سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان؛ سندرم مرموزی که جوانان را به کام مرگ می‌کشاند!

کرونا، آبله میمونی، وبا و حالا هم سندرم مرموزی به نام سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان (SADS) مشاهده شده است که به همین دلیل توصیه می‌شود افراد قلب خود را چک کنند. به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افراد صرف نظر از این که آیا یک سبک زندگی مناسب و سالم داشته‌اند یا خیر، مشاهده شده […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 3 دقیقه
تعداد بازدید 2794
تاریخ بروزرسانی
سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان؛ سندرم مرموزی که جوانان را به کام مرگ می‌کشاند!
میانگین امتیاز 4.2 از 5

کرونا، آبله میمونی، وبا و حالا هم سندرم مرموزی به نام سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان (SADS) مشاهده شده است که به همین دلیل توصیه می‌شود افراد قلب خود را چک کنند. به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افراد صرف نظر از این که آیا یک سبک زندگی مناسب و سالم داشته‌اند یا خیر، مشاهده شده است که بر اثر سندرم معروف به “SADs” جان خود را از دست داده‌اند.

کالج سلطنتی پزشکان عمومی استرالیا، سندرم SADS را به عنوان یک اصطلاح فراگیر برای مرگ‌های غیرمنتظره در میان بزرگسالان جوان تعریف کرده که بیشتر در میان افراد زیر ۴۰ سال رایج است. این اصطلاح زمانی به کار می‌رود که کالبد شکافی پس از مرگ قادر به تعیین علت مرگ نباشد.

به گفته پزشکان، قلب افراد زیر ۴۰ سال بدون توجه به این که سبک زندگی آن‌ها چقدر سالم است، باید مورد بررسی قرار گیرند. احتمال شیوع این سندرم مرموز در بین جوانان سالم و فعال زیاد است. علائم این سندرم مبهم شامل سابقه خانوادگی تشخیص SADS، مرگ غیر قابل توضیح ناگهانی یکی از اعضای خانواده، غش کردن، یا تشنج در حین ورزش یا هنگام هیجان است.

مرگ ناگهانی قلبی بدون هشدار معمول است. علائم هشداردهنده در صورت بروز می‌توانند مورد توجه قرار نگیرند. علائم مرگ ناگهانی قلبی شامل غش بدون دلیل پزشکی، تنگی نفس یا درد قفسه سینه است.

اکثر مرگ و میر‌های ناگهانی قلبی در افراد مسن، به ویژه افراد مبتلا به بیماری قلبی رخ می‌دهند؛ اما ایست قلبی ناگهانی علت اصلی مرگ و میر در میان بزرگسالان جوان است. به طوری که از هر ۵ بیمار یک نفر زیر ۴۰ سال دچار حمله قلبی می‌شود و حمله قلبی در دهه بیست یا اوایل سی سالگی شایع‌تر است.

بیشتر بخوانید:  بهترین روش پخت گوشت را بشناسید

علت سندرم مرموز چیست؟

سیگنال الکتریکی معیوب در قلب اغلب علت مرگ ناگهانی قلبی است. کارشناسان توضیح می‌دهند که در طول ضربان قلب بسیار سریع، حفره‌های پایینی قلب (بطن‌ها) بدون پمپاژ خون می‌لرزند که به آن فیبریلاسیون بطنی می‌گویند که به معنای ضربان قلب نامنظم است. شرایط مختلفی وجود دارد که می‌تواند خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد، از جمله موارد زیر:

  • هیپرتروفی میوکارد
  • اختلالات ریتم قلب
  •  آسیب حاد قفسه سینه
  • نقص مادرزادی قلب

چه افرادی بیشتر به این سندرم مرموز دچار می‌شوند؟

برای یک فرد به ظاهر سالم زیر ۳۵ سال مرگ بر اثر سندرم SADS بسیار نادر است. با این حال، مشاهده شده که این بیماری در مردان بیشتر از زنان است. اگرچه مرگ ناگهانی در جوانان نادر است، اما افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند و با هر یک از علائم “SADs” مواجه می‌شوند، باید اقدامات احتیاطی انجام شود.

منبع: +

سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان؛ سندرم مرموزی که جوانان را به کام مرگ می‌کشاند! - 1 - سندرم مرگ ناگهانی بزرگسالان - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*