روز پدر

عوارض تزریق ژل و چربی را دست کم نگیرید!

به گزارش خبرگزاری مهر، فهیمه عبدالهی مجد، با اشاره به علل و عارضه‌های تزریق چربی گفت: تزریق چربی یکی از روش‌های جوانسازی است. ایشان با بیان اینکه با بالا رفتن سن، حجم چربی بخشی از اعضای صورت و یا بدن کمتر می‌شود، افزود: فرو رفتگی و یا کاهش حجم عضلات صورت از جمله نشانه‌های ظاهری […]

تاییدیه

تایید شده توسط کارشناس تغذیه دکترکرمانی قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت نمایید.

زمان مطالعه 4 دقیقه
تعداد بازدید 2046
تاریخ بروزرسانی
عوارض تزریق ژل و چربی را دست کم نگیرید!
میانگین امتیاز 4 از 5

به گزارش خبرگزاری مهر، فهیمه عبدالهی مجد، با اشاره به علل و عارضه‌های تزریق چربی گفت: تزریق چربی یکی از روش‌های جوانسازی است. ایشان با بیان اینکه با بالا رفتن سن، حجم چربی بخشی از اعضای صورت و یا بدن کمتر می‌شود، افزود: فرو رفتگی و یا کاهش حجم عضلات صورت از جمله نشانه‌های ظاهری بالاتر رفتن سن است.

عبداللهی مجد با اشاره به اینکه تزریق مواد پرکننده و یا فیلرها از جمله روش‌های جوان سازی پوست هستند، گفت: برای تزریق چربی، چربی برخی از قسمت‌های بدن جدا می‌شود و به سایر قسمت‌های بدن که به آن نیاز داریم تزریق می‌شود. وی خاطرنشان کرد که این چربی‌ها با توجه به شرایط بدنی فرد از بخش‌هایی مثل ران‌ها، قسمت داخل بازو و یا شکم جدا می‌شود.

ایشان اضافه کرد: معمولاً برای تزریق چربی ابتدا فرد تحت بی حسی موضعی قرار می‌گیرد و در ادامه چربی به بدن او اضافه می‌شود، ولی در مواردی ممکن است این عمل با روش بیهوشی کامل نیز انجام شود.

عبداللهی مجد با اشاره به اینکه قبل از اقدام به تزریق ژل یا چربی باید فرد از نظر ابتلاء به بیماری‌ها و داروهایی که مصرف می‌کند مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: مصرف بعضی از داروها، ابتلاء به برخی بیماری‌ها و یا حساسیت به داروهای بی حسی بر نتیجه درمان و یا ایجاد عارضه‌های بعدی اثر دارد.

عبداللهی مجد در ادامه گفت: اگر برای حجم دهی قسمت‌های مختلف صورت مثل گونه‌ها، خط خنده و یا سایر قسمت‌ها نیاز به مواد پر کننده داشته باشیم، بهتر است از چربی طبیعی و مناسب بدن خود فرد استفاده شود.

بیشتر بخوانید:  ذرت مکزیکی مفید یا مضر؟

عوارض تزریق ژل چیست؟

این متخصص پوست و مو، درباره عارضه‌های احتمالی تزریق ژل یا چربی گفت: به طور کلی هر عمل جراحی خطرات و عوارض مربوط به خود را دارد و در صورتی که در زمان مناسب و به پزشک متخصص مراجعه نشود ممکن است عارضه‌های این فرآیند بیشتر شود.

عبداللهی مجد به عارضه‌های غیرقابل جبران تزریق چربی و ژل اشاره کرد و گفت: اگر حین برداشت چربی از بدن بیش از حد نیاز چربی برداشته شود، احتمال آمبولی و انتقال چربی از راه عروق خونی به سمت عروق ریوی وجود دارد. اگر در حین تزریق، این مواد وارد شریان‌های صورت شود، بسته به محل عروق، این مواد می‌تواند به عروق خونی رسیده و باعث کوری و یا حتی سکته‌های مغزی شود.

پس چه باید کرد؟

برای کاهش عوارض تزریق ژل و چربی باید تزریق ژل و چربی را در مراکز مجهز و مورد تأیید وزارت بهداشت و توسط پزشکان متبحر انجام داد تا با کمترین خطر همراه باشد. عبداللهی ادامه داد: ۴۰ تا ۵۰ درصد چربی‌هایی که در لایه‌های زیر پوست تزریق می‌شود، در ماه اول تا دوم جذب می‌شود.

در صورت تزریق بیش از حد ژل، ممکن است این مقدار اضافه به عروق سطحی پوست فشار وارد کرده و باعث بروز نکروز و یا از بین رفتن پوست در این نواحی شود. وی تورم موضوعی را یکی از عارضه‌های تزریق چربی یا ژل عنوان کرد و گفت: تورم برای بازه زمانی یک تا دو ماه (تا زمانی که چربی جذب پوست شود) طبیعی بوده و جای نگرانی در این بازه زمانی نیست.

بیشتر بخوانید:  سرب موجب چاقی می‌شود

اما در صورتی‌که این عوارض ادامه پیدا کرده و آزاردهنده شود، حتما باید به فکر چاره بود. بنابراین بهتر است این موارد تحت نظر پزشک و در مراکز معتبر انجام شود.

منبع: +

عوارض تزریق ژل و چربی را دست کم نگیرید! - 1 - عوارض تزریق ژل - اخبار

مریم اصیلی

از سال 95 با ورود به مجموعه دکتر کرمانی وارد حوزه‌ی محتوا و به طور تخصصی محتوای تغذیه و سلامتی شدم. ابتدا کار رو با ترجمه شروع کردم و بعد از اون بخش سرپرستی و نظارت بر محتوا رو به عهده گرفتم. به شدت عاشق تولید محتوا هستم و به معجزه‌ی کلمات باور دارم.

    به اشتراک بگذارید
مطالب مرتبط
همه مقالات
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*