دکتر کرمانی » مجله » تغذیه » خواص مواد غذایی
در ادامه ی مطلب قبل باید گفت، یکی دیگر از روش های بررسی علل کوتاه قدی، اندازهگیری T4 و TSH (هورمونهای غدهی تیروئید) از طریق آزمایش خون جهت بررسی ابتلا به هیپوتیروئیدیسم(کم کاری تیروئید) میباشد. همچنین میزان ترشح هورمون رشد (معمولاً با اندازهگیری IGF- 1 و GF- BP 3)، شمارش کامل گلبولهای قرمز (CBC برای […]
تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.
کمبود ترشح هورمون رشد میتواند به صورت ارثی از بدو تولد یا در اثر جراحت های وارد شده بر سر یا در اثر تومورهای مغزی بروز کند.
امروزه استفاده از هورمون رشد برای بچهها افزایش یافته است. هورمون رشد برای درمان طولانی مدت کودکان قد کوتاه و علل ناشناختهی کوتاه قدی به کار میرود.
مطالعات اخیر نشان داده است برخی از کودکان کوتاه قد، آنهایی هستند که از زمان تولد جثهی کوچکتری داشتهاند و با استفاده از هورمون رشد نتایج خوبی گرفتهاند.البته استفاده ی بی رویه از این هورمون نیز اثرات خوبی ندارد. لذا حتما حتما باید تحت نظر پزشک متخصص، از این هورمون استفاده کنید.
متخصصان پیشنهاد میکنند اگر این کودکان در سنین 2 تا 3 سالگی دارای رشد طبیعی متناسب با سن خود نبودند، باید حتماً نزد متخصص غدد یا اطفال برده شوند.
از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزهی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزهی کلمات باور دارم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نظر شما
نام *
ایمیل
برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم
برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامینشماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس میگیریم