بهترین ساعت برای صبحانه چه زمانی است؟

موسسه بهداشت جهانی بارسلونا در یافته‌های اخیر خود، ارتباط معناداری بین ساعت خوردن صبحانه و ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 پیدا کرده است. محققان تاکید کرده‌اند بهترین ساعت برای صبحانه قبل از 8 صبح است. بر اساس این گزارش، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که بعد از ساعت 9 صبح صبحانه […]

بهترین ساعت برای صبحانه چه زمانی است؟
4.4 از 5

زمان مطالعه 5 دقیقه

تعداد بازدید 449

تاریخ انتشار

موسسه بهداشت جهانی بارسلونا در یافته‌های اخیر خود، ارتباط معناداری بین ساعت خوردن صبحانه و ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 پیدا کرده است. محققان تاکید کرده‌اند بهترین ساعت برای صبحانه قبل از 8 صبح است. بر اساس این گزارش، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در افرادی که بعد از ساعت 9 صبح صبحانه میل می‌کنند 59 درصد بیش از کسانی است که ساعت خوردن صبحانه ایشان دیرتر از 8 صبح نیست.

تحقیقات تغذیه‌ای در سال‌های اخیر ثابت کرده است که نه تنها نوع تغذیه، بلکه ساعت غذا خوردن نیز می‌تواند در تاثیر آن بر روی سلامتی و به خصوص ایجاد بیماری‌هایی نظیر دیابت موثر باشد.

دیر صبحانه خوردن چه بلایی بر سر ما می‌آورد؟

به گزارش سلامت نیوز و سینا پرس، اختلال در تنظیم قند خون در سیستم سوخت و ساز بدن موجب دیابت می‌شود. در این حالت قند خون بیش از حد معمول در جریان خون باقی می‌ماند و انسولین کافی جهت جذب قند در سلول‌ها تولید نمی‌شود و تداوم این حالت موجب ابتلای فرد به دیابت نوع 2 خواهد شد.

یکی از عوارض دیر صبحانه خوردن و یا حذف این وعده‌ی حیاتی، اختلال در تنظیم قند خون بدن است.

مازاد قند در جریان خون می‌تواند منجر به اختلال در سیستم عصبی، سیستم گردش خون و سیستم ایمنی فرد شود. رفتارهای پرخطر نظیر سیگار کشیدن، عدم تحرک و رژیم لاغری ناسالم نیز موجب بالا رفتن قند خون و افزایش ریسک ابتلا به دیابت خواهد شد.

بهترین ساعت برای صبحانه چه زمانی است؟

تحقیقات زیادی در مورد زمان مصرف وعده‌های غذایی و ریتم کنترل چربی و قند خون صورت گرفته است اما رابطه‌ی بین دیابت و زمان خوردن صبحانه در تحقیقات اخیر بیش از همه جالب توجه بوده است.

تیم تحقیقاتی تاکید کرده‌اند که رابطه‌ی مستقیمی بین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و خوردن صبحانه دیرتر از ساعت 9 صبح وجود دارد و بهترین ساعت برای صبحانه را 8 صبح قلمداد کرده‌اند.

نخوردن صبحانه می‌تواند بر کنترل چربی و قند خون تاثیر منفی گذاشته و همچنین سطح انسولین خون را دچار نوسان کند و نهایتا منجر به بیماری دیابت نوع 2 گردد.

محققان همچنین در مورد زمان مصرف وعده‌های دیگر غذایی نیز این موضوع را صادق دانسته و بهترین ساعت خوردن شام را تا 7 غروب گزارش داده‌اند. مصرف شام و غذای سنگین بعد از ساعت 10 شب تاثیر منفی بر کیفیت خواب، سطح چربی و قند خون خواهد گذاشت.

با چه غذاهایی روز خود را شروع کنیم؟

همانطور که خوردن صبحانه در ساعات اولیه‌ی صبح حائز اهمیت است، نوع تغذیه و کیفیت مواد غذایی دریافتی در اولین وعده‌ی روز نیز بسیار مهم است و می‌تواند بر کیفیت عملکرد بدن در کل روز تاثیر بگذارد.

شروع روز با غذاهای مفید مثل تخم مرغ، جوی دو سر، غلات و منابع حاوی پروتئین و فیبر می‌تواند در عملکرد بدن ما، میزان بازدهی آن و همچنین سوخت و ساز تاثیر خوبی بگذارد. میوه‌های حاوی فیبر مثل خانواده‌ی توت‌ها، منابع غنی از کلسیم و چربی‌های سالم مثل کره بادام زمینی گزینه‌های خوبی برای شروع یک روز خوب و پر انرژی هستند.

4.4 از 5
    به اشتراک بگذارید
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*