
افزایش وزن ناگهانی زمانی اتفاق میافتد که بدون اضافه کردن مقدار غذایی که میخوردید و کاهش فعالیت فیزیکی، وزنتان بالا برود. در افزایش وزن ناگهانی شما قصد بالا بردن وزنتان را ندارید، اما این اتفاق در هر صورت میافتد. چاقی ناگهانی اغلب به دلیل احتباس مایعات در بدن، رشد غیرطبیعی، یبوست و یا بارداری به وجود می آید. اضافه وزن ناگهانی میتواند موقتی، دائمی و یا سریع باشد. افزایش وزن ناگهانی سریع ممکن است به دلیل عوارض دارویی نیز باشد. در اکثر کسانی که اضافه وزن ناگهانی را تجربه میکنند، خطری آنها را تهدید نمیکند اما بعضی از افراد با مشکلاتی مواجه میشوند.
- نشانهها و علائم چاقی ناگهانی چیست؟
- دلایلی چاقی ناگهانی
- 1- چاقی ناگهانی؛ داروها
- 2- چاقی ناگهانی؛ بیخوابی
- 3- چاقی ناگهانی؛ ترک سیگار
- 4- چاقی ناگهانی؛ سندروم تخمدان پلیکیستیک
- 5- چاقی ناگهانی؛ نارسایی قلبی
- 6- چاقی ناگهانی؛ مشکلات کلیوی
- 7- چاقی ناگهانی؛ سیروز کبدی
- 8- چاقی ناگهانی؛ اختلالات تیروئید
- 9- چاقی ناگهانی؛ سندروم کوشینگ
- 10- چاقی ناگهانی؛ آکرومگالی
- 11- چاقی ناگهانی؛ سرطان تخمدان
- 12- چاقی ناگهانی؛ بارداری
- 13- چاقی ناگهانی؛ تغییرات هورمونی
نشانهها و علائم چاقی ناگهانی چیست؟
بسته به علت اضافه وزن ناگهانی، نشانهها و علائم آن متفاوت است. ناراحتی، درد و نفخ معده میتواند از علائم چاقی ناگهانی باشد. ممکن است در ناحیه شکم، بازوها، پاها و دستها احساس تورم کنید. اگر علائم زیر را داشتید، هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید. زمانی که این نشانهها با افزایش وزن سریع همراه شوند، ممکن است هشدار دهندهی موقعیتی خطرناک باشند:
- تب
- حساسیت پوستی
- سختی در تنفس
- تپش قلب
- عرق کردن
- تغییر در دید
- افزایش وزن سریع.
اگر اضافه وزن ناگهانی با علائم زیر همراه شود، خطر سلامتی شما را تهدید میکند. اما اگر اضافه وزن با نشانههای زیر باشد، خطری شما را تهدید نمیکند:
- بیشتر غذا خورن
- چرخه قاعدگی
- یائسگی
- کند شدن متابولیسم بدن با بالا رفتن سن
- کم شدن فعالیت فیزیکی
- احتباس آب به دلیل کمبود آب در بدن و یا وجود نمک اضافی
- استرس، افسردگی و نگرانی
- کمبود خواب
اگر وزنتان به صورت ناگهانی بالا رفت اما با هیچ کدام از علائم بالا همراه نبود، باید با پزشک مشورت کنید.
دلایلی چاقی ناگهانی
1- چاقی ناگهانی؛ داروها
تغییر در سیستم متابولیسم بدن و یا استفاده از بعضی داروها باعث بالا رفتن ناگهانی وزن انسان میشود. استفاده از بعضی داروها وزن بدن را در مدت زمان کوتاهی به شدت بالا میبرد. داروهایی که برای درمان یا کنترل بیماریهای زیر به کار میروند، ممکن است باعث اضافه وزن ناگهانی شود.
- تشنج
- دیابت ملیتوس
- فشار خون بالا
- افسردگی و اختلالات روانی
به یاد داشته باشید که حتی اگر وزنتان با مصرف داروهایی برای درمان بیماریها بالا رفت، نباید مصرف آنها را بدون مشورت دکتر قطع کنید.
2- چاقی ناگهانی؛ بیخوابی
تحقیقات نشان داده است که کمبود خواب باعث بالا رفتن وزن خواهد شد. تغییر در الگوی خواب باعث تغییر در الگوی غذا خوردن، ایجاد پرخوری و تغییر در حس و حال انسان میشود. کسانی که از کمبود خواب رنج میبرند، تمایل بیشتری به مصرف کربوهیدرات و پرخوری دارند به همین دلیل وزنشان بالا میرود. این افراد بعد از خوردن وعده شام نیز کالری بیشتری مصرف میکنند.
3- چاقی ناگهانی؛ ترک سیگار
بعضی از افراد با ترک سیگار دچار اضافه وزن میشوند. کارشناسان معتقدند که دلیل این امر تاثیر منفی تنباکو بر اشتها است. همچنین ترک ناگهانی سیگار در بعضی افراد باعث بالا رفتن سطح استرس میشود و برای مقابله با این حس فرد به پرخوری روی میآورد. تحقیقات نشان داده است که تا یک کیلو گرم اضافه وزن بعد از ترک سیگار عادی است. در سه ماههی اول ترک سیگار فرد بیشترین مقدار اضافه وزن را تجربه میکند و بعد این روند در شش ماه بعدی کاهش مییابد. با این حال افزایش وزن به دلیل ترک سیگار به خود فرد بستگی دارد. در تحقیقی نشان داده شد 16 درصد افراد بعد از ترک سیگار در یک سال اول، کاهش وزن را تجربه میکنند، در حالی که 13 درصد از افراد بعد از ترک سیگار بیش از 10 کیلو وزن اضافه کردند.
4- چاقی ناگهانی؛ سندروم تخمدان پلیکیستیک
زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلیکیستیک نیز ممکن است بالا رفتن وزن را به خصوص در قسمت میانی بدن تجربه کنند. سندروم تخمدان پلیکیستیک باعث تولید بیش از اندازه هورمون مردانه در بدن میشود. علائم سندروم تخمدان پلیکیستیک شامل موارد زیر است:
- چرخهی قاعدگی نامنظم
- رشد مو در پشت کمر، سینه و شکم
- نازک شدن یا ریزش مو
- آکنه
- تیرگی پوست پشت گردن، سینه و زیر بغل
درمان دارویی برای سندروم تخمدان پلیکیستیک وجود ندارد و پزشکان برای درمان آن تغییر در سبک زندگی را پیشنهاد میکنند. افزایش فعالیت فیزیکی و میزان ورزش، خوردن غذاهای سالم و رژیمی و مصرف داروهای هورمونی به منظم شدن دوره قاعدگی و کنترل سندروم تخمدان پلیکیستیک کمک میکنند.
5- چاقی ناگهانی؛ نارسایی قلبی
اضافه وزن ناگهانی و تورم قسمت خاصی از بدن میتواند به دلیل احتباس مایعات و یا نارسایی قلبی باشد. افزایش وزن یک کیلویی در عرض 24 ساعت و 2 کیلویی در یک هفته ممکن است از علائم نارسایی قلبی باشد. البته لازم به ذکر است که وزن انسان به دلایل مختلف در روز، بارها تغییر میکند و اگر بعد از مدت کوتاهی این تغییرات رفع شود و همچنین علائم دیگری از نارسایی قلبی نداشته باشید، خطری سلامتی شما را تهدید نمیکند. اگر جریان خون با سرعت همیشگی به قلب نرسد و از آن خارج نشود، عملکرد بقیهی اعضای بدن مختل خواهد شد. در نتیجه مایعات در بافت بدن جمع شده، وزن بالا میرود و بدن ورم میکند. ممکن است این تورم در ناحیه شکم، مچ پا، ساق پا و پنجهی پا اتفاق بیفتد.
علائم و نشانههای دیگر نارسایی قلبی شامل موارد زیر است:
- احتباس مایعات در ریهها
- سرفهی مداوم
- احساس تنگی نفس در زمان استراحت
- سرگیجه
- کاهش اشتها
- سختی در خوابیدن یا به پشت دراز کشیدن.
اگر این عوامل را همزمان با افزایش وزن و تورم احساس میکنید، با پزشک خود تماس بگیرید و به مراکز درمانی مراجعه کنید.
6- چاقی ناگهانی؛ مشکلات کلیوی
افزایش وزن ناگهانی و یا تورم بدن میتواند از علائم بیماریهای کلیوی مانند نارسایی کبدی و یا سندروم نفروتیک که باعث آسیب دیدن کبد میشوند، باشد. اگر کلیهها به خوبی کار نکنند، بدن مایعات را در خود نگه میدارد و در نتیجه وزن بالا میرود. کلیههای آسیب دیده قادر به دفع آب اضافی و مواد سمی از بدن نیستند؛ در نتیجه این مواد در بافتهای بدن جمع میشوند. علائم نشان دهندهی مشکلات کلیوی شامل موارد زیر است:
- خستگی و بیحالی
- کاهش دفعات ادرار
- ادرار کفدار
- خارش بدن
- از دست دادن اشتها
- گرفتگی عضلات
- درد مفاصل
- سردرد
- سختی در تمرکز و گیجی
7- چاقی ناگهانی؛ سیروز کبدی
سیروز کبدی عارضهای است که در آن بافتهای زخمی جایگزین بافتهای سالم کبدی میشوند. اگر اضافه وزن ناگهانی و سریع همراه با بزرگ شدن شکمتان را احساس کردید، احتمالا به سیروز کبدی مبتلا هستید. در سیروز کبدی به خاطر ایجاد بافتهای زخمی، مایعات در شکم جمع میشوند. این حالت، یعنی جمع شدن غیر عادی مایعات در شکم، آبآوردگی شکم یا آسیت نام دارد. از دیگر علائم سیروز کبدی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تورم مچ پا
- سختی در تنفس
- درد شکم
اگر در حال حاضر برای درمان این عارضه دارو مصرف میکنید و وزنتان سه روز پشت سر هم حدود 1 کیلوگرم افزایش داشت با پزشک خود تماس بگیرید.
8- چاقی ناگهانی؛ اختلالات تیروئید
اختلالی به نام کمکاری تیروئید باعث کاهش متابولیسم بدن و در نتیجه افزایش وزن میشود. کم کاری تیروئید همچنین کلیهها را تحت تاثیر قرار میدهد؛ در نتیجه مایعات در بدن باقی میمانند. موارد زیر از علائم کمکاری تیروئید هستند:
- خستگی و بیحالی دائمی
- احساس سرما
- خشک شدن پوست و مو
- شکننده شدن ناخنها
- سفت شدن مفاصل و درد ماهیچهها
- یبوست
9- چاقی ناگهانی؛ سندروم کوشینگ
این اختلال زمانی اتفاق میافتد که بدن در یک زمان مشخص بیش از اندازه هورمون کورتیزول ترشح کند. کورتیزول هورمونی است که توانایی بدن در واکنش به استرس را ضعیف میکند. احتمال کمی وجود دارد که بدن بدون وجود عامل خارجی به سندروم کوشینگ مبتلا شود. سندروم کوشینگ همچنین میتواند جزء عوارض جانبی مصرف داروی گلوکوکورتیکوئید باشد. داروهای گلوکوکورتیکوئید برای درمان و کنترل بیماریهایی مانند آرتریت روماتوئید، آسم و لوپوس اریتماتوز سیستمیک استفاده میشوند.
سندروم کوشینگ معمولا با افزایش تورم در نواحی
- شکم
- گردن
- صورت
- بالاتنه
- و پشت همراه است.
در حالی که بازوها و پاها لاغر و باریک باقی میمانند. ممکن است شاهد موارد زیر نیز باشید:
- خستگی و بیحالی
- ضعف ماهیچهها و عضلات
- چرخهی قاعدگی نامنظم در زنان
- اختلال نعوظ در مردان
- و کبودی
اگر به خاطر مصرف دارویی به سندروم کوشینگ مبتلا شدهاید با پزشک خود صحبت کنید.
10- چاقی ناگهانی؛ آکرومگالی
آکرومگالی یک بیماری هورمونی است و زمانی اتفاق میافتد که غدهی هیپوفیز بیش از اندازه هورمون رشد تولید کند. این بیماری بیشتر مواقع در اواسط دورهی بزرگسالی اتفاق میافتد. اصلیترین نشانهی ابتلا به آکرومگالی بزرگ شدن پاها و دستهاست. افراد ممکن است حس کنند کفشهایشان دیگر اندازه نیست و یا انگشترشان برای تنگ شده است. رانها، زبان و بینی نیز ممکن است بزرگ شوند. علائم بیماری آکرومگالی شامل موارد زیر است:
- درد مفاصل
- صدای بم
- پچهای پوستی
- تعریق بیش از اندازه
- آپنه خواب و خر و پف
افراد مبتلا به آکرومگالی برای درمان ممکن است به جراحی و یا پرتو درمانی نیاز پیدا کنند تا غدهای که در هیپوفیز ایجاد مشکل کرده برداشته شود.
11- چاقی ناگهانی؛ سرطان تخمدان
تورم و درد لگن بدون توضیح و دلیل خاصی میتواند نشانه سرطان تخمدان باشد. از دیگر علائم سرطان تخمدان میتوان موارد زیر را نام برد:
- درد شکم و لگن
- سختی در خوابیدن
- تکرر ادرار
- از دست دادن اشتها و یا سیری سریع
- چرخه قاعدگی نامنظم و غیرمعمول
- سوءهاضمه
سرطان تخمدان معمولا بدون تشخیص باقی میماند و به مراحل پیشرفته میرسد. اگر درد ناگهانی و بدون دلیل در لگن دارید به پزشک مراجعه کنید. تشخیص سرطان در مراحل اولیه میتواند به روند درمان کمک کند.
12- چاقی ناگهانی؛ بارداری
یکی از دلایل اصلی اضافه وزن ناگهانی، بارداری است. اکثر خانمها در این دوران غذای بیشتری میخورند تا به رشد کودک خود کمک کنند در نتیجه وزنشان بالا میرود. این اضافه وزن شامل وزن جنین، جفت، مایع آمنیوتیک، افزایش خونرسانی و بزرگ شدن رحم میباشد.
13- چاقی ناگهانی؛ تغییرات هورمونی
معمولا خانمها بین سنین 45 تا 55 سالگی، دورهای به نام یائسگی را تجربه میکنند. در این دوره تولید هورمون استروژن، هورمونی که مسئول چرخهی قاعدگی است، کاهش مییابد. زمانی که یائسگی اتفاق میافتد، چرخهی قاعدگی کمکم متوقف خواهد شد. شروع یائسگی میتواند باعث افزایش وزن و چاق شدن رانها و شکم در این سنین شود. تغییرات هورمونی در این سنین همچنین میتواند باعث کم شدن متابولیسم بدن و در نتیجه افزایش وزن شود.
از دیگر تغییرات هورمونی که دلیل افزایش وزن در زنان و مردان است، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کمکاری تیروئید
- افزایش تولید کورتیزول و ایجاد بیماریهایی مانند سندروم کوشینگ
- افزایش تولید آلدسترون
اگر بدون دلیل دچار اضافه وزن ناگهانی شدهاید، توصیه میکنیم به پزشک مراجعه کنید. پزشک سوالاتی درباره سوابق و داروهایی که مصرف کردهاید از شما میپرسد. ممکن است برای تشخیص بهتر و اطمینان لازم باشد آزمایش خون بدهید تا علت چاقی ناگهانی شما به طور دقیق تشخیص داده و درمان آن شروع شود.
دیگه نگران اضافه وزنت نباش!
نذار هیچ بهانهای مانع کاهش وزنت بشه

نظرات شما
-عماد ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلام.من پارسال وزنم ۷۹ کیلو بود و قد ۱۸۶ سانتی متر بود ولی امسال وزنم ۱۶۵ کیلو و قدم ۲۰۳ سانتی متر شده.میشه بگید مشکلم چیه.
کارشناس به اندام ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلام بزرگوار این میزان افزایش وزن دریکسال خیلی زیادهست حتما بررسی لازم وانجام بدین
-نیکا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلام خسته نباشید دخترم 15 سالمه من تقریبا چندهفته پیش وزنم هفتاد و خورده ای اصلا شما بگو هفتاد بودم (قدم بلنده ) بعد چند روز یهویی دو کیلو اضافه شد بهم هر کاری هم میکنم کم نمیشه من هر روز خدا ورزش میکنم شیرینی جات و اینا هم مصرف نمیکنم از غذاهای پر روغن و اینا هم نمیخورم خیلی کم غذا هم ب اندازه ی تعادل ن خیلی کم ن خیلی زیادمیخورم .نمیدونم واقعا چیکار کنم. بنظر شما مشکل چیه؟ 🥲
کارشناس به اندام ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
سلام سلامت باشید عزیزم تغییرات هورمونی استرس میتونه از دلایل مهم افزایش کاذب وزن باشه
-مهلا ۲۹ فروردین ۱۴۰۲
سلام من بعداز دوتا زایمانوزنم بسیار بالارفته مشکل کم کاری تیروئید هم دارم هرکاری هم انجام میدم وزنم پایین نمی یاد قرص مصرف میکردم که الان گزاشتم کنار اگه میشه راهنمای کنید الان میشه من دوباره قرص مصرف کنم
کارشناس به اندام ۳۰ فروردین ۱۴۰۲
سلام عزیزم تیروئید با دارو کنترل هست اصلا بدون نظر پزشکتون دارو رو قطع نکنید برای لاغری هم رژیم و باید داشته باشید میتونین روی لینک بزنید وبزای خودتون ثبت نام انجام بدین
ریحانه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
سلام خسته نیاشید ... دختری 15 ساله هستم من پارسال حدود 57 کیلو بودم و گاهی اوقات رژیم میگرفتم تا وزنم پایین تر بیاد و به راحتی وزن کم میکردم و حدودا روزی 100 گرم وزن کم میکردم ... اما بعدا رژیمم رو قطع کردم ... بعد از گذشت حدود 4 الی 6 ماه من حدود 10 کیلو وزن اضافه کردم ....الان هم هر سری رژیم میگیرم هیچ تغیری نمیکنه و همینطور داره زیاد تر میشه ،،، مثلا بعد از خوردن و حزم شدن هر وعده حدودا 500 کیلو گرم اضافه میکنم ... جدا از اونها من علادم سرگیجه شدید هم داشتم و بارها هم دکتر رفتم ولی متوجه مشکل خاصی نشدند اما من هنوز هم سرگیجه هامو دارم ،،، ایا این افزایش وزن شدید و یهویی مشکل خاصی است ؟-چطور میتونم وزنم رو کنترل کنم؟
کارشناس به اندام ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
سلام سلامت باشید عزیزم وزن کردن بعد هر وعده درست نیست معلومه که وزن میره بالا باید چکاب کامل بدین برای لاغر شدن رژیم بگیرید اما چون رژیم زیاد داشتین وزن ارومتر پایین میاد روی لینک بزنید وثبت نام انجام بدین
-نگار ۱۸ فروردین ۱۴۰۲
سلام.خانمی ۴۰ساله هستم.همسرم ناگهانی فوت کرد.من حدود ۵کیلو لاغر شدم وبسیار در سایز کم کردم.برای آروم شدن فلوکسیتین وآسنترا استفاده کردم. متاسفانه هم وزن قبلی برگشت وهم ۴کیلو بیشتر. در تغذیه م هیچ فرقی نکرده.ورزش وپیاده روی هم دارم
کارشناس به اندام ۱۹ فروردین ۱۴۰۲
سلام عزیزم بخاطرداروهایی هست که مصرف میکنید روی اشتها و افزایش وزن کاذب تاثیر دارن خدارحمتشون کنه
-setareh ۱۷ فروردین ۱۴۰۲
سلام من دختر ۱۸ ساله هستم و اینکه وزنم ۵۲ هست واین ماه پریودیم کمی عقب افتاد و اینکه من تمام نقاط بدنم مثل گذشته هست مثل دست پا و... ولی در ناحیه شکم چاق شدم و جلو اومده و کاملا متوجهش میشم چرا این اتفاق افتاده کمی نگرانش هستم لطفا راهنماییم کنید
کارشناس به اندام ۱۸ فروردین ۱۴۰۲
سلام عزیزم بخاطر نوسانات وتغییرات هورمونی میتونه باشه وکاذبه
... ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
سلام. من از وقتی رژیم رو شروع کردم خیلی راحت وزن کم میکردم. ولی الان نزدیک 1 ماه هست که وزنم کم که نمیشه همش زیاد میشه و این افزایش وزن بیش 1 تا 2 کیلو متغیر ه، یعنی هر روز فرق میکنه.تازه توی این 1 ماه ورزش م بیشتر شده و خیلی مقدار غذایی که میخورم کمتر شده. مشکل چیه؟ و باید چیکار کنم که دوباره کاهش وزن داشته باشم؟
کارشناس به اندام ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
سلام عزیزم میزان وحجم غذا نباید از یک حدی کمتر بشه چون نیاز پایه بدن هم تامین نمیشه ورزش عالیه اما شما رو زودتر لاغر نمیکنه ورزش هم باید روی اصول باشه با برنامه اصولی برای تغذیه جلو برید هیچ چیزی و حذف نکنید مولتی ویتامین استفاده کنید مشکل کمبود موادمغذی وویتامین هست
مهتاب ۳۰ دی ۱۴۰۱
سلام. من وزنم همیشه ثابت بوده حتی بعد از ازدواج سه کیلو فقط چاق شدم .ولی الان دو هفته است که همین طوری شروع به ورزش کردم و وزنم هم دو کیلو بالا رفته ! برای منی که در ۴ سال بعد از ازدواجم کلا ۳ کیلو افزایش وزن داشتم این دو کیلو در عرض یه هفته خیلی عجیب است . البته کم کاری تیروئید هم دارم و یک سالی میشه قرص میخورم ولی وزنم ثابت بوده . میشه بفرمایید علت چی می تونه باشه
کارشناس به اندام ۰۱ بهمن ۱۴۰۱
سلام مهتاب جان این بالا رفتن وزن میتونه کاملا کاذب باشه نزدیک بودن به دوران قاعدگی و تغییر هورمونی که دارین میتونه روی وزن اثر بزاره وقتی برنامه تغذیه شما تغییری نکرده پس وزن هم بالا نمیره
مهشید ۱۹ آذر ۱۴۰۱
سلام من ۸۵کیلو هستم الان یه هفته هست که شکمم یهویی ورم کرده احساس سنگینی میکنم نفس کم میارم وقتی راه میرم میشه لطف کنید بگید علتش چیه؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین
کارشناس به اندام ۲۰ آذر ۱۴۰۱
سلام وقت بخیر .عزیزم بهتره به پزشک مراجعه کنید تا آزمایش های لازم انجام بشه .مشکلی نبود میتونید رژیم دکتر کرمانی رو برای کاهش وزنتون دریافت کنید .برای ثبت نام و دریافت این رژیم به این لینک مراجعه کنید.
هانیه ۱۷ آبان ۱۴۰۱
سلام من قبلاً ۱۰۱کیلو بودم ولی با رژیم و ورزش ۲۱کیلو کم کردم چند ماهه متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم الان چند ماهه کم میخورم داروی لاغری مصرف میکنم هر روز ورزش میکنم دریغ از صد گرم لاغری خسته شدم چکار کنم
کارشناس به اندام ۱۸ آبان ۱۴۰۱
سلام هانیه جان .عزیزم کم کاری تیروئید مانع کاهش وزنتون نمیشه و با مصرف دارو تنظیم و کنترل هست .و برای کاهش وزنتون بهتره که از یک رژیم اصولی متناسب با شرایط جسمانی خودتون استفاده کنید تا بتونید سالم به وزن دلخواهتون برسید .مصرف هیچ قرص و پودر و دارویی رو برای لاغری تایید و توصیه نمیکنیم .میتونید برای ثبت نام و دریافت رژیم غذایی مناسب به این لینک مراجعه کنید
مسعود ۰۴ شهریور ۱۴۰۱
سلام.من آبان پارسال ۸۳ کیلو بودم.امسال ۱۴۶ کیلو شدم.من عادت کردم به غذاهای پرچرب ،کم خوابی و غیره.چکار باید بکنم.
کارشناس به اندام ۰۶ شهریور ۱۴۰۱
سلام دوست عزیز.برای اینکه بتونید وزن کم کنید و وزن ایده آل رو ثابت نگه دارید باید سبک تغذیه تون رو اصلاح کنید رژیمی بگیرید که متناسب با شرایط جسمانی خودتون باشه.تغییر عادت غذایی کار آسونی نیست ولی غیر ممکن هم نیست .رژیم دکتر کرمانی با رعایت همه استاندارد ها هم میتونه کمکتون کنه وزنتون رو کم کنید هم سبک تغذیه تون رو اصلاح کنید .برای ثبت نام و دریافت رژیم به این لینک مراجعه کنید
احمد ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
من دو سال پیش ۶۷کیلو بودم ولی امسال ۱۰۲ کیلو شدم.رژیم غذایی هم بگیرم باز گرسنه میشم.ورزش هم کنم هیچ تغییری نمیکنم.هر روز هم انگار دارم ۱ کیلو به بدنم اضافه میکنم.انقدر چاق شدم که اصلا تپش قلبم رو حس نمیکنم.
کارشناس به اندام ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
سلام وقت بخیر .در رژیم دکتر کرمانی تعداد وعده ها زیاده این خودش به کنترل اشتها و جلوگیری از ضعف زیاد خیلی کمک میکنه .مطمئن باشید با رعایت رژیم غذایی مناسب و انجام ورزش در حد متوسط میتونید به وزن ایده آل برسید .برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید
حدیث ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
سلام خسته نباشید ببخشید من حدود هشت ماه 30کیلو اضافه وزن داشتم ینی وزنم54بوده الان شده 84نمیدونم چیکار کنم قبلا خیلی غذا میخوردم الان کمش کردم ورزشم میکنم نمیدونم چیکار کنم میترسم بیماری خاصی باشه
کارشناس به اندام ۲۰ آذر ۱۴۰۱
سلام حدیث جان.عزیزم بارعایت یک رژیم اصولی که براساس مشخصات جسمانی خودت تنظیم شده باشه و زیر نظر پزشک تغذیه باشه میتونی به وزن ایده آل خودت برسی .برای ثبت نام و دریافت رژیم کاهش وزن دکتر کرمانی به این لینک مراجعه کن
زینب ۲۵ آذر ۱۴۰۰
با سلام. من بعد از کنکور به طرز ناگهانی دچار لاغری شدید شده ام و اصلا اشتها ندارم .هیچ بیماری و مشکل خاصی هم ندارم به نظر شما من بای چه کار کنم؟لطفا پاسخ دهید
کارشناس به اندام ۲۷ آذر ۱۴۰۰
سلام زینب خانم عزیز احتمالا فشارهای عصبی و استرس و اضطراب کنکور روی شما اثر گذاشته و باعث کاهش اشتهای شما شده اگر مشکل خاصی نداری بهتره از مولتی ویتامین و آهن و زینک برای افزایش اشتهات استفاده کنی
حسن ۰۸ آبان ۱۴۰۰
سلام. 16 تیر ماه امسال 72 کیلو بودم ولی اوایل مهرماه که واسه سربازی وزن کردم 90 کیلو شدم اوایل ابان هم 92 بودم. خارش کمر هم دارم؛ البته خیلی کم. میزان حجم غذام هم تغییری نکرده، از قبل هم کم فعالیت بودم. لطفا راهنمایی کنید؟ چه آزمایشاتی هم باید بدم با توجه به اینکه یک اذر سربازیمه
کارشناس به اندام ۳۰ آبان ۱۴۰۰
سلام دوست عزیز یک آذر روز ورودتون به سربازیتون رو بهتون تبریک میگیم برای کاهش وزن مصرف نان و برنج و شیرینیها و قند و شکر رو کم کنید ورزش منظم و روزانه داشته باشید و از همه مهتر از یه رژیم درست و اصولی استفاده کنید برای دریافت رژیم کاهش وزن دکتر کرمانی به این لینک مراجعه کنید
رضوان نوری ۳۰ شهریور ۱۴۰۰
سلام خستهنباشید چند وقتی هست که وزنم داره میره بالا غذا خوردن من مثل قبل هست ولی وزنم داره میره بالا قبلا ۴۳ بودم بعد از چندوقت وقتی رفتم روی ترازو برای وزن کشی متوجه شدم وزنم شده ۴۵ و بعد از مدتی هم رسید به ۴۶ نمیدونم چکار کنم ورزش هم خیلی زیاد میکنم .پیاده روی هم میکنم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم. میشه لطفا شما راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ ممنون
کارشناس به اندام ۱۹ مهر ۱۴۰۰
سلام دوست عزیز احتمالا نوع غذاهایی که استفاده میکنید و کیفیت اونها تغییر کرده که باعث شده کالری بیشتری رو دریافت کنید
مریم ۰۷ مرداد ۱۴۰۰
سلام من نمیدونم چرا الان نزدیک یکسال هست که رژیمم و خوب بوده نزدیکه ۶۲وزنمه این دوهفته به شدت پرخوری میکنم دست خودمم نیست اصلا هم دوست ندارم دوباره چاق بشم چیکار کنم 😩😩😩😩😩😩
کارشناس به اندام ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
سلام دوست عزیز از همین لحظه جلوی خودتون رو بگیرید و با یک انگیزه قوی دوباره شروع کنید
مصطفی ۲۶ تیر ۱۴۰۰
سلام من وزنم ۶۵ بود که در عرض مدت کم شده بود ۷۵ و طوری بود که هر روز یه کیلو اضافه میکردم و روی بازو ها و ران هام ترک های قرمز افتاد و علاعمی مثل تنگی نفس و سختی در تنفس و حساسیت بوستی داشتم که حساسیت بوستیم هنوز مونده که لکه های صورتی رنگ هستند . سوال من اینه که به چه دکتری باید مراجعه کنم برای این مشکلم ؟
کارشناس به اندام ۰۹ مرداد ۱۴۰۰
سلام دوست عزیز در ابتدا به پزشک داخلی مراجعه کنید اگر نیازد بود ارجاع میدن به پزشکهای دیگه