی من برای کبدم باید لاغر شوم ۸۴ کیلو هستم مطلقا پر خوری نمی کنم رژیمم را رعایت میکنم چرا اصلا کاهش وزن ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید

کارشناس به اندام 1403/08/08

سلام عزیزم نوع رژیمی که دارین و خیلی شرایط دیگه روی روند لاغرشدن شما تاثیر داره رژیمی که میتونین داشته باشید فقط سفره خانواده هست تحرک سبک هم داشته باشید برای رژیم مناسب شرایط جسمی خودتون روی لینک کلیک کرده وثبت نام کنید

یگانه 1402/11/24

سلام من ۱۳ سالم ۹۶ کیلو بودم ولی با رژیم و ورزش (دوییدن، پیاده روی...) به ۷۳ کیلو رسیدم ولی متاسفانه یک ماه هست که روی ۷۳ کیلو موندم با اینکه رژیم و ورزش و خوابم مثله قدیم هست... ولی ۲ ماه پریود نشدم میتونه دلیلش این باشه؟

کارشناس به اندام 1402/11/24

سلام عزیزم استپ که طبیعی هست اما کمبود ویتامینم میتونه علتش باشه روزانه بک عدد مولتی مصرف کنید

-مهدیه 1402/10/01

سلام من بعد مسابقه دوومیدانی، به مدت ۴ یا ۵ روز حالم مثل قبل برنگشت و اشتها به شدت کم بود و در حدی که غذا نمی‌ خوردم ،شب و روز اول بعد مسابقه که همش بالا می آوردم، میتونید بفهمید که دلیلش چی میتونه باشه؟؟

کارشناس به اندام 1402/10/01

سلام عزیزم استرس زیاد وشرایط مسابقه میتونه علتش باشه

-مرجان 1402/09/07

من خانمی هستم ۳۵ ساله چند دفعه تجربه کاهش وزن داشتم ولی دوباره برگشته . الان توی مدت یکسال و نیم از ۱۱۰ کیلو شدم ۸۰کیلو . ولی چند ماهی هست که توقف وزنی پیدا کردم و خیلی ناراحتم چون ۱۵ کیلوی دیگه باید کم کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید

کارشناس به اندام 1402/09/07

عزیزم اگر منع خاصی ندارین رژیم کتوژنیک وبگیرید وکنارش حتما ورزش باشه مولتی ویتامینم مصرف کنید روی لینک بزنید وثبت نام انجام بدین

-نسیم 1402/04/12

من چند روزه برنج و نان رو حذف کردم وبیشتر سالاد میخورم صبح فقط یک تخم مرغ آب پز ناهار هم خورش بدون برنج یا یک تکه مرغ آب پز شام هم سالاد یا کف دست نان جو خشک با کمی پنیر ویک عدد گردو میان وعده هم یک یا دو دانه میوه ولی وزن کم نکردم هیچ احساس میکنم شکمم بزرگتر شده

کارشناس به اندام 1402/04/12

عزیزم کم خوری هم نیاز به برنامه داره حذف کروه غذایی توصیه نمیشه اگر حذف شد باید با برنامه باشه مثل کتوژنیک

سحر یساری 1400/07/12

سلام عالی بود و مفید ...

الماسی 1400/07/07

سلام عزیزم خسته نباشید من حدود۳هفته رژیم غذایی دکترکرمانی روانجام میدم وزن کم نکردم نمیدونم چراخیلی اعصابم خورد

کارشناس به اندام 1400/07/07

سلام عزیزم اگر دقیقا طبق برنامتون پیش رفته باشید حتما باید وزن کم کرده باشید ممکنه به دلیل اختلالات تیروئید هست که وزن کم نمیکنید این مسئله رو حتما با پشتیبانتون در میون بذارید

زهرا ابراهیمی 1400/07/07

سلام خسته نیاشید نوشته اید خرما بخورید مرغ خردشده درسالادبریزید من از مقدار ی که تایین کردید بیشتر میترسم بخورم همینجور وزنم پایین نمیاد ایا اضافه به وزنمون نمیشه

کارشناس به اندام 1400/07/07

سلام دوست عزیز ممنون از شما خوردن این مواد غذایی مشکلی ایجاد نمیکنه به شرطی که در جای خودش و میزان مشخصی خورده بشه

شیرین 1398/10/18

سلام. سایت شما واقعاً عالیه خواهش میکنم مقاله ای هم راجب سرماخوردگی و رژیم لاغری اضافه کنید. روند کاهش وزن من خوب بود ولی از که وقتی قرص های تیروئید رو قطع کردم دیگه وزن کم نمیکنم. مصرف نکردن قرص تیروئید چقدر تاثییر داره؟ ممنونم

کارشناس به اندام 1398/10/18

سلام دوست عزیز. ممنون از لطف شما. در مورد هر دوی این مواردی که فرمودید در سایت، مقاله هست با یه سرچ در قسمت بالای سمت چپ سایت می تونید مطالب مربوط به رژیم لاغری و سرما خوردگی رو مطالعه بفرمایید. در مورد دلیل عدم کاهش وزنتون هم باید بگم که بله تیروئید غده ای هست که کاملا با سوخت و ساز بدن هست و پر کاریش، باعث افزایش سوخت و ساز و در نتیجه کاهش وزن میشه و کم کاریش باعث کاهش سوخت و ساز و در نتیجه افزایش وزن میشه. توصیه می کنم تا بهبود اختلال تیروئید، داروهاتون رو به هیچ وجه سرِ خود قطع نکنید.

میترا مهر۹۸ 1398/07/29

من ۱۵ روزه روزی ۲ ساعت ورزش سنگین دارم،یروز تی آر ایکس یک روز دو.و غذا مم وعده ناهار کم شده و شام سبزیجات ولی صبحانه کامل.ولی دریغ از نیم کیلو کاهش وزن😭.چرااا؟

کارشناس به اندام 1398/07/29

سلام دوست عزیز. با این اوصافی که تعریف می کنید ممکنه دچار استپ وزن شده باشید، می تونید مقاله راهکارهای برای رفع استپ وزن رو امتحان کنید. برای مطالعه ی مقاله به این لینک می تونید مراجعه کنید.

قلیزاده 1398/07/17

لاغر نمیشم.خوراکمم خیلی کنه.اما وزنم کم‌نمیشه.چکار کنم

کارشناس به اندام 1398/07/17

سلام و روز بخیر. دلایل زیادی ممکنه باعث این امر بشه. ممکنه متابولیسم بدنتون پایین اومده باشه و یا علتش استپ وزن باشه. برای اینکه مشکل رو برطرف کنین، ابتدا باید از علتش با خبر باشید. بهتون پیشنهاد می کنم از گرفتن رژیم های خودسرانه که فقط به بدن آسیب می رسونن خودداری کنید. یک برنامه ی تغذیه ای صحیح همراه با ورزش رو در پیش بگیرین تا بتونین وزنتون رو پایین بیارین. در صورتی که مایل به مشاوره رایگان و یا دریافت رژیم هستید،برای مشاوره خرید رژیم عدد 32143 رو به 90007025 ارسال کنید تا پشتیبان های ما با شما تماس بگیرن. کارشناس های ما در طول برنامه همواره در کنار شما هستن و هر گونه مشکلی رو می تونید باهاشون در میون بذارید. موفق باشید.

معصومه هستم 1398/04/20

سلام من 102کیلو بودم الان 89کیلو هستم یه مدتی وزنم استپ کرده دیگه پایین نمیاد میشه خواهش کنم راهنمیم کنید

کارشناس به اندام 1398/04/20

سلام دوست عزیز. استپ وزن یکی از مشکلات شایع برای افرادی هست که در حال کم کردن وزن هستند. این مشکل می تونه با رژیم شوک برطرف بشه. بهتون پیشنهاد می کنم که از راهنمایی های کارشناسان به اندام در این زمینه استفاده کنید. برای مشاوره خرید رژیم عدد 32143 رو به 90007025 ارسال کنید

الهام 1396/12/26

سلام وخسته نباشید . من ۸۷ کیلو بودم با قد ۱۶۵ الان ۸۳کیلو هستم ولی وزنم استپ کرده نمیدونم الان چیکار کنم