دلایل استپ وزن و راه رهایی از آن چیست؟

استپ وزن

با اراده و همت بالا عهد می‌بندید وزن‌تان را کم کنید. رژیم غذایی می‌گیرید و در کنار آن ورزش هم می‌کنید. هفته‌های اول همه چیز خوب پیش می‌رود. اما یکباره همه خوشی‌های شما تبدیل به نگرانی می‌شود، چون دیگر خبری از آن کاهش وزن سریع نیست و دچار استپ وزن شده‌اید. با اینکه به دقت از رژیم و برنامه غذایی خود پیروی می‌کنید اما وزن تان پایین نمی‌آید. دلایل استپ وزن چیست و برای خروج از آن چه باید کرد؟ در ادامه به سوالاتی درباره استپ وزن پاسخ می‌دهیم.

در اغلب موارد استپ وزن ۲ تا ۴ هفته طول می‌کشد و فرد در این مدت هیچ وزنی کم نخواهد کرد. برای برخی از افراد این مشکل به یکباره و برای برخی دیگر به تدریج رخ می‌دهد. مثلا فرد در هفته‌ اول ۱٫۵ کیلو و وزن کم می‌کند، در هفته دوم ۱ کیلو، هفته سوم نیم کیلو و هفته آخر هیچ وزنی کم نمی‌کند.

انواع استپ وزن کدامند؟

زمانی استپ وزن رخ می‌دهد که یک ماه پس از وزن کشی همچنان وزن شما ثابت بماند و هیچ تغییری نکند. در حقیقت می‎توان گفت استپ وزن زمانی رخ می‌دهد که مو به موی برنامه رژیم‌تان را اجرا کرده باشید، اما نه وزن و نه سایز شما تغییر کرده باشد. انواع استپ وزن را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد:

اگر فرصت ندارید این مقاله را مطالعه کنید، به فایل صوتی آن گوش دهید:

1- استپ وزن کاذب

استپ وزن کاذب زمانی رخ می‌دهد که وزن شما به علت عوامل گوناگون کند شده باشد که این کندی کاملا موقتی و کاذب است. در حقیقت این نوع استپ وزن با برطرف شدن عوامل به خودی خود از بین می‌رود. برای مثال شما هر بار پس از خوردن غذا روی ترازو می‌روید یا مدتیست که از کورتون استفاده می‌کنید. کورتون از جمله داروهاییست که موجب حبس شدن آب در زیر پوست و در نتیجه اضافه وزن می‌شود. خوشبختانه به محض قطع مصرف این دارو می‌بینید که وزن شما در حال کم شدن است.

2- استپ وزن واقعی

استپ وزن واقعی زمانی رخ می‌دهد که وزن شما به دلیل سازگاری متابولیک استپ کرده و باید برای خروج از آن اقداماتی انجام بدهید. منظور از سازگاری متابولیک همان پاسخ بدن به کمبود کالری است. زمانی که به اندازه کافی مواد مغذی دریافت نکنید، بدن با کاهش سرعت سوخت و ساز، کمبود کالری‌ها را جبران می‌کند؛ در نتیجه دچار استپ وزن واقعی خواهید شد. ابتدا عوامل استپ وزن کاذب و سپس استپ وزن واقعی را با هم بررسی خواهیم کرد.

دلایل استپ وزن کاذب چیست؟

دلایل زیادی برای استپ وزن کاذب وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم:

1- عدم رعایت برنامه غذایی

پس از چند هفته رژیم، به مرور، فرد به تصور اینکه به برنامه‌ غذایی خود مسلط شده و آن را تحت کنترل دارد، دیگر طبق برنامه عمل نمی‌کند. این احساس امنیت غلط، یکی از دلایل اصلی افزایش کالری‌های دریافتی است. به علاوه شما تصور می‌کنید غذای زیادی نخورده‌اید، در حالیکه بسیار بیشتر از میزان مورد نیاز دریافت کرده‌اید.

2- کاهش میزان فعالیت جسمانی

گاهی این استپ وزن مربوط به مقدار غذا نیست، بلکه به میزان فعالیت شما بستگی دارد. اگر میزان فعالیت شما کم شود، اما مقدار کالری دریافتی شما همان مقدار بماند. نوعی عدم هماهنگی بین کالری‌های مصرفی و دریافتی به وجود می‌آید. برای مثال وقتی به خانه جدیدی نقل مکان می‌کنید و در منزل جدید تحرک‌تان کم می‌شود. ناچارا به کالری کمتری نیاز دارید اما به همان میزان قبل غذا مصرف می‌خورید. در نتیجه وزن‌تان تغییری نمی‌کند و دچار استپ وزن کاذب می‌شوید.
استپ وزن

3- دست کم گرفتن کالری‌های مصرفی

تخمین میزان کالری‌هایی که در یک غذا وجود دارد، بسیار سخت است. این مشکل زمانی بدتر می‌شود که شما بخواهید هرچیز را به صورت تخمینی و با اندازه گیری چشمی مصرف کنید.

4- وزن کشی غلط

در هنگام وزن کشی تمام شرایط شما باید یکسان باشد. مثلا اگر برای بار اول بدون لباس خود را وزن کرده‌‌اید، بار بعدی نیز باید خود را بدون لباس وزن کنید. بهترین زمان برای وزن کشی صبح ناشتا، پس از اجابت مزاج در حالیکه یک لباس نازک بر تن دارید، می‌باشد.

5- حبس شدن مایعات در بدن

یکی از دلایل تجمع مایعات در بدن، هورمون کورتیزول است. زمانی که استرس دارید هورمون کورتیزول در بدن ترشح می‌شود و این ترشح، حبس شدن مایعات در بدن را به دنبال دارد. از دیگر دلایل احتباس آب در بدن می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مصرف نمک
  • افزایش مصرف کربوهیدرات‌ها
  • چرخه‌ی قاعدگی (در دوران قاعدگی در ۳ روز قبل و ۳ روز بعد از دوره به دلیل افزایش آب در بدن، ترازو وزن بیشتری را نشان می‌دهد.)
  • مکمل‌هایی همچون کراتین
  • مصرف کورتون

نکته‌ای که باید در نظر داشت این است که هرچند احتباس آب در بدن موجب استپ وزن می‌شود، اما امری موقتی است و به محض رفع تجمع مایعات، وزن افزایش یافته نیز کم می‌شود.

دلایل استپ وزن واقعی چیست؟

استپ وزن واقعی بدین معناست که شما بعد از رفع تمامی احتمال‌های بالا و انتظار ۲ تا ۴ هفته‌ای، همچنان دچار استپ وزن هستید. دلایل استپ وزن واقعی را باهم بررسی می‌کنیم.

رژیم گرفتن با دکتر کرمانی عوارض نداره!
بزرگترین ویژگی رژیم دکتر کرمانی اینه که توش استپ وزن معنا نداره. اگر هم دچار استپ وزن بشی کلی راهکار بهت میده که سریع ازش خلاص شی.
با رژیم دکتر کرمانی همیشه خوش اندام بمون
برای ثبت نام کلیک کن
call-to-action

1- کندی کاهش وزن در اثر کاهش وزن بیشتر

یک فرد ۱۰۴ کیلویی را در نظر بگیرید که هفته‌ای یک درصد از چربی‌های خود را از دست می‌دهد. چنین فردی در هفته ۱ کیلو از وزن خود را کاهش خواهد داد. حالا فرض کنید او به وزن ۹۰ کیلو رسیده است و همچنان یک درصد از چربی‌های خود را کاهش می‌دهد. چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ این فرد این بار ۱۵ درصد کمتر از ۱ کیلو کاهش وزن می‌دهد. یعنی در وزن کشی بعدی به جای یک کیلو ۹۰۰ گرم وزن کم می‌کند و دچار کندی کاهش وزن می‌شود.

2- کاهش اثر حرارتی مواد غذایی

بدن شما کاملا هوشمند است. وقتی کالری کمتری مصرف می‌کنید، بدن برای این که دچار قحطی نشود کالری کمتری نسبت به قبل می‌سوزاند. در نتیجه کاهش وزن کندتری را تجربه خواهید کرد.

3- کاهش فعالیت خالص

منظور از فعالیت‌های خالص، حرکاتیست که به طور ناخودآگاه انجام می‌دهید. زمانی که کالری‌های خود را محدود می‌کنید، بدن شما برای حفظ انرژی، میزان کالری سوزی فعالیت‌های خالص خود را نیز کاهش می‌دهد.

دلایل استپ وزن را از زبان دکتر کرمانی بشنوید: 

راه حل خروج از استپ وزن چیست؟

حالا که دلایل استپ وزنی را می‌دانیم باید به دنبال راه حلی برای رفع آن باشیم. در ادامه روش‌های مفیدی برای رهایی از این مشکل به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

1- استرس خود را کنترل کنید.

استرس را می‌توان ترمز کاهش وزن دانست. همانطور که در بالا اشاره شد، استرس موجب افزایش تولید کورتیزول در بدن می‌شود. کورتیزول یا هورمون استرس یکی از دلایل تجمع چربی‌های شکمی است. این موضوع را در زنان بسیار بیشتر از مردان می‌بینیم. بنابراین تولید کورتیزول بیش از حد، کاهش وزن را با مشکل مواجه می‌کند.

2- پروتئین‌ها را حذف نکنید.

مصرف پروتئین، متابولیسم شما را تا ۱۰۰ کالری افزایش می‌دهد و از آنجا که خاصیت سیر کنندگی زیادی دارد، به خودی خود موجب می شود تا روزانه چند صد کالری کمتر مصرف کنید. صبحانه بهترین وعده برای دریافت پروتئین است. طبق مطالعات، افرادی که در صبحانه خود مواد پروتئینی مصرف می‌کنند، کمتر به سراغ هله هوله‌ها می‌روند.

3- غذاهایی را که می‌خورید، یادداشت کنید.

گاهی اوقات به نظر می‌رسد با اینکه زیاد غذا نمی‌خورید اما بازهم با کاهش وزن مشکل دارید. طبق مطالعات، بیشتر افراد میزان غذایی را که مصرف می‌کنند، نادیده می‌گیرند. یادداشت کردن کالری‌ درشت مغذی‌هایی که مصرف می‌کنید اطلاعات زیادی در مورد آنها به شما می‌دهد.

4- فعالیت خود را افزایش دهید.

افزایش میزان فعالیت تاثیر زیادی بر روند استپ وزن دارد. متاسفانه میزان متابولیسم پایه با کاهش وزن، کند می‌شود. انجام ورزش به ویژه ورزش‌های قدرتی از کاهش متابولیسم پایه جلوگیری می‌کند. ورزش‌هایی چون ایروبیک و ورزش‌های اینتروال با شدت بالا نیز در کاهش وزن بیشتر بی‌تاثیر نیستند.

5- فیبر بیشتری مصرف کنید.

فیبر به ویژه فیبرهای محلول، حرکت غذا را در لوله‌های گوارشی کاهش می‌دهند و باعث می‌شوند سریع‌تر احساس سیری کنید. سعی کنید ۳۰ گرم از فیبر روزانه خود را از میوه‌ها، سبزیجات تازه و غلات کامل به دست آورید. برخی از بهترین منابع فیبر عبارتند از:

  • میوه‌ها و سبزیجات
  • غلات کامل
  • بلغور جو دو سر
  • آجیل‌ها و دانه‌ها
  • انواع توت
  • انواع لوبیا
  • سیب

استپ وزن

6- به اندازه کافی بخوابید.

خواب ناکافی و یا خواب بی‌کیفیت نیز ممکن است به استپ وزن بیانجامد. کم‌خوابی با کاهش سطح متابولیسم و تغییر در سطح هورمون‌ها موجب افزایش اشتها می‌شود.

7- به بدن خود شوک وارد کنید.

گاهی اوقات ممکن است بدن شما به میزان غذایی که می‌خورید عادت کرده باشد. در چنین مواقعی می‌توانید یک وعده و تنها یک وعده را به بدن خود استراحت دهید یا به اصطلاح بوفه باز غذا میل کنید. باید توجه داشته باشید که شما تنها یک بار مجاز به انجام چنین کاری و آن هم در یک وعده هستید.

8- رژیم فستینگ را امتحان کنید.

رژیم فستینگ یا روزه داری متناوب به این صورت است که شما ۱۶ ساعت از شبانه روز نباید چیزی بخورید و ۸ ساعت باقی مانده را می‌توانید غذا بخورید. در این ۱۶ ساعت بدن تمام گلوکز‌ها و گلیکوژن‌ها را مصرف می‌کند و پس از آن به سراغ چربی‌ها می‌رود. یادتان باشد در ۸ ساعت باقی مانده تنها همان میزان غذایی را می‌توانید استفاده کنید که اجازه مصرف آن را در رژیم خود دارید.

new-year-old-price

9- آب، چای سبز یا قهوه بنوشید.

نوشیدن آب می‌تواند متابولیسم را ۲۴ تا ۳۰ درصد افزایش دهد. این موضوع به تدریج به کاهش وزن می‌انجامد. علاوه بر آب، چای سبز نیز حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که چربی سوزی را تا ۱۷ درصد افزایش می‌دهد. قهوه نیز با افزایش متابولیسم و آثار چربی سوزی ورزش می‌تواند عامل موثری در مهار استپ وزن باشد.

10- تنها به ترازو اعتماد نکنید.

از مهم‌ترین مواردی که در استپ وزن باید به آن توجه داشته باشید این است که ترازو تنها معیار اندازه گیری تغییرات شما نیست. گاهی اوقات ممکن است که عدد روی ترازو، وزن شما را ثابت نشان دهد، اما سایزتان تغییر کرده باشد.

اگر به دنبال راه حل های استپ وزن هستید، این ویدئو را از دست ندهید:

به‌علاوه اگر هر روز ورزش می‎کنید، ممکن است بدن شما در حین چربی سوزی به عضله سازی نیز پرداخته باشد. همانطور که می‌دانید وزن ماهیچه بسیار بیشتر از چربی است و عدد بیشتری را روی ترازو نشان می‌دهد. دستگاه بادی آنالیزور یکی از بهترین روش‌ها برای آگاهی از میزان چربی‌ها، ماهیچه‌ها و آب بدن است.

به یاد داشته باشید که استپ وزن ترسناک نیست و تنها با رعایت کردن نکات بالا می‌توانید از آن خارج شوید. حتما دلایل استپ وزن‌تان و راه‌حل مناسب برای خروج از آن را پیدا کنید تا روند کاهش وزن‌تان با مشکل روبه‌رو نشود و بدون سختی به وزن ایده‌آل‌تان برسید.

4.4/5 - (96 امتیاز)
    به اشتراک بگذارید

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نظرات شما

-, ۰۷ خرداد ۱۴۰۲

سلام ببخشید من وزن به هیچ عنوان تکون نمیخوره مشکلی هم ندارم بعد یک مدت رژیم دیگه تکون نمیخوره فستینگ وزنش زیاد پرخوری هم کردم در حد ۲۵۰۰ کالری ۱ گرم هم اضافه نکردم که یک شک وارد بشه کم خوری هم در حد ۶۰۰ کالری تا یه شوک وارد بشه هم انجام دادم هیچ تاثیری نداشته انگیزه ام کاملا از بین رفته

کارشناس به اندام ۰۸ خرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم کتوژنیک هم امتحان کردین ؟

- ۰۲ خرداد ۱۴۰۲

سلام من کمبود وزن دارم قدم ۱۵۵و وزنم ۴۰ بخاطر فشار درسی از چهل شدم ۳۸دوباره با کالری شماری و مصرف زیاد اب بدنم همون وزن چهلش برگشت اما هرچی کالری میخورم وزنم از چهل بیشتر نمیشه تا چهل و هشتصد هم میره به چهل و یک نمیرسه علتش چیه؟و اینکه من همراه رژیم اگه آب نخورم وزنم نمیره بالا...ازمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم همه مواد مغذیو و ویتامین هم به بدنم میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید

کارشناس به اندام ۰۳ خرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم وقتی مشکلی نباشه استرس نداشته باشید جذب وگوارش هم سالم باشه با افزایش کالری دریافتی وزنتون بالا میره

- ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام من تقریبا ۱۰روزه رفتم دکتر رژیم همه چی رورعایت کردم فقط کاکائوخوردم امروز رفتم دکتر اصلا وزن کم نکردم

کارشناس به اندام ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

سلام عزیزم این عدم تغییر دلایل زیادی داره وقتی دریافتی بیشتر ازنیازبدن باشه وزن کم نمیشه یا بالا میره همه موارد وباپزشکتون بررسی کنید

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

سلام من هر وقت یک کیلو کم میکنم وزنم دیگه تغییر نمیکنه بعد دچار اضافه وزن میشم رژیم دکتر کرمانی هم رعایت میکنم کامل فقط هفته اول کم میکنم بعد وزنم دیگه هیچ تغییر نمیکنه و دو سال هست درگیر کاهش وزن هستم هر نوع رژیمی که فکرشو بکنید گرفتم اما جواب نداده فقط مال دکتر کرمانی تاثیر داشته که بعد دچار استپ وزن شدم .

کارشناس به اندام ۰۸ فروردین ۱۴۰۲

سلام عزیزم وقتی حجم غذا کم باشه رژیمم رعایت میشه کاهش وزن باید ادامه پیداکنه اینکه با رژیم واین مقدار غذا وزن بره بالا باید علت وریشه رو پیدا کرد استپ بخاطر رژیم تکراری طبیعی هست اونم راهکار داره مثل فستینگ ورزش و.... اما وزن کم میشه

ابوالفضل ۱۳ بهمن ۱۴۰۱

سلام من طی 2ماه خدارو شکر 25کیلو کم کردم ولی الان وزنم فک کنم استپ خورده ورزش بدنسازی میرم سه روزه وزنم همون مونده ایا به این میگن استپ وزن بعد اگه هست که کاری انجام بدم که وزنم کم شه؟

کارشناس به اندام ۱۴ بهمن ۱۴۰۱

سلام کاهش وزن زیادی در دوماه داشتین این روند طبیعی هست که وزن ثابت بمونه تا یک ماه با رژیم درست و ورزش وزن وسایز تغییرنکنه استپ وزنی میشه

زهرا ۲۶ دی ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر من سندروم روده تحریک پذیر دارم.کم خونی هم دارم .غذاهامو کامل رعایت میکنم ولی الان چند ماهی هست همش تند تند گرسنم میشه باید سریع یه چیزی بخورم .غذاهام رژیمی هست .ولی اصلا ذره ای وزن کم نمیکنم میخواستم ببینم علتش چیه

کارشناس به اندام ۲۷ دی ۱۴۰۱

سلام زهرا جان برای لاغری باید با برنامه پیش برید تا درکنار تامین نیازهای بدن وزن هم کم بشه ومشکلی پیش نیاد برای کاهش وزن ودریافت برنامه میتونین روی این لینک ضربه بزنید وبرنامه مناسب خودتون رو دریافت کنید

. ۱۲ دی ۱۴۰۱

سلام من قبلاً از اینکه از رژیم دکتر کرمانی استفاده کنم رژیم های سختی می‌گرفتم و سوخت و ساز هم کم شده حالا که می‌خوام از این رژیم استفاده کنم با رعایت کردن دقیق برنامه کاهش وزن ندارم

کارشناس به اندام ۱۳ دی ۱۴۰۱

سلام وعرض ادب عزیزم برای دریافت برنامه اصولی مناسب شرایط بدن ومشخصات فردی خودتون میتونین روی این لینک کلیک کنید بله دقیقا رژیم های تکراری روند لاغری رو اهسته میکنه

سحر ۱۰ دی ۱۴۰۱

سلام من ۱۹ سالمه قدم ۱۷۳ و وزنم ۷۰ کیلوعه من توی یک سال گذشته روزانه پیاده روی و یا توی خونه برای نیم تا ۱ ساعت ورزش میکنم ۶ ۷ ماه پیش برای یک ماه رژیم خام گیاه خواری گرفتم و الان ۳ ماهه ک وگان شدم پارسال توی همین موقع ها ۶۴ کیلو بودم و الان با وجود داشتن رژیم و ورزش نه تنها هییییچ کاهش وزنی ندارم حتی چاق هم شدم و علاوه بر اینا دچار استپ وزنی شدم و وزنم از ۷۰ پایین نمیاد چندین بار ب بدنم شوک وارد کردم فعالیت و ورزش بیشتر فستینگ مقدار کالری و عذای بیشتر اما فایده نداره و هیچ جوره وزنم پایین نمیاد از ۷۰ کیلو تو این یک سال

کارشناس به اندام ۱۱ دی ۱۴۰۱

سلام عزیزم رژیم های متنوع کمبود ویتامین حذف گروه غذایی و...باعث استپ وزنی میشه حذف هیچ ماده وگروهی رو توصیه نمیکنیم برای لاغرشدن سحر جان برنامه باید اصولی باشه به قاعده باشه نیاز بدن وتامین کنه برای دریافت برنامه اصولی مناسب خودتون رو این لینک کلیک کنید

حسین ۰۹ آذر ۱۴۰۱

سلام من الان رژیم اصولی افزایش وزن دارم ولی وزنم ثابت مونده و تغییری‌نمیکنه الان نوع تغذیم تغییر بدم؟ فعالیت ورزشیم کم کنم یا زیاد ؟ چکار کنم چه راهی هست واسه شکستن استپ وزنی چون تغذیم کاملا اصولی و رژیم افزایش وزن 1000 کالری بیشتر از حد نیاز حتی می‌رسونم پروتیئن کربوهیدرات..بیشتر از حد نیاز و پایه بدنم... الان چیکار کنم ؟ استراحت بدم_تغییر تغذیه_کاهش تمرین یا..؟

کارشناس به اندام ۱۹ آذر ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر .برنامه غذاییتو تغییر بده بعد از ورزشت از خوراکی های پر کالری استفاده کن بعد از وعده های اصلیت خوراکی شیرین مثل خرما بخور وبرای هضم جذب بهتر غذاها و تحریک اشتهات از مخمر آبجو استفاده کن

امیر ۰۹ آذر ۱۴۰۱

سلام من میخام افزایش وزن و حجم داشته باشم اما وزنم ثابت مونده حتی کربوهیدرات پروتئین کالری...ب میزان خیلی بیشتری از نیاز بدنم می‌رسونم حتی بیشترشم کردم ولی رو 80 کیلو موندم قدم 1,80 سن 18 سوالم اینه آیا در افزایش وزن هم بدن دچار استپ میشه یا این استپ وزنی شامل کاهش وزنه فقط؟؟ اگه دچار استپ میشه در افزایش وزن چیکار کنم پس؟

کارشناس به اندام ۱۹ آذر ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر .برنامه غذاییتو تغییر بده بعد از ورزشت از خوراکی های پر کالری استفاده کن بعد از وعده های اصلیت خوراکی شیرین مثل خرما بخور وبرای هضم جذب بهتر غذاها و تحریک اشتهات از مخمر آبجو استفاده کن .در ماه شما 800 گرم هم افزایش وزن داشته باشید نرماله .

اشرف صادقی ۰۵ مهر ۱۴۰۱

سلام آقای دکتر من بعده چهار ماه دچار استپ وزنی شدم بی زحمت بفرمایید چیکار کنم خیلی نگران هستم😔😔😔

کارشناس به اندام ۰۶ مهر ۱۴۰۱

سلام دوست عزیز برای خروج از استپ وزن یا باید میزان فعالیتت رو افزایش بدی یا نوع تغذیت رو عوض کنی

سعیده ۱۲ شهریور ۱۴۰۱

سلام من بعد از زایمان به وزن اولیه خودم رسیدم ولی بعد از اون به شدت ون اضافه کردم و به ۸۶ کیلو رسیدم،باشگاه والیبال رفتم اوایل ۲ کیلو کردم ،از این موضوع یکسال و خورده ای میگذره ،هنوز هم به باشگاه میرم ولی دریغ از نیم کیلو که کم کرده باشم،ثابت موندم،چیکار کنم؟

کارشناس به اندام ۱۶ شهریور ۱۴۰۱

سلام سعیده جان .عزیزم برای کاهش وزن حتما باید رژیم غذایی مناسبی داشته باشید فقط ورزش کافی نیست .میتونی برای ثبت نام و دریافت رژیم اصولی که متناسب با شرایط جسمانی خودت تنظیم بشه به این لینک مراجعه کنی

میترا سلمانی ۱۷ تیر ۱۴۰۱

سلام وقت بخیر من ۴ سال پیش وزنم ۵۴ بود قدیم ۱۷۰ هست ولی یهو شروع کردم ب اضافه وزن تو این مدت وزنم ب ۸۰ رسید اشتهام زیاد نیست ورزش سنگین انجام میدم اما فقط ۵ کیلو کم کردم و وزنم هیچ تغییری نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

کارشناس به اندام ۲۲ تیر ۱۴۰۱

سلام میترا جان .عزیزم برای کاهش وزن باید رژیم اصولی داشته باشید رژیمی که زیر نظر کارشناس تغذیه باشه و متناسب با شرایط خودتون هم باشه .در این صورت مطمئن باشید که با اجرای دقیق اون کاهش وزن خوبی رو تجربه خواهید کرد.برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید

لیلا ۱۴ تیر ۱۴۰۱

سلام آقای دکتر من ۳۴ سالمه و وزنم رو ۸۰ مونده تغییر نمیکنه ورزش هن میکنم

کارشناس به اندام ۲۴ مهر ۱۴۰۱

سلام لیلا جان. نوع رژیمت رو تغییر بده عزیزم وعده هات رو پروتئینی کن اب بیشتری استفاده کن فعالیت ورزشیت رو بیشتر کن و با سرعت و شتاب های مختلف ورزش کن اگه مشکلی با کافئین نداری روزانه یک تا دوفنجون قهوه تلخ استفاده کن .برای مدتی مصرف نون و برنجت رو به حداقل برسون استرست کنترل بشه خواب منظم داشته باش .

پویا ۱۹ خرداد ۱۴۰۱

سلام وققتون بخیر ببخشید من ۱۸ سالمه وزنم ۵۲ کیلو و قدم ۱۶۵ هستش چند هفتس برای افزایش وزن مصرف کربوهیدراتم رو بالا بردم ولی اصلا وزنی اضافه نکردم و بدنسازی هم کار میکنم راه کار شما چیه؟

کارشناس به اندام ۲۱ خرداد ۱۴۰۱

دوست عزیز در کنار کربوهیدرات حتما باید پروتئین استفاده کنی که جذبش رو بالا ببره مخصوصا بعد از بدنسازیت مثلا از سیب زمینی آب پز و تخم مرغ همزمان استفاده کن یا جوجه یا ماکارونی با سویا یا گوشت چرخکرد و حبوبات مصرف غذاهای پرکالری و سالم مثل سیب زمینی و ماکارونی و حبوبات رو افزایش بده مولتی ویتامین و آهن و زینک استفاده کن که هم به افزایش اشتها و هم به افزایش وزنت کمک می‌کنه و از همه مهم‌تر از یه رژیم افزایش وزن اصولی استفاده کن برای دریافت رژیم افزایش وزن دکتر کرمانی هم به این لینک مراجعه کن

حسین باقری ۰۹ خرداد ۱۴۰۱

سلام و عرض و ادب و احترام آقا دکتر من ۲۱ سال سن دارم و وزنم اصلا زیاد نمیشه روی ۶۰ کیلو وایساده باید چیکار کنم

کارشناس به اندام ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

سلام دوست عزیز مصرف غذاهای پرکالری و سالم مثل سیب زمینی و ماکارونی و حبوبات رو افزایش بده مولتی ویتامین و آهن و زینک استفاده کن که هم به افزایش اشتها و هم به افزایش وزنت کمک می‌کنه و از همه مهم‌تر از یه رژیم افزایش وزن اصولی استفاده کن برای دریافت رژیم افزایش وزن دکتر کرمانی هم به این لینک مراجعه کن

مهلا ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

سلام خسته نباشید من الان چندین ماه تویی ۷۵تا ۷۸درجا میزنه وزنم اما سایز کم کردم چیکار کنم وزنم کم بشه استپ کرده ورزش انجام میدم غذام کم‌ زیاد میکنم ولی فایده نداره 🥲🥲

کارشناس به اندام ۱۳ دی ۱۴۰۱

سلام مهلای نازنین وقتی سایز هم کم میکنید دچاراستپ وزنی نشدین روزانه مولتی ویتامین و مصرف کنیدپروتئین و دربرنامتون بیشتر مصرف کنید و رژیمتون وبه حالت فستینگ اجرا کنید برای دریافت رژیم فستینگ روی لینک کلیک کنید

زهرا ۲۵ فروردین ۱۴۰۱

سلام ممنون ازمطالب مفیدتون من۴ماهه زایمان کردم بااینکه بچم زیادشیرمیخوره وزن کم نمیکنم۸۰کیلوام میخوام ب۵۵کیلوبرسم چیکاربایدبکنم؟

کارشناس به اندام ۲۸ فروردین ۱۴۰۱

سلام زهرا جان الان برای شما رژیم مجاز نیست چون هم خودت و هم نوزاد دلبندت به تمام مواد غذایی نیاز داری بعد از 6 ماهگی نوزادت و زمانی که می‌تونه از غذای کمکی استفاده کنه می‌تونی رژیم بگیری اون هم یه رژیم سالم و اصولی

فرزانه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

با سلام من ۱۸ سال دارم و در عرض ۹ ماه ۹ کیلو کم کردم یعنی ماهی یک کیلو. چون نمیتونم رژیم های سختی بگیرم و این گزینه که ماهی یک کیلو کم کنم خیلی بهتر هست. وزن من ۷۷ بود و الان ۶۸ هست(قدم ۱۶۲) اما چند هفته ای میشه که دیگه کاهش وزن ندارم با اینکه ورزش و رژیمم مداوم هست و مثل قبل عمل میکنم. البته این رو بگم که سایز کم کردم اما وزنم تغییری نمیکنه حس میکنم دچار استپ وزنی شدم. لطفا راهنمایی کنین چطور وزنم دوباره کم بشه.

کارشناس به اندام ۱۳ دی ۱۴۰۱

سلام خداقوت فرزانه جان کمبود ویتامین میتونه علت استپ وزنی باشه البته بعد از چندکیلو کاهش وزن این حالت طبیعی هست البته وقتی سایرکم بشه وزن استپ نکرده مولتی ویتامین مینرال مصرف کنید پروتئین مصرفی رو افزایش بدین برنامتون رو به حالت فستینگ اجرا کنید

زهرا ۱۰ اسفند ۱۴۰۰

سلام بنده 16 ساله هستم و قدم 162 هست در عرض 7ماه از 88 به 60 کیلو با رژیم اصولی و ورزش و پیاده روی کاهش وزن داشتم الان چند وقتی هست قصد دارم 5 کیلو کم کنم اما نمیتونم و وزنم توی 60 کیلو ثابت مونده و خیلی چیزا رو هم رعایت میکنم ممنون میشم کمکم کنید💜🔥

کارشناس به اندام ۱۵ اسفند ۱۴۰۰

سلام زهرا جان شما دچار استپ وزن شدی و باید یا نوع تغذیت رو عوض کنی و یا میزان فعالیتت رو افزایش بدی