اوتمیل یا همان جو دوسر پرک، یکی از محبوبترین و سالمترین گزینهها برای صبحانه است. با مطالعه این مقاله، میتوانید با انواع مختلف اوتمیل و روشهای تهیهی آن آشنا شوید و یک صبحانه سالم و خوشمزه برای خود و خانوادهتان تهیه کنید.
شیر پسته یک میان وعده بسیار محبوب در تمام سنین است. آیا تا به حال فکر کردهاید که طرز تهیه شیر پسته خانگی چقدر آسان است؟ با این دستورالعمل ساده، میتوانید در منزل خود، یک نوشیدنی به خوشمزگی شیر پسته کافی شاپها تهیه کنید. نکته مهم این است اگر معجون شیر پسته را با شکر […]
کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه کله پاچه برخلاف تصور بعضی از افراد آسان است، اما ترفندهایی دارد که اگر آنها را رعایت نکنید، نمیتوانید یک کله پاچهی خوشمزه داشته باشید. اگر شما هم از علاقهمندان به این غذای مقوی هستید، میتوانید با […]
طرز تهیه میگو همواره برای کسانی که طرفدار غذاهای دریایی و سالم هستند، یک دغدغه بوده است. میگو علاوه بر مواد مغذی، سرشار از پروتئین است. دریافت پروتئین برای کسانی که به کاهش وزن فکر میکنند مهم و حیاتیست. همانطور که میدانید در طب ایرانی و سنتی، مواد غذایی به چهار طبع گرم و تر، […]
دلمه برگ مو، یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذا به دلیل طعم بینظیر و ظاهر شکلیش، به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته میشود و در مناسبتهای مختلف بر سر سفره ایرانیها قرار میگیرد. تهیه دلمه برگ نیاز به کمی حوصله و ظرافت دارد، اما به […]
پیتزا مارگاریتا یکی از انواع سالم پیتزا است که میتوانید به سادگی در خانه بپزید. مواد به کار رفته در طرز تهیه پیتزا مارگاریتا به شما کمک میکند تا به مدت طولانی احساس سیری داشته باشید. دلیل آن هم استفاده از فیبر و پروتئین به میزان بالا است. در انتخاب غذاها همیشه درشت مغذی های […]
طعم لذیذ بامیه در کنار عطر و طعم سیر هوش را از سر آدم میبرد. همانطور که میدانید بامیه حاوی فیبر زیادی است. فولات موجود در آن میتواند از قلب شما محافظت و با رادیکالهای اکسایشی مقابله کند. برای همین است که بامیه را میتوان در دستهی سوپرفودها قرار داد. در ضمن این خوراک، جزء […]
سوشی یکی از غذاهای خوشمزه ژاپنی است که طرفداران خاص خود را دارد. طرز تهیه سوشی بسیار آسان است. در این به صورت مرحله به مرحله طرز پخت آن را به شما آموزش خواهیم.
غلظت خون، وضعیتیست که در آن خون غلیظ تر از حد معمول می شود و خطر لخته شدن خون و بروز بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد. در سال های اخیر، توجه به روش های طبیعی برای درمان و پیشگیری از بیماری ها، از جمله غلظت خون، افزایش یافته است. یکی از این روشها، استفاده از دمنوش برای درمان غلظت خون است.
نفخ شکم شاید در ظاهر یک مشکل ساده باشد اما تصور کنید کسی که دچار این مشکل به ظاهر ساده است، به خاطر تجمع گاز در دستگاه گوارشش، دچار دل درد و دل پیچه میشود و همیشه باید حواسش باشد که در مکان عمومی، باد معدهاش خارج نشود. همچنین اگر درمان نفخ شکم زودتر انجام نشود، به مرور بدن را دچار مشکلات دیگری مانند لک روی پوست، عدم هضم کامل غذا و بی اشتهایی خواهد کرد.
نفخ نوزاد به معنای تجمع گازهایی در معده است که نمیتوانند از دستگاه گوارش کودک خارج شوند و انقباضات دردناک شکم را به وجود میآورند. ما در این مقاله در مورد نفخ، علائم و علتهای آن و روشهای پیشگیری و درمان نفخ نوزاد صحبت کردهایم. با ما همراه بمانید.
سرفه خشک میتواند بسیار آزار دهنده باشد و کیفیت زندگی را کاهش دهد. خوشبختانه، علاوه بر داروهای تجویزی، تغییراتی در رژیم غذایی و سبک زندگی میتواند به تسکین سرفه خشک کمک کند.
افسردگی کودکان پدیده ای جدی است که بسیاری از خانواده ها ممکن است با آن مواجه شوند، اما اغلب به دلایل مختلف نادیده گرفته می شود. این وضعیت می تواند بر رشد عاطفی، روابط اجتماعی و حتی موفقیت تحصیلی کودکان تاثیر بگذارد.
علائم سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین سرطان ها در مردان، می تواند در مراحل اولیه قابل توجه نباشد. به این معنا که می تواند بدون علائم خاصی در مراحل ابتدایی خود پیشرفت کند، هرچند برخی نشانه ها ممکن است شامل مشکلات ادراری، درد در ناحیه لگن، یا خون در ادرار باشد. این بیماری به طور معمول در مردان بالای ۵۰ سال تشخیص داده می شود و با افزایش سن، احتمال ابتلا به آن افزایش می یابد.
مطالعات نشان دادهاند مصرف منظم آسپرین، به ویژه در دوزهای کم، میتواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. این اثر محافظتی به دلیل خواص ضدالتهابی و ضدسرطانی آسپرین است. با این حال، مصرف آسپرین عوارضی مانند خونریزی گوارشی دارد و تصمیم گیری در مورد مصرف آن باید با مشورت پزشک صورت گیرد.
چروک صورت یکی از نشانههای طبیعی پیری است که با گذشت زمان و عوامل محیطی در همه افراد ایجاد میشود. عوامل مختلفی مانند ژنتیک، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، تغییرات هورمونی، کشیدن سیگار و برخی عادات چهره ای در ایجاد و تشدید چروکها نقش دارند.