داروهای کاهش وزن ؛ شما هم دارای اضافه وزن هستید و هر چه تلاش می کنید به نتیجه مطلوب نمی رسید و مدام در حال تست کردن راه های مختلف لاغری از قبیل دمنوش، رژیم های تک غذایی، داروهای کاهش وزن و … هستید و می خواهید یک شبه لباس مورد علاقه تان را بپوشید.
ادعای داروهای کاهش وزن
داروهای لاغری ادعا می کنند متابولیسم بدن را افزایش می دهند و جلوی اشتها را می گیرند اما این داروها تنها 10 درصد از وزن اضافه را کم می کنند که این مقدار خیلی زیاد نیست ولی شاید انگیزه ای برای ادامه هدف اصلی یعنی رسیدن به تناسب اندام باشد. داروهای کاهش وزن دارای کافئین و دیورتیک ها هستند که باعث از دست دادن آب بدن می شوند و عدد روی ترازو را پایین نشان می دهند اما این فقط به خاطر وزن آبی است که بدن از دست داده است و دوباره باز می گردد و گاهی اوقات بیشتر از قبل هم می شود.
عوارض داروهای کاهش وزن
هرگز برای خود مصرف این داورها را تجویز نکنید چون این داروها عوارض بسیار زیادی هم برای سلامتی دارد. باید پزشکتان تعیین کند که بدن شما شرایط دریافت داروهای کاهش وزن را دارد یا خیر
داروهای کاهش وزن برای افرادی که دیابت نوع 2، فشارخون بالا و … دارند و قادر نیستند وزن کم کنند (در طول 6 ماه رژیم غذایی، نیم کیلو هم کم نمی کنند) و حتی توده بدنی (BMI) بالاتر از 30 دارند با نظر پزشک توصیه می شود.
اما باید بدانید که داروهای کاهش وزن به تنهایی برای کاهش وزن مناسب نیستند و کسانی که در کنار این داروها رژیم غذایی و ورزش نداشته باشند به هیچ وجه در وزن ایده آل باقی نمی مانند و هیچ فایده ای نخواهد داشت.
پس قبل از مصرف داروهای کاهش وزن خوب تصمیم بگیرید که آیا از این داروها باید استفاده کنید یا خیر؟
آیا تاکنون شما هم از داروهای کاهش وزن استفاده کرده اید یا خیر؟ تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.
نظرات شما
کک 1399/06/12
سلام من از کپسول لیمو ترش و زیره باریج استفاده کردم البته ورزش و رژیم خاصی هم نداشتم در کنارش اما تاثیری هم ندیدم
کارشناس به اندام 1399/06/15
دوست خوبم ما به هیچ وجه مصرف قرص و دارویی رو برای کاهش وزن پیشنهاد نمی کنیم. پیشنهاد ما اینه با یه رژیم اصولی به وزن دلخواهتون برسین . برای اطلاعات بیشتر روی صفحه ثبت نام رژیم کاهش وزن کلیک کنید.